Σε είδα πριν από λίγο motojojo στο κέντρο και σε αναγνώρισα από τα moto.gr καλούδια στο Bandit
Καλημέρα κι εδώ!
![]()
Σε είδα πριν από λίγο motojojo στο κέντρο και σε αναγνώρισα από τα moto.gr καλούδια στο Bandit
Καλημέρα κι εδώ!
![]()
Μια απροσδοκητη κι ευχάριστη συνάντηση στο φανάρι! Αν και αργησα να σε καταλάβω
Κι εγω χάρηκα που σε είδα Θωμά!![]()
Ήταν θεϊκό σημάδι - δοκιμασία του εύρους του ελέους μου
Το οποίο εξαντλήθηκε το ίδιο απόγευμα όταν...
...σε είδα, χειρώνακτα, να σταματάς με ζηλευτή ακρίβεια πάνω στις λευκές ρίγες της διάβασης, παρκάρισμα κανονικό όμως!
Από τη μία μεριά της διάβασης εγώ και μια γιαγιά, από την άλλη μητέρα με παιδικό καροτσάκι
Το καλύτερο ήταν ότι η διάβαση ήταν ανηφορική και πίσω σου κανένας, και το μόνο που έπρεπε να κάνεις για να επανασυνδεθείς με ένα υποτυπώδες επίπεδο ανθρώπινης αξιοπρέπειας ήταν να σηκώσεις μερικά χιλιοστά το πόδι σου από το φρένο και να τσουλήσεις προς τα πίσω...
Αλλά έλα μωρέ τώρα, είχες και ένα κινητό να τσεκάρεις![]()
Κάθε μέρα όταν παίρνω τον γιο μου από το Δημοτικό σχολείο "γονείς" (γυναίκες κι άντρες) παρκάρουν πάνω στη διάβαση του σχολείου γιατί δε θέλουν να παρκάρουν 100 μέτρα παραπέρα. Βαρέθηκα να τσακώνομαι και να είμαι ο περίεργος. Παρ' όλα αυτά εκνευρίζομαι και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά άχυρα έχουν αντί για μυαλό.
Σε είδα τελευταία στιγμή -πριν στρίψω δεξιά- κωλοτσογλάνι με το ηλεκτρικό πατίνι, να χώνεσαι στα ελάχιστα εκατοστά ανάμεσα στο αμάξι και στο πεζοδρόμιο. Εννοείται το πατίνι ούτε φώτα, ούτε τίποτα, τα άκουσες τα γαλλικά σου, την επόμενη φορά, με κάποιον άλλο, δυστυχώς δεν θα είσαι τόσο τυχερός, σε βλέπω γραφικό στην εκπομπή του Ευαγγελάτου...
Σε είδα σήμερα Μαιρα στην Λεωφόρο Ηρακλείου με την στολή της δημοτικής να τσεκουρώνεις τον κόσμο...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σε είδα στον Υμμητό ενώ καθόμουν σε παγκάκι με θέα, να περνάς με ρδέλο σου και μπαντιλίκια και να μας έρχονται τα χαλίκια στη μούρη.
Η μαμάκα σου άκουσε πολλά για το λαλάκα που έφερε στη ζωή.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Περαστκά!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan