Για μία ακόμα φορά, δεν είναι απαραίτητο πως πήραν μία άρτια και σε καλή κατάσταση μοτό για την δημιουργία του.
Υπάρχουν αρκετές πολύ χρησιμοποιημένες και παρατημένες, υπάρχουν και τα άσχημα φτιαγμένα custom που μπορεί να κυκλοφορούν 15 χρόνια.
Όσον αφορά την κατάντια, θεωρώ ότι για κάποιον που έχει οδηγήσει το συγκεκριμένο σε εργοστασιακή μορφή, οι αλλαγές που έχει των JM
θα του φανούν απολαυστικές και θα δώσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει περισσότερο τον κινητήρα.
Τo cut out στο ντεπόζιτο το χειρίστηκε καλά, αλλά για κάποιον λόγο μου τραβάει πάντα το βλέμμα και με ενοχλεί (βλέπε Triumph Scrambler πχ).
Είναι αρμονικό το μηχανάκι οπτικά αλλά με το συγκεκριμένο μπλε χάνουμε λεπτομέρειες και γίνεται λίγο αδιάφορο.
Το κόκκινο - μαύρο με το Όλινς ίδιο είναι;
Ναι, αν κατάλαβα καλά βγάζουν κιτ με ότι χρειάζεται για να γίνει έτσι.
Πήγα να το διαβάσω αλλά είδα τα ίδια άλογα με το εργοστάσιο και βαρέθηκα.
Επιτέλους ένα custom με ουρά, και μάλιστα στο στυλ παλαιότερων Yamaha. Παρά την "ιστορικότητα" του μπλε χρώματος, συμφωνώ ότι φαίνεται πιο ωραίο σε μαύρο.
Η εξάτμιση και οι λαιμοί μου φαίνονται άθλια.
Εγω στρογγυλοφάναρο yamaha θα το έβλεπα και κίτρινο.
Moυ αρέσει περισσότερο με το gp φαιρινγκ όπως το εργοστασιακό με την βαφή των ΤΖ.
Τι έχουν πάθει οι καστομάδες, έναν ρημάδι γραφίστα δεν έχουν στην γειτονιά;
Τόση καλή δουλειά και κάνουν κάτι κουλαμάρες στα γραφικά..
Στο πρώτο δεν μου αρέσει καθόλου το φανάρι και τα γράμματα στο ψυγείο - με ένα πιο νορμάλ φανάρι και ένα μασκάκι για αισθητικούς και μόνο λόγους, ναι!
Το δεύτερο πολύ ωραία ιδέα αλλά το 80% είναι ένα μεγάλο κενό που τραβάει όλη την προσοχή. Επίσης το πλαίσιο μοιάζει εντελώς παράταιρο σε εμφάνιση και χαρακτήρα...
Ωραίο το ex multi, τούμπανο στην κυριολεξία
Γιάννη η βάση από το μπροστινό φτερό θα κρατήσει στα χλμ ή είναι για φωτο μόνο ;;
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Χαίρομαι για την ερώτηση σου, μας δίνει την δυνατότητα να κοιτάξουμε πέρα από το προφανές
τις επιλογές που κάνει κάποιος στον σχεδιασμό.
Κρατάει αλλά δεν είναι βάση.
Ο σχεδιασμός του είναι αρκετά δύσκολος, ο βασικός του σκοπός είναι να μην επιτρέψει τίποτα από όσα
πατά ο τροχός να διαφύγουν του ψυγείου.
Σε δεύτερο ρόλο παράγει μια διαρκή ντροπ ντι που συμπληρώνει τέλεια τον ήχο του κινητήρα.
Σημαντικότερο όλων, γι' αυτό και καλά κρυμμένο, διασφαλίζει την απόλυτη προστασία από το κακό το μάτι..