Από περιέργεια γιατί δεν το θυμάμαι, πόσες γραμμές έχει συνολικά στην ένδειξη θερμοκρασίας;
Καλησπέρα στην ομάδα.Θα χρειαστεί να αλλάξω καδένα εκκεντροφόρου στα 43.000 χιλιόμετρα γιατί μου κάνει ένα θόρυβο.Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι απλά αυτό μου είπε ο μάστορας μου . Κατ άλλα ευχαριστημένος 4 χρόνια με το μικρό nk . Επίσης προσοχή στις νοθευμενες βενζίνες γιατί και τις ακριβοπληρωνουμε και μας βάζουν νερό στο τέλος.
Η καδένα αναλώσιμο θεωρείται και νομίζω τα χλμ είναι αρκετά ώστε να δικαιολογείται η αλλαγή.
Έχει γίνει ανάκληση από την αντιπροσωπεία έμαθα. Τώρα και γω νόμιζα ότι μετά τις 60.000 εμφανίζεται αυτό το θέμα αλλά οκ , θα το φτιάξουμε.
Αν υπάρχει ανάκληση, δεν σε καλύπτει στην εγγύηση; 3 χρόνια εγγύηση δεν έχουν αυτά;
2 χρόνια εγγύηση
Πλέον έχουν 3, όπως και τα royal Enfield που φέρνει η muvus στην Κερατέα, οπότε αν θες κάνε ένα ερώτημα αν είσαι στην τριετια
Εκτός από την καδένα άλλαξα και ένα πολλαπλασιαστή γιατί δεν μου κρατούσε ρελαντί. Στα 44.000 χιλιόμετρα αυτά. Αυτά μέχρι τώρα για μελλοντικούς αγοραστές.
Καλησπέρα στην ομάδα. Θα αλλάξω σύντομα ψυγείο νερού. Προέκυψε διαρροή. 47.500 χιλιόμετρα. Έχει κανείς αλλάξει ψυγείο τόσο νωρίς;
Πολλά προβλήματα δεν είναι σε μόλις τοσα χιλιόμετρα;
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again