Σελίδα 232 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 132182222227228229230231232233 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.466 έως 3.480 από 3489

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Σε είδα πριν κάνεις το τελευταίο βήμα, μου κλείσεις το δρόμο και καρφωθώ πάνω σου.

Όλοι καλά, μια μελανιά ο καθένας και χωρίς υλικές ζημιές.

Ένα τσούρμο τουρίστες έτρεχαν να περάσουν το δρόμο στη Σταδίου στο ύψος της Κλαυθμώνος ενώ τα αμάξια ήταν σε κίνηση.
    Είχα κλειστή ορατότητα γιατί είχα μπροστά δεξιά μου αμάξι, το βλέπω να κόβει σταδιακά και κάνω το ίδιο.
    Δε βλέπω κάτι στο δρόμο και συνεχίζω επιφυλακτικά, και την ώρα που είμαι δίπλα στο αμάξι, τους βλέπω να τρέχουν μπροστά μου και να μου κλείνουν το δρόμο.
    Την πέταξα κάτω και ευτυχώς δε έπεσα αλλά κατάφερα να ανέβω πεζοδρόμιο και να σταματήσω.Νόμιζα ότι της είχα περάσει το κεφάλι με το τροχό, αλλά ευτυχώς όχι. Αυτή ήταν καλά. Έσκασαν και οι ματάδες από απέναντι και ένας φύλακας του δήμου. Αυτή μου ζητούσε συγνώμη, οι ματάδες και ο φύλακας μου έλεγαν ότι δεν φταίω. Τελικά όλοι είμαστα καλά, και τα σίδερα το ίδιο.

Δυνατό σοκ να νομίζεις ότι σκότωσες άνθρωπο.
    Πιο δυνατό από το πραγματικό ατύχημα που είχα.

Έπαθα πάνω κάτω το ίδιο την περασμένη βδομάδα με μια γριά, στην Ιφιγένειας στην νέα Ιωνία. Ο θεός να φυλάει από τέτοιους πεζούς.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Σε είδα πριν λίγο στην βόλτα του σκύλου, τρίβλακα ηλίθιε να σταματάς με το πανάκριβο suv σου κολλητά στον κάδο και να προσπαθείς να πετάξεις από το παράθυρο μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών να σκίζεται η σακούλα και να πέφτουν όλα μέσα στο αμάξι!!!
    Η φάτσα σου να με κοιτάει σαν χάνος όλα τα λεφτά! Μου έφτιαξες την βραδιά, ακόμα γελάω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Σε είδα πριν λίγο στην βόλτα του σκύλου, τρίβλακα ηλίθιε να σταματάς με το πανάκριβο suv σου κολλητά στον κάδο και να προσπαθείς να πετάξεις από το παράθυρο μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών να σκίζεται η σακούλα και να πέφτουν όλα μέσα στο αμάξι!!!
    Η φάτσα σου να με κοιτάει σαν χάνος όλα τα λεφτά! Μου έφτιαξες την βραδιά, ακόμα γελάω

Σε είδα να οδηγείς σαν μαλ@κω. Δεν το περίμενα, το ότι είχες τον πιτσιρίκο στο μπροστινό κάθισμα και κάπνιζες με κλειστά τα παράθυρα μου φάνηκε τυχαίο.
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν σε ρωτάνε για το θηριώδες SUV σίγουρα θα λες "πάνω απ όλα είναι ασφαλές για τα παιδιά".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Σε είδα να οδηγείς σαν μαλ@κω. Δεν το περίμενα, το ότι είχες τον πιτσιρίκο στο μπροστινό κάθισμα και κάπνιζες με κλειστά τα παράθυρα μου φάνηκε τυχαίο.
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν σε ρωτάνε για το θηριώδες SUV σίγουρα θα λες "πάνω απ όλα είναι ασφαλές για τα παιδιά".

Συνηθως κάτι τέτοιοι τύποι είναι επικίνδυνοι για τους γύρω τους.

Παλαιό μέλος
    Γλυφάδα καθημερινό πρόβλημα με κατόχους πανακριβων suv κυρίως που θέλουν να πάνε γρήγορα όπου να ναι χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Χτες ένας με μια cayenne μου έσπασε τα νεύρα σε μια απόσταση 4 km. Σταμάτησα τι ιχ να περάσει γιατί δεν την παλευα άλλο. Όταν με πέρασε , τον είδα να περνάει στοπ χύμα και παραλίγο να πάρει ένα παπί παραμάζωμα. Μετά πέρασε κόκκινο κτλ. Παίζει να ήταν κάνα λαμόγιο με τους μπράβους μέσα.

Προχτές τα ίδια έκανε μια τύπισσα με mini Cooper μέσα στα στενά της άνω Γλυφάδας.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Σε είδα κόκκινο παλιό Almera που ερχόσουν αντίθετα, να μου παίζεις τα φώτα την ώρα που πήγαινα στην άκρη αργά αλλά ανάποδα σε μονόδρομο για να χωθώ στον πρώτο κάθετο και να γλιτώσω το τεράστιο μποτιλίαρισμα που είχε στην νόμιμη κατεύθυνση.

Νόμιζα πως θίχτηκες (με το δίκιο σου) και αισθάνθηκα άσχημα γιατί ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που κάνω κάτι τέτοιο.

Όμως με προειδοποιούσες για τους Ζητάδες που είχαν αράξει λίγα μέτρα πιό κάτω και δεν φαινόντουσαν. Έκανα αναστροφή και την σκαπούλαρα.

Ευχαριστώ και μάλλον δεν θα επιχειρήσω άλλη φορά το ίδιο.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα με το Varadero με τα ανοικτά προβολάκια μέρα μεσημέρι, να αφηνιάζεις μόλις με είδες μπροστά σου, να γκαζώνεις για να με φτάσεις, και μετά να είσαι μόνιμα στο αντίθετο ρεύμα για να προσπερνάς...

Δεν μ΄αρέσει το τσουβάλιασμα, αλλά μετά τους κατόχους TDM, οι έχοντες Varadero παίζουν μόνοι τους για τη 2η θέση καγκουριάς και πουλ μουρ...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Ένα τσούρμο τουρίστες έτρεχαν να.........
    Την πέταξα κάτω και ... .
    Έπαθα πάνω κάτω το ίδιο την περασμένη βδομάδα με μια γριά.....
    Καλή η γριούλα ρε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Μα ποσο ισχυει αυτο,ειδικα με τους TDMακηδες.Ο αδερφος μου ειχε αλλα καμια σχεση με καγκουρα.Οι supersportακηδες επισης ειναι φουλ καγκουρες και κομπλεξικοι και μαλωμενοι μεταξυ τους για το ποιος την εχει ποιο μεγαλη,εεε ποιος ειναι ποιο γρηγορος.Ειδικη υποκατηγορια μες τους ssακηδες οι gixxerboys,αλλοι κομπλεξικοι.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Δεν είχε "ζουμί" αν αυτό εννοΑς

Επιχείρησε να περάσει δρόμο στον οποίο κινούνται ΠΟΛΛΑ φορτηγά άνω των 7,5 τόνων, κοιτάζοντας....τα παπούτσια της!!!!
    Αφού δεν βρήκε με το κεφάλι σε κανένα κράσπεδο να με τρέχουν, πάλι καλά να λέμε. θα μπορούσε άνετα να βρεθεί κάτω από ρόδες φορτηγού....
    Κωμική μεν εικόνα, καθόλου αστεία όμως! Δεν το εύχομαι σε κανέναν!

RobiXT
    Σε είδα με το Opel Astra να σκυλιαζεις γιατί σε πέρασα έξω από την Αράχωβα με το ΧΤ, και στην ευθεία να πλακωνεσαι να με περάσεις και στις στροφές να σε περνάω πάλι..Στην ευθεία φίλε όλοι γρήγοροι είναι στις στροφές είναι το θέμα...

Minimalist Το avatar του/της STF
    Φίλος είναι και όντως το έχει πολύ προσεγμένο!

Δε μιλάμε για το 1200 αλλά το 800άρι, έχει μια διαφορά.
    Πιθανόν το 900άρι εννοείς, μπορεί και να πληκτρολογήθηκε απλά λάθος.

Thruxton 1200 απλή έκδοση μέχρι 2017 = έρωτας μεγάλος!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20190403-125046.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	102,6 KB 
ID:	459414

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Εμένα δεν ήταν γριούλα, ήταν αραβική καταγωγής στρουμπουλή 25άρα.
    Not bad, not good θα έλεγα

Δεν είχε "ζουμί" αν αυτό εννοΑς

Επιχείρησε να περάσει δρόμο στον οποίο κινούνται ΠΟΛΛΑ φορτηγά άνω των 7,5 τόνων, κοιτάζοντας....τα παπούτσια της!!!!
    Αφού δεν βρήκε με το κεφάλι σε κανένα κράσπεδο να με τρέχουν, πάλι καλά να λέμε. θα μπορούσε άνετα να βρεθεί κάτω από ρόδες φορτηγού....
    Κωμική μεν εικόνα, καθόλου αστεία όμως! Δεν το εύχομαι σε κανέναν!
    Και εγώ αν ήμουν με αμάξι, θα της είχα σπάσει τα πόδια. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν έχει πάρει το τεποζιτο μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sotirisxt Προβολή μηνύματος
    Σε είδα με το Opel Astra να σκυλιαζεις γιατί σε πέρασα έξω από την Αράχωβα με το ΧΤ, και στην ευθεία να πλακωνεσαι να με περάσεις και στις στροφές να σε περνάω πάλι..Στην ευθεία φίλε όλοι γρήγοροι είναι στις στροφές είναι το θέμα...
    Το νου σου με τους οδηγούς του σαββατοκύριακου Σωτήρη, είναι άσχετοι και επικίνδυνοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Πιθανόν το 900άρι εννοείς, μπορεί και να πληκτρολογήθηκε απλά λάθος.

Thruxton 1200 απλή έκδοση μέχρι 2017 = έρωτας μεγάλος!

Όνομα:	20190403-125046.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	102,6 KB 
ID:	459414
    Ναι το 900αρι, έχεις δίκιο. Καμί σχέση με το 1200 σε ποιότητα και εμφάνιση
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Σε είδα πιτσιρίκα να προσπαθείς να τσιμπίσεις μεζεδάκι....

Όνομα:	IMG_20250112_155347909_HDR.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	103,9 KB 
ID:	459437
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 20:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 15:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε