Δημοσιεύθηκε αρχικά από
man25
Παραλαβή επιτέλους του επισκευασμένου Voge 300ds. Να θυμίσω πως μετά από 300 χλμ από την αγορά, παρατήρησα διαρροή λαδιού στην αντλία νερού, η οποία επισκευάστηκε αλλά μετά από 300 χλμ ξανά, πάλι τα ίδια. Ο αντιπρόσωπος που το επισκεύασε, αρνούνταν ότι την δεύτερη φορά σταζει από το ίδιο σημείο, λέγοντας πως είναι από αλλού, όπου φτάσαμε σε σημείο που αρνήθηκε την εξυπηρέτηση. Έτσι, αναγκάστηκα να αλλάξω πόλη για να βρω λύση. Μετά την διάγνωση, αλλαχθηκε η αντλία λαδιού και εκ νέου το κιτ επισκευής της αντλίας νερού. Μένει να κάνω χιλιόμετρα για να δω εάν λύθηκε το θέμα οριστικά.
Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για πρώτο χέρι μηχανάκι με ελάχιστα χλμ όταν συνέβη για δεύτερη φορά η διαρροή. Ελπίζω να ήταν κακή δουλειά του πρώτου μάστορα και πλέον να λύθηκε οριστικά, διότι η υπομονή μου έχει εξαντληθεί και δε ξέρω τι θα πρέπει να κάνω αν δω πάλι να χάνει.
Υ.Γ 1: η αντλία λαδιού δεν ήταν ετοιμοπαραδοτη. Έκανε σχεδόν ένα μήνα να έρθει. Το κιτ αντλίας νερού όμως ήταν ετοιμοπαραδοτο. Στα κεντρικά πολύ πρόθυμα να εξυπηρετήσουν, σε αντίθεση με τον τοπικό αντιπρόσωπο. Βέβαια, εν τέλει η μόνη αποδεκτή λύση που προτάθηκε ήταν να αλλάξω πόλη, που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δε θα γίνονταν να πάω αυθημερόν, οπότε και το έστειλα με μεταφορική (=κόστος για εμένα)
Υ.Γ. 2: Απ' ότι διαβάζω, και κάποια 525dsx έχουν αρχίσει να έχουν διαρροή στην αντλία νερού.
Εν κατακλείδι, αν γύριζα τον χρόνο πίσω και ήξερα α. με τι τοπικό αντιπρόσωπο έχω να κάνω, β. ότι πολλά 300αρια έχουν το θέμα με τη διαρροη, και μάλιστα είναι κι άλλες περιπτώσεις που μετά την πρώτη επισκευή άρχισαν να χάνουν, αλλά όταν το πήρα σε όσα γκρουπ/φόρουμ κι αν διάβαζα δεν κατάφερα εγώ να βρω τέτοια ποστ), δε νομίζω ότι θα το επέλεγα, όπως επίσης και εάν πάω σε μεγαλύτερο, δεν θα πάω σε Voge για τους προαναφερθέντες λόγους. Βασίστηκα στα καλά λόγια που είχα ακούσει για τον εισαγωγέα (και ισχύουν), αλλά όταν ο τοπικός σου λέει πχ ότι παρήγγειλε ανταλλακτικά ενώ στα κεντρικά σου λένε ότι δεν υπάρχει παραγγελία, όταν για την πρώτη διαρροή έχετε κάνει πολλά ραντεβού πήγαινε έλα για μια απλή διάγνωση διαρροής - και μάλιστα γνωστή από άλλα μηχανάκια υποτίθεται- και όταν καταλήγουμε να σου αρνηθεί την εξυπηρέτηση λέγοντας σου να πας αλλού για επισκευή την δεύτερη φορά, εεε προφανώς και σε τοπικό επίπεδο η εταιρία αυτή βγαίνει από τις υποψήφιες προς αγορά στο μυαλό μου.