ΕΧΕΙΣ PM
ΕΧΕΙΣ PM
Καλησπέρα παιδιά,
Το αγόρασα το μηχανάκι, 1100 χλμ πλέον χωρίς κανένα θέμα.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κατανάλωση, έχω κάνει τρία γεμίσματα και μου έχουν βγάλει 310-350 χλμ. Αυτό με γεμάτο ντεπόζιτο βγάζει κατανάλωση γύρω στα 4.5λ/100χλμ.
Είναι φυσιολογικό για 300αρι μηχανάκι δεδομένου ότι δεν ξεπερνάω τις 5000χιλ στροφές και δεν το ζοριζω να καίει τόσο; Να σημειώσω ότι τα χιλιόμετρα γίνονται εντός Αθήνας οπότε δουλεύω αρκετά με 1-2-3..
4,5 λίτρα είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Δεν μπορεί να καίει περισσότερο από το sv650. Μέτρησέ το σοβαρά . Μπορεί να δεις 3,5 .
Φίλος που το πήρε τώρα, το έλυσε και είναι παντού στεγνό, μοχλικο ψαλίδι λαιμός ,δεν μου είπε για τροχούς...
Δεν νομίζω βέβαια να περιλαμβάνει τέτοια δουλειά το πρώτο σέρβις οπότε μάλλον θα πρέπει να το επιβαρύνθεις εσύ.
Εκτός αν προτιμάς να περιμένεις μέχρι να λύσω το δικό μου να σου πω σίγουρα τι παίζει
Update 41k χλμ.
Παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα.
Ο λεβιές των ταχυτήτων δεν επανέρχεται στην θέση του μετά από αλλαγή. Δηλαδή αν πχ κατεβάσεις μια, μετά αν πας να ξανακατεβασεις, ο λεβιές κάνει μια κούφια κίνηση και δεν κατεβάζει.
Πρέπει να τον σπρώξω λίγο πάνω για να κατεβάσει...
Επίσης η δαγκάνα πίσω έχει κολλήσει. Δεν κινείται. Ο μπροστά πιρος έχει κολλήσει.
Ρουλεμάν λαιμού καπουτ. Ο κινητήρας κάνει θορύβους, χτυπηματακια όταν είναι κρύος. Μετά από ένα λεπτό λειτουργίας τώρα το καλοκαίρι, σταματάνε οι θόρυβοι.
Λάδι και φίλτρο αλλάζω πάντα στις 4k motul 5100.
Οι δίσκοι των φρένων έχουν μεγάλη φθορά , αυλακώσεις. Μπροστά έχω αλλάξει τακάκια 4 φορές. Πίσω μόλις τώρα χρειάστηκε. Οι αναρτήσεις λειτουργούν παραδόξως τέλεια σαν την πρώτη μέρα.
Κατά τα άλλα καλά....!
Έχει κανείς κάνει περισσότερα χλμ?
Τελευταία τροποποίηση από pehead; 06/07/2024 στις 11:01.
Για το λεβιε δες μηπως θελει ρυθμισμα η ντιζα του συμπλεκτη. Να εχει τις προβλεπομενες ανοχες.
Ντιζα συμπλέκτη είναι ok. Thanks.
Περίεργος είμαι για εντυπώσεις από κάποιον που έχει κάνει αρκετά χλμ..
Αν εχει κατι ελατηριακια (πολυ μικρα ,σαν απο στυλο πχ) μπορει να κοπηκαν αυτα.
Μη γελατε,το επαθα με το cbx750 .
Εκει που ειχε τον λεβιε ,αν ελυνες το καπακι (ευκολη δουλεια) ειχε απο μεσα δυο τετοια ελατηρια,
Ειχαν κοπει και δεν ειχα επαναφορα στον λεβιε.
Τα αλλαξα με αστειο κοστος και σωθηκα.
Αν λοιπον εχει τετοιο συστημα το δικο σου....κοιτα το.
Ωραίος
Μάλλον έχεις τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλους τους κατόχους στη χώρα μας.
Ρουλεμάν αναμενόμενο θα έλεγα ,οι θόρυβοι κρύο το πιο πιθανό καδένα η τεντωτηρας τα υπόλοιπα επίσης αναμενόμενα θα έλεγα.
Σε αυτές τις τιμές δεν μπορούμε να περιμένουμε κορυφαία περιφερειακά, ούτε καν της "σειράς"