Εγω πιο πολυ φοβαμαι οτι μπορει με
τον αερα να μετακινηθει κ να σου κλεισει το
οπτικο πεδιο..Δεν θα το φορουσα ποτε
τωρα για τον πισω μια χαρα ειναι
Εγω πιο πολυ φοβαμαι οτι μπορει με
τον αερα να μετακινηθει κ να σου κλεισει το
οπτικο πεδιο..Δεν θα το φορουσα ποτε
τωρα για τον πισω μια χαρα ειναι
Και επειδή με έπιασε το health and safety σήμερα, ΣΑΣ είδα ρε μαστόρια να δουλεύετε στη μεγάλη μαρμάρινη πισίνα στην παραλία τέσσερα μηχανήματα γυαλίσματος μαρμάρων μέσα σε ένα μόνιμο, πυκνό σύννεφο μαρμαρόσκονης χωρίς μάσκα σωματιδίων, ούτε καν μία απλή χάρτινη ή έστω ένα μαντήλι!
Μετά από δύο ώρες που ξαναπέρασα, ακόμη εκεί μέσα στο σύννεφο...
Είναι κάποιου είδους μαγκιά να μη φοράς μάσκα σε τέτοιες δουλειές κάνοντας τεράστια, αθροιστική και μη αναστρέψιμη ζημιά στην υγεία σου;
Γιατί απλά δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη τακτική σου κάνει κακό!
Και μη μου πείτε για ζέστες γιατί και το χειμώνα ακριβώς τα ίδια γίνονται.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ντάξει δεν είναι για χόρταση που λένε... θα το φορέσεις μια δύο φορές σε βόλτα ή σε κάποια συνάντηση για να κάνεις πλάκα...
Αν θες να το φοράς συνέχεια τότε είσαι σε άλλο level όπως το παρακάτω.
https://www.youtube.com/watch?v=b7RCg8FuUDA
(νομίζω πως) Σε είδα bulmont στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου κατά τις 12 σήμερα να βολταρεις.Δυστυχως όσο να πληρώσω τα ψώνια της μικρής και να βγω από το μαγαζί έχασα τα ίχνη σου.
Σε είδα με το Royal Enfield Hunter στα διόδια Κιάτου, κάτι κάπνιζε μπροστά σου και δίπλα σου ήταν κάποιος με πυροσβεστήρα...αν κατάλαβα καλά, πρέπει να ακούμπησε το σαμάρι στην εξάτμιση και πήρε φωτιά...
Σε είδα πανηλίθια αμοιβάδα, να σταματάς μπροστά μου, και να ανοίγεις το παράθυρο του αυτοκινήτου για να βγάλεις selfie με το κινητό σου...
Κι όταν σου πάτησα κόρνα, για να μην σου πατήσω τίποτα μπινελίκια, στράβωσες κιόλας. Ρε, πάτε καλά γαμώ το σύμπαν σας;