Σε ειδα σήμερα στην Λ. Βουλιαγμενης με το ΝΙΚΚΕΝ.
Πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω αυτο να δω πως ειναι..
Σε ειδα σήμερα στην Λ. Βουλιαγμενης με το ΝΙΚΚΕΝ.
Πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω αυτο να δω πως ειναι..
Quod me nutrit... me destruit.....
Τελικά, παραδοσιακά το Σάββατο είναι η ημέρα του "σας είδα"...κι όχι μόνο αυτό, αλλά ό,τι βλέπω, γίνεται καπάκι το ένα μετά το άλλο, από γωνία σε γωνία...έχουμε και λέμε:
α) Σε είδα μεσήλικα να πηγαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο, γιατί έτσι σε βόλευε...δεν κουνήθηκα χιλιοστό, κι αναγκάστηκες να ανέβεις πάνω στο πεζοδρόμιο για να συνεχίσω κανονικά την πορεία μου.
β) Στην επόμενη γωνία σε είδα ευτυχώς υπερήλικα παππού, ανάποδα κι εσύ στον μονόδρομο, το παπί-ερείπιο φορτωμένο με τσάντες από τη λαϊκή, την ώρα που έστριβα έστριβες κι εσύ ανάποδα, πανικοβλήθηκες, έπεσες στα φρένα, έβαλες πόδια κάτω, ευτυχώς το κράτησες...
γ) Και στην επόμενη και τελευταία γωνία, έτερος Καππαδόκης ήθελε να μπει ανάποδα σε μονόδρομο, αυτός ήταν υπομονετικός, δεν μπορώ να πω, περίμενε να περάσω, όταν του είπα ότι πάει ανάποδα μου έκανε νόημα "κάνε δουλειά σου", και τελικά μπήκε ανάποδα.
Ανέτρεξα στο ημερολόγιο, δεν ήταν κάποια παγκόσμια ημέρα ανάποδης κίνησης σε μονόδρομο τελικά...κι η ημέρα ολοκληρώθηκε με τον κρετίνο ο οποίος δεν σταμάτησε για να περάσει η κόρη μου πάνω σε διάβαση, έξω από το σχολείο![]()
Καλά αυτό με τους μονόδρομους θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο. Στη γειτονιά μου σιχτιρίζω κάθε βδομάδα με αυτό.![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Το χειρότερο με τους μονοδρομους είναι ότι το κάνουν με τσαμπουκά. Κάνουν κάτι παράνομο, δεν προσέχουν και σου ζητάνε και τα ρέστα αμα λάχει.
Σε είδα λαστιχάκι μου, δικάβαλο να βγάζεις τα μισά χιλιόμετρα.
Αυτό ήταν κάτι που δεν είχα υπολογίσει.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σε είδα πενηντάρη τύπε να περιμένεις στο φανάρι (φλώρε) με το ηλεκτρικό πατίνι και το πούρο στο στόμα. Αν δεν φτάνουν τα λεφτά για κάμπριο, βρίσκουμε άλλες λύσεις.
Επιστρέφοντας χτες το βράδυ, είδα 2 παπιά/σκούτερ ντελίβερι να πηγαίνουν ανάποδα στη ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. Σε δύο διαφορετικά σημεία. Για σοβαρή απόσταση, όχι 2-3 μέτρα. Τον 2ο τον πέρασα στα 20 εκατοστά με αναμμένους προβολείς. Επίτηδες φυσικά. Αμφιβάλλω αν κατάλαβε τίποτα.
Life begins at 45°.
Και τι ηθελες να κρυωσουν τα πιτόγυρα; Μετά δεν τρώγονται.
Άσε που ο ΚΟΚ δεν ισχύει για τους επαγγελματίες και τα λοκάλια.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.