Βλέπω που κάνουν έργα οδοποιίας στη Μεσογείων εν μέσω εορταστικής περιόδου. Απορώ ποιο λαμπρό μυαλό σκέφτηκε να τα κάνει τέτοιες μέρες. Είναι που είναι αυξημένη η κίνηση, τα μηχανηματα και οι εργασίες δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Βλέπω που κάνουν έργα οδοποιίας στη Μεσογείων εν μέσω εορταστικής περιόδου. Απορώ ποιο λαμπρό μυαλό σκέφτηκε να τα κάνει τέτοιες μέρες. Είναι που είναι αυξημένη η κίνηση, τα μηχανηματα και οι εργασίες δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Σε είδα..... καθώς αναρωτιόμουν αν στη διασταύρωση θα πας ευθεία, δεξιά ή αριστερά (φλας για κανένα λόγο)
Μάρσαρα δίπλα στο ανοιχτό σου παράθυρο και εσύ έκοψες το τιμόνι σου λίγο δεξιά χωρίς να γυρίσεις το κεφάλι....
Λέω "θα κοιτάζει τον χάρτη στο κινητό...."
Κι εσύ έβλεπες βιντεάκια στο τικ-τοκ
Μα βιντεάκια ρε φιλέ ενώ οδηγάς???????
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Σε είδα (άκουγα βασικά) ''θείο'' 70+ρι να μου μιλάς για το Ducati Pantah 500 που είχες στα νιάτα σου,για το κράνος που είχες φέρει από την Γερμανία,για την εποχή γενικά.
Όταν σε ρώτησα ''μπας και το έχεις και αυτό παρατημένο σε καμιά αποθήκη αφού έχεις ακόμα το citroen DS''-το είχα μπροστά μου- είπες όχι το έδωσα. Προσπάθησα
''Κράνος να φοράς,κράνος,έχουν δει πολλά τα μάτια μου .''
Γεια σου ρε μπάρμπα αλάνι
when life gets complicated... i ride.
Σε είδα μαύρο micra και πριν συνειδητοποιήσω πως βλέπω μαύρο micra, είδα το Σ στο πίσω τζάμι με τον τρόπο που φοράμε το Ν !
Ξέρει κάποιος τι σημαίνει;
"Συγγνώμη"
Ποιος ξέρει τι μαλακια θέλει να κάνει...
Συνοδευόμενος οδηγός.
https://www.eea.gr/arthra-eea/synode...rgiki-apofasi/
Σε είδα κοπελίτσα με σκούτερ στη Β. Σοφίας να κερνάς κόκκινο και να με κόβεις από το πουθενά.
Δεν σου φώναξα, αν είσαι απ' εδώ ελπίζω η τρομάρα που πήρες να ήταν αρκετή για να προσέχεις όταν κάνεις τη μακακία σου, εστω να κοιτάς προς τη μεριά του ανθρώπου που πας να στείλεις αδιάβαστο, και όπως σου είπα για να μη χτυπήσεις και εσύ.
"O Shozon εαυτόν σωθήτω" ~ S. Kawasaki...
σιιιιγουρα θα προσέχει τώρα...
βγαίνει ο άλλος σήμερα με το ποδηλατοπατινι του και σφάζει το κόκκινο στη Ναϊάδων εκεί που βγαίνει Ποσειδώνος!!!
ποια κοπελίτσα και σου πα μου πες...
εκείνος ο Κιμ, τι διάολο κάνει και δε το πατάει, αναρωτιέμαι
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Με είδα να αφήνω το μηχανάκι στο πλαϊνό,
ελαφρά κατηφόρα,
κινέζικο αυτό,
κάτι πήρα χαμπάρι με την άκρη του ματιού μου,
το λυπήθηκα το μαλακισμένο,
να του κόψω λίγο τη φόρα σκέφτηκα,
Η σέλα με πέτυχε πλάι στο γόνατο...
Ε του έκοψα τη φόρα, για το γόνατο θα πάω κανα γιατρό αύριο...
Και να πεις ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί.
Αν εισαι εδω μεσα εσυ με το μαυρο δικαβαλο Ζ(μαλλον 750)
εξηγησε μου τι ακριβως πιστευες/ηλπιζες οτι θα πετυχεις οταν
ησουν μονιμα κολλημενος πισω μου η διπλα μου οσο εκανα διηθηση στον μποτιλιαρισμενο περιφερειακο και οταν μετα το τουνελ ανοιξε λιγο η κινηση εκανες κ ανοιγματα λες κ αν με περνουσες θα σημαινε κατι
Βεβαια στην αριστερη στροφη για να βγουμε Μουδανιων επαψα να σε βλεπω στον καθρευτη μεχρι να ξαναβγουμε στην ευθεια κ να μπορεσεις να ξανανοιξεις το γκαζι....