Ε και τότε τι; το φαντάστηκε το ποστ αυτό;;;
Περί 525 /500 κάντε αναζήτηση στο νετ water pump cb500,θα σας λυθούν πολλές απορίες
O omhros παραπάνω έβαλε το λινκ, το βάζω κι εγώ ξανά:
https://www.facebook.com/groups/Voge...3125891502668/
Και στα σχόλια απαντούν κι άλλοι χρήστες ότι έχουν διαρροή. Αν αναζητούσατε τα ποστ των τελευταίων 3 ημερών, θα τα βρίσκατε και όσοι είστε μέλη.
Τεσπά, τα περί 525 ας συζητηθούν στο κατάλληλο νήμα, να μείνουν εδώ οι πιο σχετικές με το 300αρι συζητήσεις.
Όχι bulmont (έχεις πμ)
Καλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι και εγώ να προβώ στην αγορά του Voge ds300. Είμαι 1.87, 85kg και οδηγάω ένα χρόνο παπάκι. Θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο, το οποίο θα το έχω κατά 95% για commuting, περίπου 40χλμ κάθε μέρα, Ζωγράφου Κηφισιά και πάλι πίσω.
Μέχρι να το δοκιμάσω και από κοντά - αναβάτες ανάλογου μεγέθους, σας βολεύει η μηχανή για τέτοιου είδους χρήση; (Ιδανικά θα ήθελα κάτι στα 500cc και λόγω μεγέθους και δύναμης αλλά το budget αυτή την στιγμή δεν επαρκεί).
Επίσης αν το αγοράσω καινούργιο έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα;
Σας ευχαριστώ!!
Θα προτείνω τον Στέφανο Λουρο στην Δ. Πλακεντίας. Κατά την γνώμη μου ίσως ο πιο αξιόλογος έμπορος που έχω γνωρίσει ποτέ. Πριν αγοράσεις από οπουδήποτε θα έλεγα να μιλήσεις μαζί του.
Το 300 το θεωρώ πολύ μικρό τόσο από κινητήρα όσο και για τον σωματοτυπο σου.
Ίσως αξίζει να δεις για μεταχειρισμένο voge 500 αν δεν φτάνεις το καινούργιο.
Συμφωνώ με το φίλο Nostradamus 100%.
Ο κ. Λουρος είναι εξαιρετικός αλλά καλό θα είναι για να μην μπεις σε σύντομο διάστημα ξανά στην λογική αλλαγής, να κοιτάξεις απευθείας κάτι από 500αρι.
Ίσως εάν υπάρχει κανένα 500αρι ac μεταχειρισμένο σε καλή τιμή θα ήταν ότι πρέπει.
Η σειρά 500 έχει καλύτερα λάστιχα, φρένα και εννοείται τη Χρυσή τομή απόδοσης και κατανάλωσης.
Το ύψος και το βάρος σου φωνάζει τουλάχιστον για 500αρι.
Προσυπογράφω!
Είχα το 300 κούτα και σε λιγότερο από χρόνο πήγα στο 500, πάλι κούτα.
Ήμουν σχετικά τυχερός διότι η χασούρα ήταν πολύ μικρή αφενός, και αφετέρου, δεν είχαν αρχίσει ακόμα να σπρώχνουν όλοι τα 300άρια για να πάρουν το 500....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Παρότι δεν έχω καβαλήσει Voge, θεωρώ πως η τέλεια επιλογή για τη σωματοδομή σου θα πρότεινα και εγώ το 525DSX για τον απλούστατο λόγω ότι χρειάζεσαι δυστυχώς την έξτρα ροπή και ιπποδύναμη για να γλυτώσεις από τη ζούγκλα της Αττικής. Επίσης, με το 525 θα μπορέσεις με άνεση να κάνεις κάποιο ταξίδι αφού στην εθνική δεν θα ζοριστεί πολύ σε αντίθεση με το 300αρι.
+1 για Λουρο. Το εχω γράψει πολλάκις στο φόρουμ
Ειχαμε μιλήσει απο κοντά. Οταν ηρθε η μηχανή ήμουν Αλεξανδρουπολη. Ηθελα να βάλω pandora συναγερμο. Και με προσωπικο του χρόνο πηγε σε εξουσιοδοτημενο και το πέρασε. Και μετα μου την εστειλε πακέτο. Και παντα ειναι εκει στα τηλέφωνα για οτι συμβει
+1 Κι από εμένα για τον Λούρο, από προσωπική εμπειρία (αγορα) του 300ds από εκεί. Άψογος και από κοντά και στο τηλέφωνο, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι ρωτούσα/ζητούσα.
Για τον φίλο που ρωτάει, δε μπορώ να βοηθήσω για τις διαστάσεις μιας και είμαι κοντός εγώ και δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά από άποψη γκαζιού, αν σε ενδιαφέρει το εκτός πόλης, σύντομα θα θες το κάτι παραπάνω, οπότε αν μπορείς για 500cc σε αυτή τη κατηγορία, θα είναι τα ιδανικά. Αν δε σε νοιάζουν οι εκδρομές, μια χαρά είναι το 300. Και κυρίως βασικά, είναι θέμα δικαβαλου. Μόνος, θα την παλέψεις με το 300, δικαβαλο ζορίζει η φάση
ΜΟΝΟ ΛΟΥΡΟΣ !!!!!
Ξεφευγει απο το εμπορο-πελατης !!
Πας με κλειστα ματια...γιατι σεβεται τα χρηματα που δινεις !!
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Οι προτάσεις σας για τον κ Λούρο επιβεβαιώνονται και από τις αξιολογήσεις στον διαδίκτυο, σίγουρα θα περάσω από εκεί!
Οι εκδρομές δεν είναι στο πλάνο άμεσα και αν πηγαίνω δικάβαλο θα πηγαίνω μικρές διαδρομές των 1-5χλμ. Γι'αυτό σκέφτομαι μήπως και εν τέλει με βολέψει το 300αρι, φθηνότερο, ελαφρύτερο, οικονομικότερο. Ότι και να λέμε βέβαια αν δεν το δοκιμάσεις..