Το Closer τι είναι;
Diva ; Destruction;
:wumpscut: rulezzzzzz
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
To closer einai joy division kai h diva h DIAMANDA GALAS
Επειδή ακούω διάφορα συγκροτήματα θα εστιάσω σε δύο αγαπημένα από την Ελληνική και δύο από την ξένη . Σε παρένθεση τα αγαπημένα τραγούδια
PEARL JAM (Black)
ALICE IN CHAINS (Down in a hole)
:a44: ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ (Βάλτε να πιούμε)
:a19: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Η βροχή πέφτει δυνατά)
ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ BRAZ-ΗΛΕΙΟΣ
Για καποιο λογο τους pearl jam ανεκαθεν τους θεωρουσα πολυ δηθεν group. Αυτος ο eddie vedder, πολυ γιαλατζι καταθλιπτικος ρε παιδι μου.. Με το που αυτοκτονησε ο cobain, πεταξε ολη την καταθλιψη απο πανω του, ως δια μαγειας.Αρχικά δημιουργήθηκε από bamboozler
PEARL JAM (Black)Η μουσικη τους, υποκειμενικα, πολυ βαρετη. Εβγαλαν ομως ενα καλο τραγουδι, το "state of love and trust"
γαμω τoυς δισκους το dirt!ALICE IN CHAINS (Down in a hole)
diamanda galas live: κατι πολυ κοντα σ αυτο που φανταζεται κανεις ως θρησκευτικη εμπειρια. Ο φτωχος μου λογος ειναι πολυ περιοριστικος για να το περιγραψω. Με μια λεξη: ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
DIVA
wumpscut - wreath of barbs![]()
afto to tragoudi to xo syndesei me to moto.gr
den ksero giati alla dn mporo min to akouo
para polla tragoudia mou thymizoun diafora pragmata asxeta...
AKRIBΩΣ.ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΟΑρχικά δημιουργήθηκε από dez
diamanda galas live: κατι πολυ κοντα σ αυτο που φανταζεται κανεις ως θρησκευτικη εμπειρια. Ο φτωχος μου λογος ειναι πολυ περιοριστικος για να το περιγραψω. Με μια λεξη: ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ