Σελίδα 215 από 224 ΠρώτοΠρώτο ... 115165205210211212213214215216217218219220 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.211 έως 3.225 από 3360

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Μέλος Το avatar του/της asxetost
    Σε είδα να κάνεις αναστροφή σε στροφή στην Αθηνών Σουνίου, κανα 2 χλμ πριν τις τρύπες του Καραμανλή εκεί που αρχίζει η καλή άσφαλτος.
    Σταματάω δίπλα σου, ήδη έχεις αρχίσει να κάνεις χειρονομίες και να ζητάς συγγνώμη, σε ρωτάω πολύ ευγενικά και ήρεμα αν γνωρίζεις πόσα παιδιά έχουν πεθάνει αυτό το καιρό με αυτό τον τρόπο.
    Συνεχίζεις να απολογείσαι και φεύγω.
    Ήθελα να ήξερα, αφού ξέρεις οτι κάνεις μαλακία, γιατί δεν πας 2 βήματα πιο κάτω που έχει κάθετο δρόμο και φαναράκια να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Σε ειδα ρε ψυχοπαθη, να βγαινεις με το κουτι απο την Αδριανειου στην Κατεχακη και να την κοβεις, για να περασεις πανω απο την νησιδα στο ρευμα ανοδου.. Με εξαιρετικη ανεση, ενδειξη οτι το κανεις οποτε μπορεις και δεν ηταν η πρωτη φορα.. Οι ταχυτητες στο σημειο μικρες, αλλα η παρανοια σου ειναι σε αλλο επιπεδο...
    Quod me nutrit... me destruit.....

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Super Moderator
    Σε είδα RR.
    Και σε οδήγησα.
    Και έπαθα πλάκα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4359.jpg 
Προβολές:	478 
Μέγεθος:	100,5 KB 
ID:	455097

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα τιμη βενζίνης..
    Στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ. ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2 ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.
    ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΓΜΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

τα υπόλοιπα στο μέλλον..

Όνομα:	20240808_110855.jpg 
Προβολές:	458 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	455099
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Μέλος
    Με βενζίνη το κάνουν το ξέπλυμα;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Σε είδα RR.
    Και σε οδήγησα.
    Και έπαθα πλάκα.

Το ποιο ''καινουργιο'' ss που εχω οδηγησει ειναι ενα Gsxr 1000 k8 φπε.Εχω απορια αν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα,που καποιος σαν και εμενα(βολτακιας και με 1 trackday) θα καταλαβει διαφορα.Οχι τοσο στο γκαζι,που σιγουρα το bmw ψηλα σκοτωνει αν και τα τελευταια μοντελα με το shiftcam λογικα εχουν και καλα μεσαια

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Σε είδα τιμη βενζίνης..
    Στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ. ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2 ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.
    ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΓΜΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

τα υπόλοιπα στο μέλλον..

Όνομα:	20240808_110855.jpg 
Προβολές:	458 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	455099
    δεν εχει ερθει η αναπτυξη εκει ακομα

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Taz Προβολή μηνύματος
    Με βενζίνη το κάνουν το ξέπλυμα;;;;
    Καλοοοοοοοο!!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Σε είδα RR.
    Και σε οδήγησα.
    Και έπαθα πλάκα.

Εγω σας το ειπα, ολοι BMW θα παρετε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Σε είδα μέσα στα μάτια 5χρονου παιδιού που πριν λίγες ώρες είχε καεί το σπίτι του και ήρθε με τους γονείς του στο ξενοδοχείο να βγάλει τη νύχτα.
    Σε είδα, φαινόσουν μέσα στα μάτι του παιδιού, δεν ξέρω πως λέγεσαι, απελπισία; τρόμος;
    Δε ξέρω πως λέγεσαι και τι είσαι αλλά...σε είδα, χωρίς το παιδί να πει τίποτα
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Πω ρε γαμωτο τι γίνεται πάλι ρε παιδιά..Τεράστιες εκτάσεις καίγονται,δάση,ζώα, άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους..Κρίμα,πολύ κρίμα.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    αυτό που γίνεται δεκαετίες τώρα στο σανυ γκρις...
    χώρος για χτίσιμο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Σε είδα και σε χάρηκα Aprilia Futura, με το μονόμπρατσό σου, την undertail εξάτμιση και το αστραφτερό σου πλαίσιο

Ακόμη όμορφη, διαφορετική και Futura-στική και σε εξαιρετική κατάσταση!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    αυτό που γίνεται δεκαετίες τώρα στο σανυ γκρις...
    χώρος για χτίσιμο.
    Έχεις μείνει πίσω καμμιά 50ρια . χρόνια.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Σε είδα φίλε και σε ευχαριστώ, κάτι ευθυγραμμίστηκε στο σύμπαν εκείνη τη στιγμή όταν εμφανίστηκες, αλλά ας τα πάρω απο την αρχή.

Η οικογένεια είναι στο εξοχικό απο Πέμπτη και εγώ θα πήγαινα το Σαββατο με την μηχανή. Είχα επίσης σχεδιάσει και τσεκάρει στον χάρτη να κάνω μια διαδρομή στην ορεινη Κορινθία (Κιάτο-Καστανιά-Γκούρα-Κιάτο), να αρχίσω λίγο να στρίβω μπας και συνηθισω πάλι τις κλίσεις, τα φρένα, τη δύναμη, κτλ.
    Ξεκινώντας λοιπόν απο Πειραιά, πρώτη στάση στο τελευταίο βενζινάδικο στιν Χαλυβουργική για ανεφοδιασμό. Βγάζω το κλειδί απο την τσέπη (το Triple ειναι keyless), ανοίγω ντεπόζιτο, γεμίζουμε, πλερώνω, βάζω το κλειδί στην τσέπη και αναχωρώ ησύχως...

Μετά απο κανα χιλιόμετρο, βλέπω στην οθόνη προειδοποιητική ένδειξη για απουσία κλειδιού!! Μπά, απλά πήγε πιό πίσω στην τσέπη και δεν το πιάνει σκέφτομαι και συνεχίζω...Βλεπω όμως οτι συνεχίζει να αναβοσβηνει και κάνω να τσεκάρω την τσέπη.....που είναι ανοιχτή....Χωρίς κλειδί!!!
    Με έλουσε κρυος ιδρώτας, διότι εαν εσβηνε η μηχανη, δεν θα ξαναέπαιρνε χωρίς το κλειδί, έπρεπε να γυρισω πισω για το εφεδρικό απλό κλειδί. Σκεφτομαι, ίσωσ επεσε στο βενζιναδικο, ας γυρίσω να δώ. Κάνω αναστροφή οδηγώντας ανάποδα στο κατέβασμα μιας γέφυρας γιατί η επόμενη αναστροφή θα ήταν σε 5 χλμ, γυρναώ προς τα πίσω, και αναγκαστικά φτάνω μεχρι εκεί που τελειώνει το διάζωμα στα φανάρια που απαγορεύεται για να γυρίσω.
    Φτάνοντας επιτελους στο βενζινάδικο, ακούω αυτό που δεν ήθελα...: Ντεν βρήκα κατι κλειντί φίλλε, άμα τέλει μετά πάρει τελέφωνο άμα βρει εγκώ σκουπισμα...

Και τώρα τι κανεις? Ψάχνεις ενα μαυρο κλειδάκι στην Εθνική, ή αποδέχεσαι την ήττα και γυρνάς σπίτι προσεκτικά να πάρεις το 2ο κλειδί? Επαναλαμβάνω, η μηχανή δεν έπρεπε να σβησει. Δεν μπορουσα δηλ να πω στον βενζινά, "εγκω αφήσει αυτο εντώ λίγο και πάει ψάξει χαμένη κλειντί και αξιοπρέπεια".

Αποφάσισα να το ρισκάρω. Αλάρμ, δεξιά -δεξιά με ρίσκο, και τσεκάρισμα του δεξιού μέρους του δρόμου αφού το κλειδί το είχα στην δεξιά τσέπη...Εντο με ταξί, ο ήλιος είχε κέφια και εγώ φουλ εξάρτηση με μπακ πακ και δύο μπουφαν, το γιλέκο αερόσακο και το καλοκαιρινό...Εσταζα έγω και νόμιζα αφηνε λάδια το πριόνι μου...

Εχω κάνει τα πρώτα 500 μέτρα περίπου σε 20 λεπτά, έχω σταματήσει 2-3 φορές για κάτι που μου έμοιαζε αλλά δεν....

Και τότε, σταμάτησες εσυ φίλε με το μαυρο Τενερε με φουλ μπαγκάζια, που είχες προορισμό τα Γιάννενα, αλλά δεν συγκράτησα το ονομά σου...
    Σταμάτησες και ρώτησες εαν θελω βοήθεια, σου εξηγησα την κατάσταση και προσφέρθηκες να κατέβεις να ψάξεις. Σου είπα οτι δεν χρειάζεται, γιατί δεν εχω καμια ελπίδα να το βρώ. Είπες, οκ φίλε, θα εχω λίγο το νου μου, και εαν δω κάτι σε πετυχαίνω στα διόδια
    Εβαλες μπροστά, ξεκίνησες και εγώ γύρισα στη μηχανή να ξεκινήσω πάλι, αποφασισμενος πιά να γυρίσω πίσω.

Στα 50-60 μέτρα, Σου σβήνει Η Μηχανή όμως!! βαζω εγω μπροστά, έρχομαι δίπλα και σε ρωτάω είσαι οκ? Μου λες Ναι, εσβησε απλά, ξαναβαλες μπροστά και εφυγες.
    Εκεί που σου έσβησε η μηχανή, δεξιά στο δρόμο έχει ενα εικονοστάσι. "Κοίτα λεω, πού του εσβησε, διπλα στο εικονοστάσι, ισως θελει άναμμα, χαχα ( γέλασα απο μέσα μου)...

Ασυναίσθητα, κόντρα στη λογική της στιγμής και της κατάστασης, χωρίς λόγο και αφορμή...Κοίταξα στη μέση του δρόμου στο διάζωμα, δίπλα απο αυτα τα τσιμεντένια διαχωριστικά. Γυρισα και κοίταξα, σαν κάποιος να σε φωνάζει, σαν κάποιος να σου λέει "Κοίτα εδώ! μόνο"
    Όπως ίσως καταλάβατε, εκεί, στο ενα και μοναδικό σημείο που κοίταξα, στην αριστερή μεριά του δρόμου και όχι στην δεξιά που εγώ υπολόγιζα, βρισκόταν το κλειδί!!
    Εκοψα την κίνηση των εκδρομέων με κίνδυνο, περασα στο διάζωμα, το πήρα στα χέρια μου και δεν το πίστευα, εκτός απο κάποιες γρατζουνιές, δενείχε πάθει τίποτε και παρέμενε λειτουργικότατο!!

Περνώντας τον δρόμο για να φτάσω παλι στη μηχανή και να δώ εαν το αναγνωρίζει, κοντοστέκομαι στο εικονοστάσι... Κάποιος/κάποια Δ.Α. , είχε τα αρχικά μόνο αλλά δυστυχώς δεν είχε υλικά να ανάψω το καντηλάκι.

Είχε ομως μιά εικόνα μέσα...του Αγ. Δημητρίου, Καβαλάρη!!

Σε ευχαριστώ φίλε Καβαλάρη με το Τενερε, δεν εχω κατι άλλο να σου πω...

Manalishi (a.ka. Δημήτρης..)
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 20:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 15:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε