Για να δούμε...
Let's stick to the point .
Για να δούμε...
Let's stick to the point .
Κλώτσησα τα λάστιχα για να δω αν θέλουν φούσκωμα.
Think faster than you ride
Την καμαρώνω σκονισμένη πάνω στα paddock stands.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ευκαιρία να διαπιστώσω αν ο φορτιστης/συντηρητής του λιντλ κάνει δουλειά.
Θα πηγαίνω κάθε μέρα στην δουλειά 70 χλμ
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Τι κάνατε για τη μοτοσικλέτα σας στο #lockdown2;
Ποιά απ' όλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Περίμενα κάποια ανταλλακτικά για σέρβις , περίμενα να πάω και για λάστιχα.
Θα μείνω στο περίμενε από ότι φαίνεται.
Ποιο lockdown;
Συνεχίζω τις βόλτες... Στη μαμά, στο σούπερ μάρκετ...
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Απολύτως τίποτα, έχω Ducati.....στο lockdown #1 είχα να την βάλω μπροστά 5 μήνες, πήγα και αγόρασα μπαταρία πριν τη βάλω μπροστά....αλλά πήρε αμέσως
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Δεν ηξερα για λοκντάουν αλλά του άλλαξα τα γκριπ γιατι τα γαμήδια σε ένα μόλις χρόνο έλιωσαν!μπαρακούντα και παπάρια μάντολες.
Ωρε,τι μου θυμισες!
εγω ετσι το είχα κάνει με το σοτοτζαβ προ 3-4ετίας στην προσπάθεια μας να αλλάξουμε αμορτισέρ στο Ζ...
επειδή όμως ήμασταν αρκούντως Τσάκωνες, ευτυχώς φωνάξαμε το Χαρίλαο και μας ξελάσπωσε με την υποφαινόμενη μέθοδο.
καπου πρέπει να'χω και φωτό.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Έβγαλα τις 2 σε προσωρινή ακινησία και την τρίτη την βλέπω να κάθεται.
Κάθε δύο μέρες βόλτα μέχρι το γκαράζ, την βάζω μπροστά την καμαρωνω και λίγο. Αα έλεγξα και λίγο τα όρια στην αλυσίδα και τώρα ήρθε η ώρα για το καθάρισμα της.
κατσε να τελιωσουμε πρωτα με τα καγκελα του σπιτιου που είναι εκκρεμότητα από την προηγουμενη κ μετα πιανουμε την μοτο...
περαν αυτου ηδη είμαι στην αλλαγη στο εμπρος σωλανακι των φρενων με νέο υψηλης από Παφιτη καθως μια μερα πριν την νεα καραντινα το παλιο εσκασε…(ευτηχως ηταν αμεσως μετα την βολτα εξω από το σπιτι..τυχη βουνο)
μολις τοποθετηθεί κ εάν συνεχισει η καραντινα θα συνεχισω κ γω με το πισω φρενο κ μετα θα παω στου παπιου τα σωληνάκια.
αυτά για αρχη κ βλέπουμε...
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!