Σας βλέπω με τα voge,cf,και γω δεν ξέρω πως τα λένε τα καινούργια αυτά πλειμομπιλ
Έχετε γεμίσει με αναμμένα τα περίεργα φώτα σας τα προβολάκια σας με ρούχα και εξοπλισμό πολέμου λες και πάτε ντακάρ.Ρε που πάτε;
Σας βλέπω με τα voge,cf,και γω δεν ξέρω πως τα λένε τα καινούργια αυτά πλειμομπιλ
Έχετε γεμίσει με αναμμένα τα περίεργα φώτα σας τα προβολάκια σας με ρούχα και εξοπλισμό πολέμου λες και πάτε ντακάρ.Ρε που πάτε;
καλη φαση
Εγώ τους ζηλεύω που κάνουν larping.
Σας είδα κορίτσια χθες το βράδυ πάνω στο ninja. Μοιάζατε με post στο instagram. Φουστίτσα και ψιλοτάκουνη μπότα η οδηγός, καμαρωτή με εντυπωσιακά μικρό σορτσάκι η συνοδηγός. Πάντα όρθιες, καταλαβαίνω πως βγαίνατε, αλλά ρε κορίτσια έστω ένα κράνος. Γενικότερα εξοπλισμό, αλλά έστω ένα κράνος.
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Σε είδα χτες, κάπου μεταξυ Ελευσίνας και Ασπρόπυργου νομίζω, οπως γυρναγα χαλαρός απο τα Μεγαρα, να κοβεις διπλα μου με ενα παλιο BMW και να με κοιτάς περίεργα... εκοψες περισσότερο μενοντας πισω μου, ξαναήρθες δίπλα μου κάτι μου είπες κι έφυγες. Με τον αέρα και τη μουσική δεν κατάλαβα τίποτα.
Κανείς από δω;
(AI created)
Spoiler:Εμφάνιση
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan