moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σε ειδα Ζητα να συνοδευεις 2 κλουβες ματ στης αλεξανδρας και να σταματας τα φαναρια για να περασουν,σας περασα αφου φυγατε και ηρθες κολλησες διπλα στο τιμονι μου και νοημα κανε δεξια ,εκανα δεξια σταματησα και εφυγες.
Δεν καταλαβα τι ηταν αυτο,με συνετισες,με βοηθησες να γινει καλυτερη η μερα μου,η να γινω καλυτερος οδηγος?![]()
Στους Αγ Αναργύρους χθες το βράδυ με 6? 8? φώτα αναμμένα, να στραβωνεις και τους απέναντι και εμάς που ήμασταν στο ίδιο ρεύμα..
Τι χρειάζεται για να καταλάβεις ότι ενοχλείς πολύ;
Σήματα, φωνές, βρισιδια από το σύνολο και οι υπόλοιποι να μένουμε στο φανάρι για να κατευνάσουμε όσους εκνεύρισες..
Σε είδα χθες το βράδυ στο φανάρι πριν στρίψω για Le Roi δικάβαλος πάνω στην RE Hunter 350 σου. Αλληλοκοιταχτήκαμε μέχρι που άνοιξα τη ζελατίνα του κράνους μου και σου είπα:
«Γ@μ@ει η RE!!!»
Καλούς δρόμους να έχεις![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Σε είδα να περνάς μέσα απο τη μέση του δρόμου ενω τα αυτοκίνητα ηταν σταματημένα και εγώ έκανα διήθηση και να μην γυρνάς καν να κοιτάξεις. Πονόδοντο και ωτίτιδα κάθε μέρα εύχομαι![]()
Σε είδα να μου κόβεις τη χολή με το εντελώς αθόρυβο ηλεκτρικό σου BID ή κάτι τέτοιο και μάλιστα μέσα σε πεζόδρομο
Ρε άνθρωπε του Θεού, αφού ξέρεις ότι δεν ακούγονται ούτε τα λάστιχα σου που κυλάνε, πάτα μια κόρνα πριν φτάσεις πέντε πόντους από την πλάτη μας!
μη δείτε δύο ατυχήματα να συμβαίνουν, αμέσως με την κακεντρέχεια...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Η συζήτηση περί πεζόδρομων μετεφέρθη στον Καφενέ.
Συνεχίζουμε εδώ τα 'Σε Είδα'![]()
Σε είδα χθες πιτσιρικά με την κοπέλα σου, στον Αγ. Ιερόθεο , να μας θεωρείς όλους ηλίθιους που περιμέναμε πίσω από αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και να κάνεις προσπέραση από αριστερά , επί του αντίθετου ρεύματος, αποφεύγοντας για ΧΙΛΙΟΣΤΑ το προπορευόμενο όχημα που έστριβε αριστερά.
Είσαι πολύ τυχερός και πολύ μαλάκας ταυτόχρονα. Αν ο άνθρωπος δεν σε έβλεπε τελευταία στιγμή με την ταχύτητα που είχες , θα έχανε το πόδι της η κοπέλα σου.
Όταν μετά σταματήσαμε στο φανάρι και με ρώτησες αν τον είδα, έφαγες το χέσιμο που σου αρμόζει , λακωνικά και ωραία σου απάντησα 4 φορές ότι έκανες μαλακία.
Συγκεντρωθείτε ρε.
The Dirty Harry
Είδα στο πίσω μέρος του κράνους να έχεις ένα φωτεινό σχέδιο. Νόμιζα πως ήταν αυτοκόλλητο που φωσφόριζε και εντυπωσιάστηκα. Και μετά το είδα να ανάβει, μαζί με το φρένο της μηχανής! Φως φρένου στο κράνος δεν ήξερα ότι υπάρχει. Και εδώ που τα λέμε πώς γίνεται;