Σελίδα 217 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 117167207212213214215216217218219220221222227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.241 έως 3.255 από 3501

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Σε είδα λεβέντη με το 1200 το adv με κράνος τζετ σορτσάκι πουκάμισο χαβανε κ σαγιονάρα πισίνας adidas να φεύγεις από το αεροδρόμιο κ να ξερογκαζωνεις στις στροφές του πάρκινγκ κανοντας προσπεραση σε μενα (με το ταπεινο παπι κ φουλ προβλεπε) οτι να...δεν φοράω εξοπλισμο αλλα είμαι τιμόνι καλό κ άλλα τέτοια..
    Ελπίζω να έφτασες σπίτι με όλα τα δάχτυλα...
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Σας είδα σήμερα το πρωί στον κόμβο της Μεταμόρφωσης να έχετε στήσει μπλόκο και να σταματάτε μηχανάκια για έλεγχο. Στον ίδιο κόμβο και όσο περίμενα στο φανάρι, είδα τουλάχιστον 3 οχήματα να σφάζουν το κόκκινο και γενικά όποτε περνάω από εκεί πάντα θα δω οχήματα να το παραβιάζουν. Έχει αποδομηθεί τόσο πολύ πια ο Κ.Ο.Κ. και έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ οι οδηγοί που πλέον κάνουν τις παρανομίες μπροστά στην τροχαία, η οποία δείχνει να σφυρίζει αδιάφορα.
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Ειδα σημερα τον εναν απο τους δυο σας... Εσυ που εβγαλες το στρωμα διπλα στα σκουπιδια (λογικα το βραδυ) νταξει εισαι ενας απο τους πολλους αχρηστους του "χωριου".. Εσενα ομως που ειδα, να εχεις παρκαρει το SUV πανω στο στρωμα, ετσι απλα γιατι θα εχανες την θεση, εισαι αλλη πιστα.....

Σας εχει σιχαθει η ψυχουλα μου..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Σε ειδα στην εθνική προς Αθήνα με το pcx τέζα φορτωμένο , αν μέτρησα καλά 7 θηρία σακ βουαγιάζ , όπου είχε ριπές αέρα βάρκα γυαλο
    Ελπίζω να έφτασες σώος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_1906.jpg 
Προβολές:	440 
Μέγεθος:	71,0 KB 
ID:	455398Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_1907.jpg 
Προβολές:	439 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	455399
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    αυτός ρε πάει να πολιορκήσει την Πολην μοναχοντας
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος
    Έλεος....., μετακόμιση κάνει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω δει πιο φορτωμένο δίκυκλο
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Σας εβλεπα συνέχεια μπροστά μου τουρίστες, να ανεβαίνετε δικάβαλοι στα κορφοβουνια με νοικιάρικα 50αρια!!! Ήταν που ήταν οι δρόμοι περίεργοι, πολλές στροφές και άπειρες κακοτεχνίες, είσασταν κι εσείς τσουκου τσουκου κρατα με να σε κρατώ ν'ανεβουμε το βουνό! Και μάλιστα στη μέση του δρόμου, να περιορίζετε ακόμα περισσότερο την προσπέραση. Ανεξαρτήτου καταγωγής, η ασχετίλα φαινόταν ξεκάθαρα στα πρόσωπα σας.
    Αλλά ρε γμτ με 50αρι κάνεις 40χλμ ορεινή διαδρομή;

Εν τω μεταξύ αν τους πει κανείς να παρουν 50αρι στην πόλη όλοι (μα όλοι) θα πουνε απαπαπαπα, θα μας πατήσουν τα αμάξια....

Με την ευκαιρία ετοιμαστείτε να με γιατι θα πω κάτι.....μμμμμ κακό (να το πω κομψά!)
    Disclaimer, τα πρόσωπα είναι φανταστικά αλλά έχουν πολλές ομοιότητες με την πραγματικότητα!
    Οι Αθηνέ(ζ)οι είναι ηλίθιοι. Μέσα στο λεκανοπέδιο οδηγουν σαν
    Μόλις βγουν από αυτό και πιάσουν επαρχιακό είναι όλοι τους κοκοκο. Αν ειναι και ορεινο;

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ratamahatta Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω δει πιο φορτωμένο δίκυκλο
    Νομίζεις.... Δεν έχεις δει τον γαμπρό μου να φορτώνει για διακοπές το R51 του...
    Το βάρος ήταν τόσο μεγάλο που όταν σταματούσαμε για το οτιδήποτε, έπρεπε να πάω και να το σηκώσουμε μαζί στο κεντρικό Σταντ....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος

Με την ευκαιρία ετοιμαστείτε να με γιατι θα πω κάτι.....μμμμμ κακό (να το πω κομψά!)
    Disclaimer, τα πρόσωπα είναι φανταστικά αλλά έχουν πολλές ομοιότητες με την πραγματικότητα!
    Μόλις βγουν από αυτό και πιάσουν επαρχιακό είναι όλοι τους κοκοκο. Αν ειναι και ορεινο;
    Γιατι να φας ντοματες; λες κατι πολυ λογικο.

Καθε οδηγος νοιωθει οικεια με αυτο που κανει καθε μερα. Ο Αθηναιος ξερει απο κινηση και κανει βλακειες γιατι εχει συνηθισει.
    Αντιστοιχα ο κατοικος Πηλιου παει αεροπορια στα στριφτερα του βουνου.

Οπως ο Φινλανδος κανει το ιδιο στον παγο

Μολις παρεις τους παραπανω και τους βαλεις να οδηγησουν εκει που δεν εχουν εμπειρια θα πηγαινουν κοκοκο τουλαχιστον στην αρχη.

Γενικα παντως με οσους ξενους φιλους εχω μιλησει τους κανει εντυπωση πως οδηγουμε στις πολεις

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Σε ειδα να έρχεσαι δίπλα μου στο φανάρι με το σκούτερ σου, το κράνος σου, κτλ και να μου λες:

«Ωραία μηχανή! Δεν τις βλέπεις συχνά»

Σε ευχαρίστησα, άναψε πράσινο και φύγαμε ο καθένας την πορεία του. Καλούς δρόμους να έχεις και πάντα όρθιος!

ΥΓ Ρε ποιο AI και αηδίες!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος

Ωχ θα νομίζεις τώρα ότι σε άλλο θέμα που έγραψα για τους οδηγούς στη Κέρκυρα το έκανα ρεβανσιστικά! Όμως μόλις τώρα διάβασα το παρόν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Ωχ θα νομίζεις τώρα ότι σε άλλο θέμα που έγραψα για τους οδηγούς στη Κέρκυρα το έκανα ρεβανσιστικά! Όμως μόλις τώρα διάβασα το παρόν...
    Καμία σχέση Στέφανε. Ένα συμπέρασμα είναι μόνο που δυστηχώς ισχύει παντού ανεξαρτήτου περιοχής. Σχετικά με τους αθηναιους είναι και λίγο αυθαίρετο γιατι θεώρησα πιθανοτερο ο ελληνας τουρίστας μπροστά μου να είναι αθηναίος (όποιος είχε αθηναικες πινακίδες!).
    Σχετικά με τους αθηναιους όμως το ίδιο αχάμπαρους τους βλέπω και σε επαρχιακό εντός αττικής.

Για να εξηγουμαι όμως, (και σε απάντηση στον panick πιο πανω) δεν αφορά τις ικανότητες των οδηγών αλλά την αντίληψη τους, που στις μέρες μας είναι εξαιρετικά χαμηλή. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει, τι συμβαίνει γύρω του και τι επιπτώσεις έχει ή μπορεί να έχει η συμπεριφορά του και ο τρόπος γενικότερα που στέκεται στο δρόμο. Ειλικρινά δεν θυμάμαι παλιά (προ κρισης) να ήταν έτσι τα πράγματα.
    Τελευταία τροποποίηση από motojojo; 29/08/2024 στις 20:14.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Σας είδα σήμερα το μεσημέρι πηγαίνοντας προς τη δουλειά και είδα τη διαδρομή με άλλο μάτι

1. Σε είδα με Moto Guzzi να φορτώνεις Skip οικογενειακή συσκευασία στη θέση του συνοδηγού με χταπόδι

2. Σε είδα (περίπου) 70 χρονών να ανεβαίνεις την Κηφισίας πάνω σε παπί, η γιαγιά δικαβαλο στο πλάι καθισμένη, και οι 2 ακράνωτοι με 70km

3. Σε είδα delivery να ανεβαίνει την Κηφισίας με κουτί γεμάτο αυτοκόλλητα από Metal μπάντες (Manowar το μεγαλύτερο), σου έκανα το «σύμβολο του Σατανά», ανταπέδωσες και σε προσπέρασα
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Σε είδα "πακετά" να καβαντζώνεσαι στο σκοτάδι, να βγάζει κάτι από το κουτί, μετά πιρουνάκι και να χλαπακιάζεις το περιεχόμενο.

Όταν άκουσες άλλο ντελιβερά έσβησες τα φώτα σου, υποθέτω για να μην φαίνεσαι.

Μετά ξανά έβαλες κάτι στο κουτί.

Ή έκανες διάλειμμα για φαγητό "onboard" ή κάποιος πήρε λειψή παραγγελία.
    Oldfarts never die

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 20:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 15:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα