Σε είδα κυρα μου χθες να καις το στοπ χωρίς φλας κιόλας και να ιδρώνουν τα χέρια μου όταν συνειδητοποίησα ότι έρχεσαι κατά πάνω μου.
Ευτυχώς πήγαινα με 25χλμ/ώρα αλλά και πάλι το ένιωσα το abs να τσιμπάει στο απότομο φρενάρισμα.
Οχι μόνο δεν είδε εμένα και το άλλο αυτοκίνητο από την κάθετη αλλά δεν επιβράδυνε και καθόλου.
Για τους τύπους που οδηγούν ανάποδα σε μονόδρομο. Είχαμε έναν στο χωριό μου, ναι αόριστος, που εκτός του ήταν μόνιμα ακράνορος, πήγαινε πάντα ανάποδα σε κεντρική διακλάδωση γιατί έλα μωρέ τώρα για εκατό μέτρα; Έλα μωρέ, στην γειτονιά μου; Ακόμη κι όταν ο δρόμος αυτός φρακάριζε από την κίνηση στις γιορτές, αυτός έκανε ανάποδους ελιγμούς. Μια μέρα βρέθηκε ένας που δεν τον είδε και τον έστειλε στο πεζοδρόμιο με τον αυχένα.
Τελευταία τροποποίηση από Peterjackson; 17/04/2025 στις 06:40.
Σε είδα μανταμίτσα να έχεις παρκάρει στη θέση αναπήρων στο lidl.
Όταν είδα όμως με πόσο κόπο προσπαθούσες να βγεις (σε δέκα στρέμματα παρκιν) τοτε αντιλήφθηκα οτι όντως εισαι ανάπηρη![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σε είδα ρε αλάνι με το κίτρινο RS660, μες την καύλα και εσύ και αυτό!
Σε είδα την στιγμή που έφτανα στο συνεργείο.. Εφευγες με το αυτοκίνητο που μια ώρα πριν είχες ρίξει πάνω στο 1290 adv που πηγαινα να παραλαβω μετα απο σερβις και τρία ακόμη παρκαρισμένα μπροστά στο συνεργείο. Ασφαλιστικές, φροντίδα ατυχήματος, και άλλη μια εβδομάδα μέσα το ΚΤΜ για έλεγχο, πραγματογνωμονα, και παραγγελία ανταλλακτικών. Τελικό, χούφτα,1-2 πλαστικά, ντεπόζιτο σίγουρα και βλέπουμε..
Σας βλέπω συχνά ντελιβεράδες να ξαποσταίνετε στη γέφυρα που περνάει πάνω από την Αττική Οδό εκεί που παλιά ήταν το λούνα παρκ Αϊδονάκια στο Μαρούσι. Προσέχετε βρε αλάνια μου.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Νου σας, μην παρακολουθεί moto.gr κανένα αφεντικό.
Life begins at 45°.
Σε είδα κάτοχε GS1200 γυρνώντας από σουνιάδα να πηγαίνεις ντεμεκ αριστερά λωρίδα χαλαρός ωραίος σένιος.
Βρε άρχοντα δεν είναι οτι εγώ είμαι ούτε καν κάτι κοντά σε γρήγορος, + οτι ρολαριστοί πηγαίνουμε όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι ειδικά στη γαμωδιαδρομή αυτή, αλλά άμα θες να πας κοιμώντας κάνε δεξιά ΚΑΠΟΙΑνε στιγμή, να δείξεις οτι σε ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω.
Σε είδα στου Τζωρτζόπουλου που ήρθες να πάρεις μπότες με το φίλο σου. Τα Ελληνικά σου σχεδόν άψογα. Πιάσαμε ψιλοκουβέντα. Μου είπες ότι είσαι από το Βιετνάμ (!!!) και ζεις εδώ 20 κάτι χρόνια. Να 'σαι καλά, πάντα χαμογελαστός (όπως σε πέτυχα στο μαγαζί) και καλούς δρόμους να έχεις φίλε![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan