Σελίδα 242 από 242 ΠρώτοΠρώτο ... 142192232237238239240241242
Προβολή αποτελεσμάτων 3.616 έως 3.628 από 3628

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Πολυ πιθανο να μονολογησε...πως παει send ο μλκς. Καλα δεν βλεπει...
    Μου το είχε πει πιτσιρικάς γείτονας, (ο οποίος πήγαινε ανάποδα μόνιμα), την μία φορά που δεν έκανα στην άκρη με το αυτοκίνητο.

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Σε είδα κυρα μου χθες να καις το στοπ χωρίς φλας κιόλας και να ιδρώνουν τα χέρια μου όταν συνειδητοποίησα ότι έρχεσαι κατά πάνω μου.
    Ευτυχώς πήγαινα με 25χλμ/ώρα αλλά και πάλι το ένιωσα το abs να τσιμπάει στο απότομο φρενάρισμα.
    Οχι μόνο δεν είδε εμένα και το άλλο αυτοκίνητο από την κάθετη αλλά δεν επιβράδυνε και καθόλου.

Για τους τύπους που οδηγούν ανάποδα σε μονόδρομο. Είχαμε έναν στο χωριό μου, ναι αόριστος, που εκτός του ήταν μόνιμα ακράνορος, πήγαινε πάντα ανάποδα σε κεντρική διακλάδωση γιατί έλα μωρέ τώρα για εκατό μέτρα; Έλα μωρέ, στην γειτονιά μου; Ακόμη κι όταν ο δρόμος αυτός φρακάριζε από την κίνηση στις γιορτές, αυτός έκανε ανάποδους ελιγμούς. Μια μέρα βρέθηκε ένας που δεν τον είδε και τον έστειλε στο πεζοδρόμιο με τον αυχένα.
    Τελευταία τροποποίηση από Peterjackson; 17/04/2025 στις 06:40.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα μανταμίτσα να έχεις παρκάρει στη θέση αναπήρων στο lidl.
    Όταν είδα όμως με πόσο κόπο προσπαθούσες να βγεις (σε δέκα στρέμματα παρκιν) τοτε αντιλήφθηκα οτι όντως εισαι ανάπηρη

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Σε είδα μανταμίτσα να έχεις παρκάρει στη θέση αναπήρων στο lidl.
    Όταν είδα όμως με πόσο κόπο προσπαθούσες να βγεις (σε δέκα στρέμματα παρκιν) τοτε αντιλήφθηκα οτι όντως εισαι ανάπηρη

Μέλος
    Σε είδα ρε αλάνι με το κίτρινο RS660, μες την καύλα και εσύ και αυτό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Σε είδα την στιγμή που έφτανα στο συνεργείο.. Εφευγες με το αυτοκίνητο που μια ώρα πριν είχες ρίξει πάνω στο 1290 adv που πηγαινα να παραλαβω μετα απο σερβις και τρία ακόμη παρκαρισμένα μπροστά στο συνεργείο. Ασφαλιστικές, φροντίδα ατυχήματος, και άλλη μια εβδομάδα μέσα το ΚΤΜ για έλεγχο, πραγματογνωμονα, και παραγγελία ανταλλακτικών. Τελικό, χούφτα,1-2 πλαστικά, ντεπόζιτο σίγουρα και βλέπουμε..

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Σας βλέπω συχνά ντελιβεράδες να ξαποσταίνετε στη γέφυρα που περνάει πάνω από την Αττική Οδό εκεί που παλιά ήταν το λούνα παρκ Αϊδονάκια στο Μαρούσι. Προσέχετε βρε αλάνια μου.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Σας βλέπω συχνά ντελιβεράδες να ξαποσταίνετε στη γέφυρα που περνάει πάνω από την Αττική Οδό εκεί που παλιά ήταν το λούνα παρκ Αϊδονάκια στο Μαρούσι. Προσέχετε βρε αλάνια μου.
    Τους βλέπω κι εγώ, σημείο συνάντησης είναι; 2 απογεύματα την εβδομάδα που περνάω είναι στάνταρ εκεί.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Νου σας, μην παρακολουθεί moto.gr κανένα αφεντικό.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Νου σας, μην παρακολουθεί moto.gr κανένα αφεντικό.
    Ωχ λες;

Εγώ τους άκουσα να λένε τί απίστευτο αφεντικό, πως θα μπορέσουν να δουλεύουν χωρίς ρεπό, κατι να πληρώνουν μόνοι τους τα ένσημα, μέχρι και για εθελοντική μείωση μισθού αναφέρανε

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Σε είδα κάτοχε GS1200 γυρνώντας από σουνιάδα να πηγαίνεις ντεμεκ αριστερά λωρίδα χαλαρός ωραίος σένιος.
    Βρε άρχοντα δεν είναι οτι εγώ είμαι ούτε καν κάτι κοντά σε γρήγορος, + οτι ρολαριστοί πηγαίνουμε όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι ειδικά στη γαμωδιαδρομή αυτή, αλλά άμα θες να πας κοιμώντας κάνε δεξιά ΚΑΠΟΙΑνε στιγμή, να δείξεις οτι σε ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Σε είδα στου Τζωρτζόπουλου που ήρθες να πάρεις μπότες με το φίλο σου. Τα Ελληνικά σου σχεδόν άψογα. Πιάσαμε ψιλοκουβέντα. Μου είπες ότι είσαι από το Βιετνάμ (!!!) και ζεις εδώ 20 κάτι χρόνια. Να 'σαι καλά, πάντα χαμογελαστός (όπως σε πέτυχα στο μαγαζί) και καλούς δρόμους να έχεις φίλε
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Σε είδα...."τσίρκο" χθες το απόγευμα στην Ιερά στο Αιγάλεω και.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αρχείο λήψης (9).jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	461813
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 242 από 242 ΠρώτοΠρώτο ... 142192232237238239240241242

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ