Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας!!
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας του moto.gr "Κλιμάκιο Θεσσαλονίκης", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 16:00. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή εδώ... Δείτε τα φετινά δώρα μας για τη Θεσσαλονίκη, μια ευγενική προσφορά των δωροθετών μας! Σας περιμένουμε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Την επόμενη μέρα οι παραπάνω λεβέντες Συνημμένο 459972 Πικρή αλήθεια
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ευκολάκι.Για να δω. Γράψτε την απάντηση χωρίς όμως να την αιτιολογήσετε για να απαντήσουν κι άλλοι.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Ευκολάκι.Για να δω. Γράψτε την απάντηση χωρίς όμως να την αιτιολογήσετε για να απαντήσουν κι άλλοι. Β...
Β..
Τι ειναι το εκατομυριο;
https://www.twitch.tv/real_kamikaze
Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Τι ειναι το εκατομυριο; Αυτό που δεν παίρνεις όταν κερδίσεις στο ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος στην Ελλάδα.
Πάρτε όλοι το Β, εγώ βολεύομαι με οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Αυτό που δεν παίρνεις όταν κερδίσεις στο ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος στην Ελλάδα. Φαντάζεσαι να το έλεγαν "Ποιος θέλει να γίνει εκατοχιλιαριούχος;" ;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Φαντάζεσαι να το έλεγαν "Ποιος θέλει να γίνει εκατοχιλιαριούχος;" ; Προσεχώς και διεθνές τουρνουά πόκερ με φιστίκια αντί για λεφτά
Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Τι ειναι το εκατομυριο; Γιατί νομίζεις το 'βαλα στις Αστείες ;