Γυμνό μηχανάκι που του έχουν βάλει μπαγκαζιέρα, δεν το παίρνω ούτε ανταλλαγή με ένα πακέτο τσιγάρα.
Life begins at 45°.
Υπαρχουν θερμενομενες σελες?? Γιατι?
Το μονο μερος του σωματος μου που δεν κρυωσε ποτε πανω σε μηχανακι ειναι ο κωλος μου!
MADE IN JAPAN 日本製
Mολις το αλιευσα: https://www.car.gr/20834521-bmw-r850rt
R 850 RT και οχι το μεγαλο, 115.000 χλμ, μοντελο 2001, 4900€...
Ειναι που εχουν και μεγαλο κοινο στην Ελλαδα τα RT και θα κανουν ουρα ποιος θα το πρωτοπαρει..
MADE IN JAPAN 日本製
Εχει "ψωμι" σημερα τελικα..
Δειτε εδω ο εμπορας: https://www.car.gr/21639141-kawasaki-zx-12-r
Μηχανακι 20ετιας στην τιμη του καινουργιου.. Δεν παμε καλα..
Τελος, παω Ερμιδη αυριο να τον τρολαρω..
MADE IN JAPAN 日本製
Όλα τα κατεμ.
Η συντριπτική πλειοψηφία των bmw.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μην ξεχνάτε ότι το car.gr διαμορφώνει (κακώς) τις τιμές κ για ασφαλιστικές , αποζημιώσεις κλπ.
Ειδικά το zx12 στα 14.500€ μου κάνει τέτοια παπατζιά για να ανέβει ο μέσος όρος
Άρα κοιτάτε τις υπερτιμημένες τιμές των αγγελιών, όχι τις πραγματικά υπερτιμημένες μοτό.
Υπερτιμημένο ένα προιόν είναι όταν ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ σε μεγάλη τιμή.
Μια αγγελία στο car.gr με μεγάλη τιμή, δεν σημαίνει και ότι θα αγοραστεί. Απλά τόσο την ΠΟΥΛΑΕΙ ο πωλητής. Η υπερτίμηση είναι μόνο στο μυαλό του πωλητή, όχι στην πραγματικότητα.
Δύο διαφορετικά πράγματα.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εχω πετύχει σε φόρουμ με αυτοκίνητα, πόστ-έκκληση ενός ιδιοκτήτη που τον τράκαραν, να μπουνε όλοι μέσα στο καρ και να βαλουν αγγελία το αμάξι τους με ακριβή τιμή διότι στον μέσο όρο φαινόταν χαμηλά και δεν του έδινε πολλα λεφτά η ασφαλιστική. Το έκαναν, ο ίδιος δεν δεχτηκε την αρχική προσφορά της ασφαλιστικής και στην αναθεωρημένη πήρε πολλά περισσότερα.
Είναι ένας λογος που βλέπουμε κατι τιμές στο Θεό
The R is for Respect.
γενικά είναι που κινείται η αγορά. και εκει θα βρεις τα πιο υπερτιμημένα, πχ κλασικά παντα japan παπια. πουλάνε το crypton x με 70.000 ποιο πολυ απο το καινουργιο crypton-s
και τα τελευταία 7-8 χρόνια μικρα On-off δινουν Kle 400 οσο το πουλούσαν πριν 9 χρονια.
ακομα μια κλασικη αξια ειναι το cb400sf οσα χρονια κιαν περάσουν και φορτωθούν χλμ αυτα τα πουλάνε 1200-1700 ευρό. το cb500 επεσε απο 2500-3000 στα 1700 μεσο ορο
απο την αλλη μπορεί να βρεις cbr 600 f4i ή και rr σε πολυ καλες τιμες 3000€ -2000€ και κατω.
η ταση λεει ψηλά μοτο αρα on-off.