Υπάρχει ποστ στο fb στο γκρουπ του ελληνικού Voge club από χρήστη που ανέβασε και φωτό.
Υπάρχει ποστ στο fb στο γκρουπ του ελληνικού Voge club από χρήστη που ανέβασε και φωτό.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
και καμποσα 300αρια, εντωμεταξυ ειναι γνωστο θεμα λογικα αλλα αλλαγες στις εισαγωμενες μοτοσυκλετες διαχρονικα δεν εχουν γινει ,ουτε διορθωμενα ανταλλακτικα
το ιδιο γινεται και με καποια πισωφαναρα στο 300ds
καθονται και αλλαζουν φαναρια ,οσο εισαι στην εγγυηση λες παει και ερχεται ,μετα πληρωνεις απο τσεπη ομως και ποναει και γιατρια δεν βλεπεις
Τελευταία τροποποίηση από omhros; 06/12/2023 στις 10:59.
απαντηση απο τον κατοχο.....
αντικατάσταση στις ροδέλες και όχι φλάντζες ή ολοκληρη η τρόμπα
Και ξανα λέω ότι το 525dsx δεν έχει βγάλει τίποτα και δεν έχει αναφερθεί πουθενά από κανέναν ότι έχει κάποιο θέμα . Είμαι γραμμένος απο τον Ιούνιο στο club στο φεις και δεν έχω δει κάποιο αντίστοιχο ποστ για το συγκεκριμένο μοντέλο
Σε αυτή είμαι φίλε μου και κανεις δεν έχει αναφέρει κάτι . Όχι για το 525 αλλά ούτε για το 500αρι . Τέλος πάντων όσο αναφορά το 525 εκτός από κάποια περιφερειακά όπως καθρέφτες (τις πλάκας ) , χούφτες ( ψεύτικοι ) και μαρσπιέδες (πάλι της πλάκας ) , μηχανικά - ηλεκτρολογικά και φρένα /αναρτησεις όλα αυτά δουλεύουν ρολόι χωρίς κανένα πρόβλημα .