Σας είδα να κατεβαίνετε σφιχτό, πέτρινο μονοπάτι...
ένα CF moto 450 mt, μια "90's αφρικάνα" και ένα 2T KTM.
Μπράβο ειδικά στους 2 πρώτους, που δεν κώλωσαν και ας ακούγονταν οι ποδιές που έβρισκαν!
Θενξ και για τη χείρα βοηθείας.
Oldfarts never die
Σε εσένα που οδηγούσες την μαύρη ΖΧ6R στην Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως και ξεκινήσαμε μαζί από το φανάρι στο ύψος του ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ την περασμένη εβδομάδα..... φιλαράκι να το χαίρεσαι το μοτόρι σου!!!
Παρόλο που ήσουν αρκετά πιο βαρύς από εμένα... με πάτησες ξεκάθαρα !!! Οσο και να άνοιγα το καημένο το SV δεν σε έπιανα.
Αν εισαι από εδώ μέσα στείλε μήνυμα ....θέλω να σε ρωτήσω για την ανάρτηση σου ...το μηχανάκι ήταν σαύρα ακόμη και μπροστα στο SV.
Σε είδα μαστορα με το πΕρτικαλι er6n που πηγαινες σαν τρομαγμένο κουτάβι με την ουρά στα σκέλια και όταν άργησε ο μπροστινος σου να στρίψει από την εξωτερική στο φανάρι στην Αθηνων, ενοχλήθηκες
Αλήθεια τώρα, θα έστριβες;
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σε είδα να ανεβαίνεις τον Κηφισό εχθές κατα 8:10 πμ φορτωμένος με ότι υπάρχει για gs, πίσω σου τουλάχιστον 10 μοτό να κορνάρουν και να.. σε φτύνουν;!
Προσπαθούσαμε να τραβήξουμε την προσοχή μιας μικρής που είχαμε μαζί, να μην τα βλέπει..
Πως την παλεύετε μερικοί..
Σας βλεπω καθημερινα να πηγαινεται με 20 και να κλεινετε ολους τους αλλους που θα ηθελαν να πανε πιο σβελτα...
Αφου δεν το εχεις είτε γιατι αγχωνεσαι, ειτε για δικους σου λογους, γιατι βρε παιδακι μου δεν το κανεις στην ακρη να περασουν; Τι κομπλεξ ειναι αυτό; Πρεπει να εισαστε οπωσδηποτε οι πρωτοι; Δεν το καταλαβαινω...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα ρε αξιολάτρευτε τύπε, οδηγέ του μπλέ βαν, μποτιλιαρισμένου στην κίνηση, να μου κάνεις σαφές νόημα να μην περάσω με φόρα από δίπλα σου, καθώς έβγαινε από κάθετο πάρκινγκ ανυποψίαστη ξανθιά με smart.
Θα σταματούσα ούτως ή άλλως αλλά σε χάρηκα.
Βέβαια όταν αντιλήφθηκα ότι ήταν τουμπανάκι και αυτός ήταν ο ουσιαστικός λόγος που το έκανες όλο αυτό, σου έκανα νόημα και έσκασες ένα χαμόγελο μέχρι εκεί.
Να σαι καλά μου έφτιαξες το κέφι (και εσύ και το τουμπ@νο... χαχα)
Σε ειδα γιδι της διας να μου ζητας τα ρεστα επειδη....με "αφησες" να περάσω από τις διαβάσεις! Ναι, μου έκανες και χάρη πανιβλακα.
Σε είδα 7.20 το πρωί, στην Κορίνθου-Πατρών με το Mercedes SUV να προσπερνάς αντικανονικά 4-5 οχήματα στη σειρά και να αναβοσβήνεις φώτα για να κάνουμε στην άκρη...
Το μεσαίο δάχτυλο που είδες υψωμένο, ήταν αφιερωμένο εξαιρετικά, από μένα για σένα.