Σελίδα 62 από 72 ΠρώτοΠρώτο ... 12525758596061626364656667 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 1078

Θέμα: Honda XL750 Transalp 2023

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    [/SIZE][/COLOR][/B]

Λοιπον θα αναφερω την δικια μου εμπειρια σ αυτα που ανεφερες,μια και μαλλον ειμαι,μαζι με τον παλιο-γερο,απ τους πιο μεγαλους εδω μεσα.Ειχα 32 χρονια να παρω καινουργια μηχανη και πηρα πριν ακριβως ενα χρονο την γνωστη τσου-λι voge 500 ds Αυτες που ειχα μεχρι περσυ (η τελεταια ηταν του 2011), ηταν χωρις ABS,χωρις ταμπλετ οθονες,χωρις ψεκασμους,χωρις θερμοκρασιες περιβαλλοντος (καποιες και κινητηρα),ελαστικων,κλπ.ηλεκτρονικες ευκολιες
    Ε λοιπον αν μου λεγανε να ξαναγυρισω πισω θα τους ελεγα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Τωρα μου φαινεται παραξενο πως ζουσα χωρις ABS,χωρις ψηφιακη ενδειξη πιεσης ελαστικων,(τεραστια ευκολια),θερμοκρασιας περιβαλοντος χωρις ψηφιακη ενδειξη ταχυτητας,,χωρις ενδειξη καταναλωσης ,κλπ ευκολιες.Ευτυχως παμε μπροστα
    και ο κοσμος εκμεταλευεται και απολαμβανει τις ανεσεις και τις ευκολιες.Σκεψου οτι σημερα ειναι υποχεωτικο στην ΕΕ το αιρκοντισιον στο αυτοκινητο,που μεχρι τα πρωτα καταλυτικα το 91-92,δεν ειχε κανενα, (εκτος απο πολυ ακριβα μοντελα).Αρα και μασαζ παπαριων και προστατη να βαλουν,(αν ειναι να μας ξεμουδιαζει απ το πολυωρο καβαλημα της σελλας ευπροσδεκτο ειναι.
    abs και ψεκασμοι υπαρχουν εδω και 15 χρονια
    αν παμε μπροστα επειδη εχουμε ενδειξη πιεση ελαστικων παω πασο
    εγω βλεπω προιοντα με αστεια specs σε σχεση με παλια και ποιοτητα κατασκευης της πλακας να πωλουνται 30% ακριβοτερα
    και δε μιλαω μονο για τα κινεζικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ε λοιπον αν μου λεγανε να ξαναγυρισω πισω θα τους ελεγα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    Σε αυτά που είχες εσύ, όντως δεν ξαναγύρναγε κανείς. Και όχι γιατί δεν είχαν τάμπλετ.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Για την ακρίβεια το επαλήθευσα μόλις στο τρέχον τεστ Ιουλίου.
    208 βάρος κατασκευαστή / 224 η μέτρηση του περιοδικού (16κιλα διαφορά).
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Μου κάνει εντύπωση τόσο μεγάλη διαφορά γιατί η Honda πάντα αναφέρει βάρος γεμάτη κλπ. Τι να παίχτηκε?
    Ζορίζομαι να δεχθώ αυτήν την απόκλιση. Κάποιο λάθος έχει γίνει από τη πλευρά του περιοδικού, είτε στη διαδικασία είτε τυπογραφικό (ένα 214 θα ήταν ποιο εύπεπτο).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    όπως έρχεται το είχαν (δεν είχε δηλαδή: κάγκελα, χουφτες, ποδιά, διπλό σταντ).

το 800de 234kg αλλά περαν του βασικού πακέτου είχε κάγκελα κινητήρα / φεριγκ
    Εδώ δηλαδή η Suzuki κλέβει τον ίδιο της τον εαυτό, κάγκελα προστασίας κινητήρα και φέρινγκ ζυγίζουν 4 κιλά μόνο; Γιατί αν ζυγίζουν π.χ. 7 κιλά το βάρος της μοτοσυκλέτας θα έπρεπε να είναι μειωμένο κατά 3 κιλά από αυτό που αναφέρει η SUZUKI (δλδ 227 και όχι 230). Εκτός αν τα κάγκελα της Suzuki είναι από αλουμίνιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    και παιρνει και μερικα λιτρα παραπανω βενζινη το de. μιλαμε πρακτικα για το ίδιο βαρος αν προσθέσεις στο τρανσαλπ ολα τα εξτρα που εχει το de. μονο το κεντρικο σταντ ζυγιζει κοντα 5 κιλα. Μικρη σημασια εχει για τους περισσοτερους αγοραστες παντως, ουτε που θα το μαθουν ποτε.
    πτν σουζουκι λιγο πιο ομορφο να το εκανες το de θα πουλαγες παλι μονη σου.
    Το DE από όσο θυμάμαι ΔΕΝ έχει κεντρικό σταντ. Τα επιπλέον που έχει το Suzuki συγκρινόμενο με το Transalp 750 είναι οι χούφτες και η ποδιά, που αν τα πιάσετε με τα χέρια σας είναι εντελώς της πλάκας (αυτό δεν έχει να κάνει με τη συνολική ποιότητα της μοτοσυκλέτας, μην παρεξηγηθώ). Και τα δυο μαζί αυτά είναι δεν είναι 1,5 κιλό, άντε να δεχθώ ως πιθανό να είναι 2 κιλά. Την ποδιά την πιέζεις με το ακροδάχτυλο σου και κάμπτεται εύκολα, πρέπει να είναι λεπτότερη από 2mm.

Να πω πως έχω οδηγήσει και τις δυο μοτοσυκλέτες. Θεωρώ το 800 DE πιο ολοκληρωμένη πρόταση αλλά αυτό βασίζεται μόνο σε δυο σημαντικά στοιχεία, στην ελαφρώς καλύτερη αίσθηση στις χαμηλές στροφές (που συνάδει περισσότερο με την κατηγορία on/off) και στο ότι διαθέτει υδραυλική προφόρτιση (ευκολία προσαρμογής σε φόρτωμα). Στον αντίποδα αποκόμισα την αίσθηση πως σε ασφάλτινο ταξίδι το μοτέρ του Honda θα κρατάει ελαφρώς καλύτερες μουαγιέ.

Κατά τα άλλα το Transalp 750 έχει φάει αρκετό θάψιμο γιατί οι αντίπαλοι της είναι περισσότερο φανατικοί συγκριτικά με τους θιασώτες της.

Εγώ θα αγόραζα πάντως το SUZUKI, θεωρώ πως σε αυτά τα χρήματα είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση -out of the box- και φαίνεται να είναι και πιο ευρύχωρο στο δικάβαλο.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 22/07/2023 στις 17:26.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος

Το DE από όσο θυμάμαι ΔΕΝ έχει κεντρικό σταντ. Τα επιπλέον που έχει το Suzuki συγκρινόμενο με το Transalp 750 είναι οι χούφτες και η ποδιά, που αν τα πιάσετε με τα χέρια σας είναι εντελώς της πλάκας (αυτό δεν έχει να κάνει με τη συνολική ποιότητα της μοτοσυκλέτας, μην παρεξηγηθώ). Και τα δυο μαζί αυτά είναι δεν είναι 1,5 κιλό, άντε να δεχθώ ως πιθανό να είναι 2 κιλά. Την ποδιά την πιέζεις με το ακροδάχτυλο σου και κάμπτεται εύκολα, πρέπει να είναι λεπτότερη από 2mm.
    κατάλαβα λαθος εγω. νομιζα οτι ειχαν βαλει διπλο στο strom στη μετρηση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Σε αυτά που είχες εσύ, όντως δεν ξαναγύρναγε κανείς. Και όχι γιατί δεν είχαν τάμπλετ.
    ξερεις τι ειχα???

Minimalist Το avatar του/της STF
    κατάλαβα λαθος εγω. νομιζα οτι ειχαν βαλει διπλο στο strom στη μετρηση
    Κανένα πρόβλημα. Τις κουβέντες τις κάνουμε ακριβώς για να κρίνουμε όσο το δυνατό πιο δίκαια αυτό που μας προσφέρουν τα εργοστάσια. Προσωπικά χαίρομαι που τη τελευταία 5ετία άνθισε η μεσαία κατηγορία των On/Off.

Παλαιό μέλος
    εντωμεταξυ τρελλο να πουλαει ακομα ετσι το dl650. πιστευω ελλαδα θα παει το ίδιο καλα με το transalp και το de. αν φερει σε καλυτερη τιμη το απλο παιζει να πουλησει και παραπανω δεδομενου οτι η χοντα πουλάει πολυ και το 500 που κλεβει πελατες απο το 750.

TOP-20 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΚΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ
    1 HONDA CB500X 471 77
    2 YAMAHA TRACER 9 GT 890 55
    3 HONDA XL750 TRANSALP 755 50
    4 SUZUKI V-STROM 650 645 47
    5 DAYTONA 350T 349 38
    6 VOGE 300DS 292 36
    7 YAMAHA MT 07 689 34
    8 HONDA Χ-ADV750 745 33
    9 SYM SYMNH T 300 278 27
    10 BENELLI TRK502, TRK 502 X 500 25

Παλαιό μέλος
    Καμία εντύπωση που το 650 στρομ πουλάει.
    Ποιος χρειάζεται 21" στο 99% της χρησης του;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Καμία εντύπωση που το 650 στρομ πουλάει.
    Ποιος χρειάζεται 21" στο 99% της χρησης του;
    Γιατί ποιός χρησιμοποιεί τις μοτοσυκλέτες στο 99% των δυνατοτήτων τους?
    Ένα παραμύθι αγοράζει ο καθένας.

Παλαιό μέλος
    Διορθώνω: ποιος χρειάζεται 21 " στο 99% της χρήσης που κάνει;

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Πολλοί.
    Δεν το χρειάζονται μεν αλλά ούτε και τους νοιάζει. Μεγάλο ποσοστό απ αυτούς δεν γνωρίζουν καν τα υπέρ και τα κατά του 21" και ούτε η οδήγηση που κανουν απαιτεί 19 ή 17.Και το 21 μια χαρά είναι.

Παλαιό μέλος
    Το 21 ειναι τελειο στην πολη. Μαζι με το τακουνακι κανει τις λακουβες ισωμα. Μεγαλυτερη ανωμαλια ειναι να λεμε οτι τα 80 αλογα ειναι κομπλε στο ταξιδι παρα οτι ο μεσος ελληνας δεν θελει αναρτησαρες και 21αρι τροχο στους καροδρομους μας.

Σε καθε περίπτωση το dl650 πουλαει πααααρα πολυ. Προσωπικα θα περιμενα για το 800 το απλο ειδικα στην τιμη που εχει πλεον το 650.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Πριν δυό χρόνια καβάλησε ένας φίλος στην μηχανή, 19άρης τροχός. Ο φίλος είχε ένα αυτοκίνητο σουτζούκι βάγκον R αυτά με τους μικρούς τροχούς... έτσι όπως πηγαίναμε μπροστά είχε ένα σκάμα από τον δήμο της περιοχής, το είδα και συνέχισα χαλαρός, με το που βλέπει πως δεν με νοιάζει τον πιάνει πανικός σφίγκεται και φωνάζει "λακούβα ρεεεε".
    Περάσαμε από πάνω χωρίς θέμα και έμεινε με ανοικτό το στόμα.

και αδέκαστος και Μπάρας Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Προσωπικα θα περιμενα για το 800 το απλο ειδικα στην τιμη που εχει πλεον το 650.
    + 1

Ο δρομος μου με βγαζει καθημερηνα εξω απο εξουσ/νο honda.
    Σημερα βλεπω δυο ΤΑ διπλα διπλα και λεω να κατεβω να χαζεψω .Το ενα ασπρο-μπλε ,το αλλο μαυρο.
    Τα μηχανακια φορουσαν διαφορετικα ελαστικα .

Ηταν πριν λιγο .δηλ βραδυ και ηταν μεσα και δεν μπορουσα να διακρινω.
    Το λευκο ειχε οπως το ειδα karoo street αλλα το μαυρο δεν γνωριζω ποιο.

Παρόμοια θέματα

1. Φθηνά ανταλλακτικά για Honda Transalp 2004
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 14:45
  2. Προβολεις για Honda Transalp 04
    από gpapado στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 15:17
  3. Honda Transalp
    από siokatas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2005, 14:44
  4. honda transalp
    από siokatas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 15:04
  5. Νέο Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 22:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •