Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 238 από 238

Θέμα: CFMOTO - Γενικό chat

Ποιοι είναι ζώα και γιατί;;;Δεν κατάλαβα την ερώτηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ποιοι είναι ζώα και γιατί;;;Δεν κατάλαβα την ερώτηση.
    Οι μοτοσυκλέτες, τόσο μεγάλες-ογκώδεις, αυτό εννοεί με το ''ζωα''
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Συνήθως οι περισσότερες αστυνομίες,τέτοιες μοτό έχουν και τις χρησιμοποιούν κυρίως για συνοδεία υψηλών προσώπων.Βεβαια σήμερα η τάση διαφοροποιήται,και πλέον για γρήγορη μετάβαση στα περιστατικά,ειδικά στις μεγαλουπόλεις,η τάση είναι για μοτό μεσαίου κυβισμού.Ενιοτε σε περιφερειακές χώρες όπως λατινικής Αμερικής χρησιμοποιούνται μοτό μικρού κυβισμού,για περιπολίες σε πυκνό αστικό ιστό (φαβελες κλπ).Με τίποτα όμως (σε σοβαρές αστυνομίες) δεν χρησιμοποιούν για ΕΓΓΥΣ καταδίωξη μοτοσυκλέτα εναντίον αυτοκινήτου.Μονο για παρακολούθηση μέχρι να επέμβουν αυτοκίνητα.(ΗΠΑ).Για την Μαλαισία οι συγκεκριμένες φανταζομαι θα είναι symbol status,αφού το 99% των δικύκλων εκεί είναι μέχρι 250 κυβικά.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mp-giorgos Προβολή μηνύματος
    RT 1200?
    Moto guzzi Norge?

Νέο μέλος
    https://www.cfmoto.com/global/motorc.../1250tr-g.html

Καλο φαινεται, αν ειναι και αξιοπιστο.....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Moto guzzi Norge?
    Σε γενικες γραμμες μοιαζουν.

Νέο μέλος
    Καλημέρες κι από εμένα, επειδή αναζητώ κάτι σε 300cc λόγω του ότι καλύπτομαι από αυτοκίνητο για μεγάλα ταξίδια, τι θα μου προτείνατε για ευελιξία και στύλ μέσα στην Αθηνα και για Εθνικές οδούς; Το στυλ και η έκδοση για εμένα είναι υποκειμενικά αν μου αρέσει εξωτερικά.
    Τι θα λέγατε λοιπόν;

1. VOGE 300DS

2. CFMOTO 300NK

3. CFMOTO 300CLX

4. SYM NHT 300

5. VOGE 300ACX

Η γνώμη κατόχων των ανωτέρω μοντέλων θα με βοηθούσε παρά πολύ στην επιλογή.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Σημειωτέον: Είμαι υπέρ της VOGE γενικά αλλά έχουν θέμα με βεντιλατερ και κατανάλωση λαδιού.
    Για την CFMOTO δεν γνωρίζω τίποτα, πλήρη μεσάνυχτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    To 300 rally που έχω δεν έχει κανένα θέμα λαδιού βεντιλατέρ, βέβαια έχει 2 ψυγεία αλλά κατά τα άλλα ίδιος κινητήρας.

Νέο μέλος
    Επειδή το θέμα της κατανάλωσης λαδιού το έχω δεί μόνο σε έναν Έλληνα ιδιοκτήτη που κάνει μεγάλα ταξίδια απο επαρχιακούς μόνο (και μπράβο του, θέλει κότσια) που σημαίνει πως ίσως, μπορεί, έτυχε κτλ, είναι ένας παράγομντας που σε τρομάζει όταν δεν είσαι μαθημένος με τέτοιου είδους βλάβες.
    Ειδικά σε βίντεο που Βλέπω απο χώρες της Λατινικής Αμερικής το Voge 300DS το εκθειάζουν πολύ! Κι εκεί απο οτι κατάλαβα του λιώνουν το κορμί και το οδηγούν σε αντίξοες συνθήκες.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CHINARULEZ21 Προβολή μηνύματος

Σημειωτέον: Είμαι υπέρ της VOGE γενικά αλλά έχουν θέμα με βεντιλατερ και κατανάλωση λαδιού.
    Για την CFMOTO δεν γνωρίζω τίποτα, πλήρη μεσάνυχτα

Επειδή είχα το AC300 (ίδια μοτέρ έχουν) απλά έχε υπόψη ότι όποιο μηχανάκι "σκίζεται" θα καταναλώσει και λαδάκι.
    κάτι honda να δεις τι λάδι έτρωγαν και σε μεγάλα κυβικά κιόλας
    Σε νορμάλ χρήση το 300 ΔΕΝ τρώει λάδι πέραν της συνήθης (από αναθυμιάσεις κ,λ.π) ήτοι, 100-150 ml ανά 5000 χλμ. και αν κιόλας.
    Στο λέει πρώην κάτοχος.
    Και το 500 που έχω τώρα, 2 χρόνια και 20.000 χλμ. ακόμα δεν έχω δει να λείπει λάδι. (Και δεν έχω και "ελαφρύ" χέρι κιόλας) Αν το φτάνεις οικονομικά, το προτείνω θερμά έναντι του 300!
    Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είναι κακό το 300 (κάθε άλλο) η άνεσή του στην εθνική είναι κλάσεις ανώτερη (λογικό)
    Ζύγισε την κυρίως χρήση που θες να κάνεις και πας είτε για AC είτε για DS.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος
    Αυτά τα μηχανάκια υπάρχουν και στις δύο αντιπροσωπειες και όχι μόνο.

Πετάξου μια να τα καβαλήσει έστω και στατικά και ότι σου κάνει κλικ το κάνεις και ένα test ride

Το πιο πιθανό σε κόβω να ρωτάς για ένα κλικ πάνω στα 500 κυβικά όπου είναι και το πιο ορθό για μένα για πιο μακροχρόνια η συμβίωση (σε συτσ κυβικά όλα είναι πολύ καλύτερα από φρένα λάστιχα κλπ χωρίς το κόστος να είναι διπλάσιο από τα μικρά)

Νέο μέλος
    Αν μου αρέσει ένα στύλ απο ολα αυτά που ανέφερα, μου αρέσει του 300DS. Επίσης αν είχα λίιιιιγη παραπάνω οικονομική ΄΄αυτοπεποίθηση΄΄ θα έπαιρνα με κλειστά μάτια ή το KOVE 500 ή το VOGE 525 DSX όπου είναι και έρωτας. Το ταμείον είναι μείον αλλά τα όνειρα καλά κρατούν!
    Ίδωμεν...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Επειδή είχα το AC300 (ίδια μοτέρ έχουν) απλά έχε υπόψη ότι όποιο μηχανάκι "σκίζεται" θα καταναλώσει και λαδάκι.
    κάτι honda να δεις τι λάδι έτρωγαν και σε μεγάλα κυβικά κιόλας
    Σε νορμάλ χρήση το 300 ΔΕΝ τρώει λάδι πέραν της συνήθης (από αναθυμιάσεις κ,λ.π) ήτοι, 100-150 ml ανά 5000 χλμ. και αν κιόλας.
    Στο λέει πρώην κάτοχος.
    Και το 500 που έχω τώρα, 2 χρόνια και 20.000 χλμ. ακόμα δεν έχω δει να λείπει λάδι. (Και δεν έχω και "ελαφρύ" χέρι κιόλας) Αν το φτάνεις οικονομικά, το προτείνω θερμά έναντι του 300!
    Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είναι κακό το 300 (κάθε άλλο) η άνεσή του στην εθνική είναι κλάσεις ανώτερη (λογικό)
    Ζύγισε την κυρίως χρήση που θες να κάνεις και πας είτε για AC είτε για DS.....
    Ποια ήταν τα μειονεκτήματα και ποια τα πλεονεκτήματα του 300AC;
    Πχ εγώ ζυγίζω 83 κιλά με ύψος 1,79 περίπου, θα είμαι άνετος σε όρθια θέση που μου αρέσει περισσότερο σαν στύλ οδήγησης;
    Η δική σου απάντηση θα είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη και πιο αντικειμενική από τους δημοσιογράφους ειδικού τύπου όπου όλα τα βλέπουν ρόδινα και ωραία.

Σελίδα 16 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516

Παρόμοια θέματα

1. Γενικο chat cbf600
    από Cpt_Slow στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 1285
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2024, 13:29
  2. Γενικό Chat για Triumph
    από Ζεύκας στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 261
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2024, 13:04
  3. Γενικό chat για CBF-250
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's