Σε ειδα με την άκρη του ματιου μου κυρία καθως περίμενα δίπλα σου στο φαναρι και κατάλαβα ότι κάααατι αφύσικο υπάρχει εδώ... Ξανακοίταξα και πρόσεξα ότι φορουσες 3(!) ζευγαρια γυαλιά!!! Το πρωτο δεν κατάλαβα τι ήταν, το δευτερο ήταν ηλιου και το τρίτο πάνω από τα προηγουμενα ήταν πρεσβυωπείας για να βλέπεις το gps στο κινητο που κρατουσες με το χέρι σου μαζί με το τιμόνι!
Σε είδα ψες ξανθιά μοντέλα να σταματάς δίπλα μου σε νησίδα που περιμένω να περάσω και να πας να ξεκινήσεις χωρίς να βλέπεις μπροστά σου. Πρέπει να σταμάτησες στο εκατοστο πριν με χτυπήσεις(ξεκίνησες και φουριόζα!). Τι να σου εξηγω και εγώ, πήγες να κατεβάσεις το τζάμι να ρωτήσεις αν με χτύπησες, 3 πουλάκια.
Σε είδα χελιδονάκι μου ίσαμε με δέκα πόντους από τη ζελατίνα του κράνους μου και δεν πρόλαβα ούτε το γκάζι να κλείσω!
Απ' ότι φαίνεται με είδες κι εσύ, άλλαξες πορεία σαν αστραπή και ευτυχώς τη γλιτώσαμε και οι δυο
Σε είδα ψηλέ με το vf1000f 80ς ολόασπρο, σε καθημερινή χρήση και μου πήρε δύο μέρες να το συνειδητοποιήσω.
Ωραίο!
Σε είδα να κατεβαίνεις από το μηχανάκι ( λέω κάτι θα θέλει να δει) να το βάζεις στο διπλό σταντ ( λέω κάτι θα θέλει να δει) και να ανεβαίνεις πάλι πάνω και να περιμένεις το φανάρι. Μέχρι να τα κάνεις αυτά, το φανάρι ήταν έτοιμο για πράσινο.
Και αναρωτιέμαι, είναι πιο κουραστικό να πατάς κάτω τα ποδαράκια για 30" από όλο αυτό που έκανες;
ορίστε το κατάντημα μας...να μας κουνάνε το δάχτυλο και οι κουτακηδες
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Νομίζω είναι μόδα, φάση κι έτς. Το έχω δει και εγώ, αποκλειστικά από παπιόβιους.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.