Σε είδα πριν λίγο στην βόλτα του σκύλου, τρίβλακα ηλίθιε να σταματάς με το πανάκριβο suv σου κολλητά στον κάδο και να προσπαθείς να πετάξεις από το παράθυρο μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών να σκίζεται η σακούλα και να πέφτουν όλα μέσα στο αμάξι!!!
Η φάτσα σου να με κοιτάει σαν χάνος όλα τα λεφτά! Μου έφτιαξες την βραδιά, ακόμα γελάω
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σε είδα να οδηγείς σαν μαλ@κω. Δεν το περίμενα, το ότι είχες τον πιτσιρίκο στο μπροστινό κάθισμα και κάπνιζες με κλειστά τα παράθυρα μου φάνηκε τυχαίο.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν σε ρωτάνε για το θηριώδες SUV σίγουρα θα λες "πάνω απ όλα είναι ασφαλές για τα παιδιά".
Γλυφάδα καθημερινό πρόβλημα με κατόχους πανακριβων suv κυρίως που θέλουν να πάνε γρήγορα όπου να ναι χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.
Χτες ένας με μια cayenne μου έσπασε τα νεύρα σε μια απόσταση 4 km. Σταμάτησα τι ιχ να περάσει γιατί δεν την παλευα άλλο. Όταν με πέρασε , τον είδα να περνάει στοπ χύμα και παραλίγο να πάρει ένα παπί παραμάζωμα. Μετά πέρασε κόκκινο κτλ. Παίζει να ήταν κάνα λαμόγιο με τους μπράβους μέσα.
Προχτές τα ίδια έκανε μια τύπισσα με mini Cooper μέσα στα στενά της άνω Γλυφάδας.
Σε είδα κόκκινο παλιό Almera που ερχόσουν αντίθετα, να μου παίζεις τα φώτα την ώρα που πήγαινα στην άκρη αργά αλλά ανάποδα σε μονόδρομο για να χωθώ στον πρώτο κάθετο και να γλιτώσω το τεράστιο μποτιλίαρισμα που είχε στην νόμιμη κατεύθυνση.
Νόμιζα πως θίχτηκες (με το δίκιο σου) και αισθάνθηκα άσχημα γιατί ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που κάνω κάτι τέτοιο.
Όμως με προειδοποιούσες για τους Ζητάδες που είχαν αράξει λίγα μέτρα πιό κάτω και δεν φαινόντουσαν. Έκανα αναστροφή και την σκαπούλαρα.
Ευχαριστώ και μάλλον δεν θα επιχειρήσω άλλη φορά το ίδιο.
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Σε είδα με το Varadero με τα ανοικτά προβολάκια μέρα μεσημέρι, να αφηνιάζεις μόλις με είδες μπροστά σου, να γκαζώνεις για να με φτάσεις, και μετά να είσαι μόνιμα στο αντίθετο ρεύμα για να προσπερνάς...
Δεν μ΄αρέσει το τσουβάλιασμα, αλλά μετά τους κατόχους TDM, οι έχοντες Varadero παίζουν μόνοι τους για τη 2η θέση καγκουριάς και πουλ μουρ...
Μα ποσο ισχυει αυτο,ειδικα με τους TDMακηδες.Ο αδερφος μου ειχε αλλα καμια σχεση με καγκουρα.Οι supersportακηδες επισης ειναι φουλ καγκουρες και κομπλεξικοι και μαλωμενοι μεταξυ τους για το ποιος την εχει ποιο μεγαλη,εεε ποιος ειναι ποιο γρηγορος.Ειδικη υποκατηγορια μες τους ssακηδες οι gixxerboys,αλλοι κομπλεξικοι.
Δεν είχε "ζουμί" αν αυτό εννοΑς
Επιχείρησε να περάσει δρόμο στον οποίο κινούνται ΠΟΛΛΑ φορτηγά άνω των 7,5 τόνων, κοιτάζοντας....τα παπούτσια της!!!!
Αφού δεν βρήκε με το κεφάλι σε κανένα κράσπεδο να με τρέχουν, πάλι καλά να λέμε. θα μπορούσε άνετα να βρεθεί κάτω από ρόδες φορτηγού....
Κωμική μεν εικόνα, καθόλου αστεία όμως! Δεν το εύχομαι σε κανέναν!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σε είδα με το Opel Astra να σκυλιαζεις γιατί σε πέρασα έξω από την Αράχωβα με το ΧΤ, και στην ευθεία να πλακωνεσαι να με περάσεις και στις στροφές να σε περνάω πάλι..Στην ευθεία φίλε όλοι γρήγοροι είναι στις στροφές είναι το θέμα...
Εμένα δεν ήταν γριούλα, ήταν αραβική καταγωγής στρουμπουλή 25άρα.
Not bad, not good θα έλεγα
Και εγώ αν ήμουν με αμάξι, θα της είχα σπάσει τα πόδια. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν έχει πάρει το τεποζιτο μου.
Το νου σου με τους οδηγούς του σαββατοκύριακου Σωτήρη, είναι άσχετοι και επικίνδυνοι.
Ναι το 900αρι, έχεις δίκιο. Καμί σχέση με το 1200 σε ποιότητα και εμφάνιση
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......