Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω μιας και μου έκλεψαν και εμένα το κοντέρ.Έχω το μοντέλο του 4 το παλιό το DB-01RNθα είναι μια χαρά? Γιατι το γνήσιο της YAMAHA είναι πανακριβο
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω μιας και μου έκλεψαν και εμένα το κοντέρ.Έχω το μοντέλο του 4 το παλιό το DB-01RNθα είναι μια χαρά? Γιατι το γνήσιο της YAMAHA είναι πανακριβο
Φίλε δεν έχω εμπιστοσύνη σε μεταχειρισμένα..Απλα ρωτάω αν κάποιος έχει δοκιμασει κάποιο άλλο κοντέρ ΣΕ ΧΤ 660Χ
Εγώ θα έβαζα ότι θα μου άρεσε από το aliexpress και θα ταίριαζε κάπως στην μηχανή μου.
https://www.aliexpress.com/wholesale...torcycle+meter
Με 22 ευρώ βρήσκεις μια χαρά ηλεκτρονικά κοντέρ, σε ότι γούστο θέλεις (στρόγγυλα, SS, πολύγωνα, με βελόνα, με οθόνη LCD, με οθόνη LED κ.ο.κ.), κι ανέβεις πάνω απο τα 22 τρώς 15 ευρώ εκτελωνισμό ΕΛΤΑ και ΦΠΑ 24% αλλά και πάλι, λίγα βγαίνουν.
Π.χ. αυτό σε πολύγωνο σχέδιο και οθόνη με στοιχεία LED και LCD https://www.aliexpress.com/item/4000...archweb201603_
Aν δεν θέλεις κινεζιά ή δεν θες να περιμένεις τόσο καιρό να έρθει, και μπορείς να δώσεις κάτι τις παραπάνω, δες π.χ. το trailtech vapor που αντιπροσωπεύεται εδώ Ελλάδα, το έχω στο VFR750F μου και δουλεύει πολύ καλά, προγραμματιζόμενο μέγεθος τροχού, προγραμματιζόμενα yellow και redlines στο στροφόμετρο και στο θερμόμετρο.
https://www.makan.gr/el/10_trailtech
Ενδείξεις νεκρά-πίεσηλαδιού-φλας-σκάλα δεν έχει το συγκεκριμένο αλλά τα έβαλα με άλλο τρόπο, και δεν έχει μετρητή βενζίνης αλλά χέστηκα, πάντα το θεωρούσα παντελώς περιττό όργανο, σιγά μην δεν ξέρω πόση βενζίνη έχει η μηχανή.
Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 22/04/2020 στις 18:48.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Κρίμα φίλε Giorgostzan για το κοντέρ, σε καταλαβαίνω. Εγώ με το DB-01RN είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αξιόπιστο είναι, όλα καλά. Έχω ένα μικρό θέμα με το δείκτη της βενζίνης αλλά θεωρώ ότι περισσότερο είναι θέμα ρυθμίσεων παρά του κοντέρ. Πρέπει να εισάγω κάποιες τιμές που δηλώνουν την αντίσταση του αισθητήρα της βενζίνης προκειμένου το λαμπάκι να ανάβει σωστά όταν η στάθμη πλησιάζει προς το τέλος αλλά αφενός το έχω αμελήσει και αφετέρου πρέπει να το κάνω μεταξύ γεμισμάτων του ρεζερβουάρ.
Ο telegonos έχει δίκιο, αν το DB-01RN το βρίσκεις ακριβό δοκίμασε κάποιο σχετικά φθηνό ή κάποια κινεζιά από το AliExpress. Π.χ. όταν έψαχνα δεν υπήρχε το παρακάτω το οποίο μπορεί να ήταν η 1η επιλογή μου από άποψη κόστους:
https://www.aliexpress.com/item/4000...archweb201603_
Σε ευχαριστώ φίλε έχω παραγγείλει το DB-01RN. ειναι δύσκολο στην τοποθετηση? μπορεί να το κάνει κάποιος ηλεκτρολόγος μηχανικός?
Με καλό να φτάσει, ένεκα των δυσκολιών στις μεταφορές λόγω κορωνοϊού. Σε γενικές γραμμές η τοποθέτηση είναι εύκολη αλλά καλό είναι να γίνει από κάποιον που έχει μια σχετική εμπειρία. Θα σου πρότεινα τον Σπηλιώτη στο Περιστέρι αν δεν έχεις καταλήξει σε κάποιον, ξέρω ότι έχει τοποθετήσει αρκετά του τύπου αυτού.
Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο που τοποθετησε το KOSO DB-01RN εαν το στροφομετρο δουλευει κανονικα στο χτ 660 ?ευχαριστω ....
Χαιρετω ολη την παρεα.
Τις προαλλες μου φαγανε και μενα ολη την μουρη απο το xt.
απο το πουθενα μια 370αρα, χωρις κοντερ μεχρι τωρα.
οσα θελει ζηταει ο καθενας.
Ισως και λίγο εκτος θέματος αυτό που θα πω αλλά είναι χαρακτηριστικό της αδιαφορίας πρόβλεψης της κλοπής από τους κατασκευαστές.
Σε ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα πόλης παγκοσμίως το smart 450, δεν κλείδωνε το τιμόνι και οι πόρτες (ειδικά ή πίσω) άνοιγαν για πλάκα.
Το αποτέλεσμα γνωστό.
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Ναι, δουλεύει κανονικά. Με τον δείκτη της βενζίνης έχω ακόμα θέμα. Δεν έχω βρει τις σωστές τιμές των αντιστάσεων για να τις εισάγω στο KOSO και να δουλεύει σωστά το λαμπάκι. Αλλά δεν με πολυνοιάζει, χρησιμοποιώ τον δευτερεύοντα μετρητή και ξέρω ότι περίπου στα 150 χλμ χρειάζομαι γέμισμα.Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο που τοποθετησε το KOSO DB-01RN εαν το στροφομετρο δουλευει κανονικα στο χτ 660 ?ευχαριστω ....
Κρίμα φίλε μου, σε καταλαβαίνω. Γνώμη μου είναι να μην σκάσεις φράγκα στα κλεφτρόνια, βάλε ένα aftermarket κοντέρ και άσ'τους να βάλουν στον πάτο τους το γνήσιο.Χαιρετω ολη την παρεα. Τις προαλλες μου φαγανε και μενα ολη την μουρη απο το xt. απο το πουθενα μια 370αρα, χωρις κοντερ μεχρι τωρα. οσα θελει ζηταει ο καθενας.
Καλησπέρα,
Μου έκλεψαν και μένα προχτές το βράδυ όλη τη μούρη του ΧΤ, μάσκα, ζελατίνα, φανάρι, βάση φαναριού, κοντέρ, φλας.. Δε θέλω να βάλω τα προφανώς κλεμμένα που βρίσκω στο car.gr και ψάχνω άλλες λύσεις. Ρώτησα τον μηχανικό στο συνεργείο που πηγαίνω και μου είπε ότι δεν αναλαμβάνει να συνδέσει after market κοντέρ. Μπορεις να μου πεις που τοποθέτησες το δικό σου; Αν προτιμάς να μου το πεις πιο ιδιωτικά μπορώ να σου στείλω τηλέφωνο ή mail.
Ευχαριστώ
Νίκος
Καλησπέρα,
Μου έκλεψαν και μένα προχτές το βράδυ όλη τη μούρη του ΧΤ, μάσκα, ζελατίνα, φανάρι, βάση φαναριού, κοντέρ, φλας.. Δε θέλω να βάλω τα προφανώς κλεμμένα που βρίσκω στο car.gr και ψάχνω άλλες λύσεις. Ρώτησα τον μηχανικό στο συνεργείο που πηγαίνω και μου είπε ότι δεν αναλαμβάνει να συνδέσει after market κοντέρ. Μπορεις να μου πεις που τοποθέτησες το δικό σου;
Ευχαριστώ
Νίκος