Ποιοι είναι ζώα και γιατί;;;Δεν κατάλαβα την ερώτηση.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Συνήθως οι περισσότερες αστυνομίες,τέτοιες μοτό έχουν και τις χρησιμοποιούν κυρίως για συνοδεία υψηλών προσώπων.Βεβαια σήμερα η τάση διαφοροποιήται,και πλέον για γρήγορη μετάβαση στα περιστατικά,ειδικά στις μεγαλουπόλεις,η τάση είναι για μοτό μεσαίου κυβισμού.Ενιοτε σε περιφερειακές χώρες όπως λατινικής Αμερικής χρησιμοποιούνται μοτό μικρού κυβισμού,για περιπολίες σε πυκνό αστικό ιστό (φαβελες κλπ).Με τίποτα όμως (σε σοβαρές αστυνομίες) δεν χρησιμοποιούν για ΕΓΓΥΣ καταδίωξη μοτοσυκλέτα εναντίον αυτοκινήτου.Μονο για παρακολούθηση μέχρι να επέμβουν αυτοκίνητα.(ΗΠΑ).Για την Μαλαισία οι συγκεκριμένες φανταζομαι θα είναι symbol status,αφού το 99% των δικύκλων εκεί είναι μέχρι 250 κυβικά.
https://www.cfmoto.com/global/motorc.../1250tr-g.html
Καλο φαινεται, αν ειναι και αξιοπιστο.....
Καλημέρες κι από εμένα, επειδή αναζητώ κάτι σε 300cc λόγω του ότι καλύπτομαι από αυτοκίνητο για μεγάλα ταξίδια, τι θα μου προτείνατε για ευελιξία και στύλ μέσα στην Αθηνα και για Εθνικές οδούς; Το στυλ και η έκδοση για εμένα είναι υποκειμενικά αν μου αρέσει εξωτερικά.
Τι θα λέγατε λοιπόν;
1. VOGE 300DS
2. CFMOTO 300NK
3. CFMOTO 300CLX
4. SYM NHT 300
5. VOGE 300ACX
Η γνώμη κατόχων των ανωτέρω μοντέλων θα με βοηθούσε παρά πολύ στην επιλογή.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Σημειωτέον: Είμαι υπέρ της VOGE γενικά αλλά έχουν θέμα με βεντιλατερ και κατανάλωση λαδιού.
Για την CFMOTO δεν γνωρίζω τίποτα, πλήρη μεσάνυχτα
To 300 rally που έχω δεν έχει κανένα θέμα λαδιού βεντιλατέρ, βέβαια έχει 2 ψυγεία αλλά κατά τα άλλα ίδιος κινητήρας.
Επειδή το θέμα της κατανάλωσης λαδιού το έχω δεί μόνο σε έναν Έλληνα ιδιοκτήτη που κάνει μεγάλα ταξίδια απο επαρχιακούς μόνο (και μπράβο του, θέλει κότσια) που σημαίνει πως ίσως, μπορεί, έτυχε κτλ, είναι ένας παράγομντας που σε τρομάζει όταν δεν είσαι μαθημένος με τέτοιου είδους βλάβες.
Ειδικά σε βίντεο που Βλέπω απο χώρες της Λατινικής Αμερικής το Voge 300DS το εκθειάζουν πολύ! Κι εκεί απο οτι κατάλαβα του λιώνουν το κορμί και το οδηγούν σε αντίξοες συνθήκες.
Επειδή είχα το AC300 (ίδια μοτέρ έχουν) απλά έχε υπόψη ότι όποιο μηχανάκι "σκίζεται" θα καταναλώσει και λαδάκι.
κάτι honda να δεις τι λάδι έτρωγαν και σε μεγάλα κυβικά κιόλας
Σε νορμάλ χρήση το 300 ΔΕΝ τρώει λάδι πέραν της συνήθης (από αναθυμιάσεις κ,λ.π) ήτοι, 100-150 ml ανά 5000 χλμ. και αν κιόλας.
Στο λέει πρώην κάτοχος.
Και το 500 που έχω τώρα, 2 χρόνια και 20.000 χλμ. ακόμα δεν έχω δει να λείπει λάδι. (Και δεν έχω και "ελαφρύ" χέρι κιόλας) Αν το φτάνεις οικονομικά, το προτείνω θερμά έναντι του 300!
Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είναι κακό το 300 (κάθε άλλο) η άνεσή του στην εθνική είναι κλάσεις ανώτερη (λογικό)
Ζύγισε την κυρίως χρήση που θες να κάνεις και πας είτε για AC είτε για DS.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αυτά τα μηχανάκια υπάρχουν και στις δύο αντιπροσωπειες και όχι μόνο.
Πετάξου μια να τα καβαλήσει έστω και στατικά και ότι σου κάνει κλικ το κάνεις και ένα test ride
Το πιο πιθανό σε κόβω να ρωτάς για ένα κλικ πάνω στα 500 κυβικά όπου είναι και το πιο ορθό για μένα για πιο μακροχρόνια η συμβίωση (σε συτσ κυβικά όλα είναι πολύ καλύτερα από φρένα λάστιχα κλπ χωρίς το κόστος να είναι διπλάσιο από τα μικρά)
Αν μου αρέσει ένα στύλ απο ολα αυτά που ανέφερα, μου αρέσει του 300DS. Επίσης αν είχα λίιιιιγη παραπάνω οικονομική ΄΄αυτοπεποίθηση΄΄ θα έπαιρνα με κλειστά μάτια ή το KOVE 500 ή το VOGE 525 DSX όπου είναι και έρωτας. Το ταμείον είναι μείον αλλά τα όνειρα καλά κρατούν!
Ίδωμεν...
Ποια ήταν τα μειονεκτήματα και ποια τα πλεονεκτήματα του 300AC;
Πχ εγώ ζυγίζω 83 κιλά με ύψος 1,79 περίπου, θα είμαι άνετος σε όρθια θέση που μου αρέσει περισσότερο σαν στύλ οδήγησης;
Η δική σου απάντηση θα είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη και πιο αντικειμενική από τους δημοσιογράφους ειδικού τύπου όπου όλα τα βλέπουν ρόδινα και ωραία.