Σελίδα 44 από 44 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 652 από 652

Θέμα: Voge 300 (loncin)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Εγώ το έσβησα εκείνο το μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι, γιατι ήταν άσχετο τελείως και το μόνο που είχε ως σκοπό ήταν η εξωτερίκευση της εμπάθειάς σου προς τα BMW.
    διακρινω μια ελλειψη χιουμορ ή κανω λαθος.?
    επισης ( σ αυτο δεν θα βαλω φατσουλα ) διακρινω και μια ευνοια στα σχολια?
    Το ειχα πει και παλαιοτερα και σε καποιον αλλο διαχειριστη πριν απο χρονια,οταν ακομα δεν ειχες γραφτει στο φορουμ.Το οτι διαχειριζεστε το φορουμ ,δεν σημαινει οτι εχετε υπερεξουσιες εναντι των υπολοιπων.Προσεξτε το αυτο διοτι κινδυνευετε να εκτραπειτε σε αλλους ατραπούς.Εδω μεσα ερχομαστε να γραψουμε για να κανουμε το κεφι μας,την πλακα μας,και την ψυχοθεραπεια μας μεσω και των αμοιβαιων χαμηλων τονων αλληλοπειραγματων. Ουτε δουλευουμε τις εταιρειες που συμπαθουμε,ουτε μετοχες εχουμε.Νομιζω οτι δεν χρειαζεται περαιτερω εξηγηση.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Το χιούμορ σου, είναι στα πρόθυρα της ειρωνείας και είναι πάντα προς την κατεύθυνση των ευρωπαικών μοτοσυκλετών.
    Ή δεν έχω χιούμορ. Πάρτο όπως θές.

Δεν με ενδιαφέρει τι είχες πεί σε κάποιον άλλον διαχειριστή ή τι σου απάντησε. Αυτοί είμαστε και άμα σου αρέσει.
    Αν δέν, μάζεψέ τα και πήγαινε αλλού. (άν δεν σε έχουν ήδη διώξει και απο το "αλλού")

Θα παραλείψω το γεγονός οτι εμμέσως μας υποδεικνύεις πώς να κάνουμε τη δουλειά μας, και δεν θα σου ρίξω κίτρινη.
    Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι παρόμοιο όμως, θα φάς κόκκινη με τη μία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ασχετο δεν θα το έλεγα, σκωπτικό όμως ναι, γιατί παραδέχεσαι ότι ένας έμπειρος μάστορας,
    αλλά και δυό τρείς απλοί οδηγοί, χρήστες, της εν λόγω μοτοσυκλέττας, είδαν κατάλαβαν και διόρθωσαν,
    αυτό που οι φασονάδες κινέζοι αντέγραψαν μεν αλλά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ή δεν τους
    ενδιέφερε να φτιάξουν σωστά.
    Στην φρενίτιδα να πουλήσουν, πήραν έναν κουρμπαδόρο, μιά ηλεκτροκόλληση, τρία μέτρα σωλήνα,
    και έτοιμα τα προστατευτικά κάγκελα, που ούτε προστατεύουν ούτε λειτουργούν σωστά, μιάς και
    πλαίσια θα στραβώσουν και συντονίζουν σ' ενοχλητικό βαθμό.
    Γιά να διορθωθούν αυτά ήθελαν κατ' αρχήν γνώση, και μετά μελετη, δοκιμές, εφαρμογή που οι
    κινέζοι δεν έκαναν.....

Α, και όπως είδες δεν έσβησα εγώ το μήνυμά σου......
    Βεβαια ο εμπειρος μαστορας που αναφερεις ειναι ο επι 35 χρονια εξουσιοδοτημενος της ΚΑWASAKI Γ.Κ και η εμπειρια του αναφεροταν οχι στις κινεζικες (που ΔΕΝ τις φτιαχνει ) αλλα σε ολες τις γιαπωνεζικες που επι 45 χρονια εφτιαχνε και φτιαχνει.Και βασει αυτης της εμπειριας μου εκανε την υποδειξη να μην ξαναβαλω καγκελα.Το ιδιο συμβουλευει και στους πελατες του που αγοραζουν και τωρινα μοντελα της καβασακι και αλλων γιαπωνεζικων εταιρειων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Το χιούμορ σου, είναι στα πρόθυρα της ειρωνείας και είναι πάντα προς την κατεύθυνση των ευρωπαικών μοτοσυκλετών.
    Ή δεν έχω χιούμορ. Πάρτο όπως θές.

Δεν με ενδιαφέρει τι είχες πεί σε κάποιον άλλον διαχειριστή ή τι σου απάντησε. Αυτοί είμαστε και άμα σου αρέσει.
    Αν δέν, μάζεψέ τα και πήγαινε αλλού. (άν δεν σε έχουν ήδη διώξει και απο το "αλλού")

Θα παραλείψω το γεγονός οτι εμμέσως μας υποδεικνύεις πώς να κάνουμε τη δουλειά μας, και δεν θα σου ρίξω κίτρινη.
    Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι παρόμοιο όμως, θα φάς κόκκινη με τη μία.
    Ειλικρινα λυπαμαι που αυτο καταλαβες απ αυτα που εγραψα.Ειδικα εσυ.Κριμα.

Παλαιό μέλος
    Το τελευταίο πράγμα που θα με πειράξει είναι να μου κάνει πλάκα ο Αζναβούρ .

Παλαιό μέλος
    Εξαρτάται και που πιάνουν τα κάγκελα πάνω στη μοτοσικλέτα . Στο Άφρικα πιο πολύ τα έχω πάνω για τα ψυγεία επειδή μπαίνω και χώμα. Συγκεκριμένα όμως την ακούνε οι βάσεις που πιάνουν στον σκελετό και όχι ο σκελετός.

Ομως θυμάμαι πως φίλος που είχε πέσει με μεγάλο sport touring έγινε σοβαρή ζημιά στο πλαίσιο από τα μανιτάρια. Οπότε όντως είναι λίγο ρίσκο και τα κάγκελα.

Αυτό που βλέπω όμως και με τρομάζει είναι κάποια κάγκελα που εξέχουν πολύ και είναι επικίνδυνα να βρουν σε άλλο όχημα κατά την κίνηση πχ στα trx 500.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis475 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, έχω το 300DS του 2024, έχει κάποιος άλλο πρόβλημα με τα προστατευτικά κάγκελα να τρίζουν;
    Συμβαίνει γύρω στις 6000 στροφές περίπου και φαίνεται να συγχρονίζουν τα κάγκελα με αποτέλεσμα να κάνει εκνευριστικό θόρυβο.
    Τι λέτε να κάνω, έχω δοκιμάσει να τα σφίξω και δεν είδα βελτίωση, θα δοκιμάσω να βάλω πλαστικά λαστιχάκια, προτάσεις ευπρόσδεκτες.
    Επάνω στο θέμα, επειδή κι εγώ είμαι ψείρας με τα τριξίματα, το χειρότερο ερχόταν απο το μπροστινό φτερο της μηχανης. Συγκεκριμένα απο το διακοσμητικό στο επάνω μέρος. Έχει εσωτερικά κάποια λαστιχάκια (που δεν ανέμενα να είναι εκεί, κακόπιστος προς τους κινέζους όπως οι περισσότεροι) αλλά με τον καιρό απέκτησαν κενά. Γέμισα με οτι προχειρο υλικό είχα και εφυγε.

Για τα κάγκελα που ακουω πολλούς να γκρινιάζουν, εγώ δεν έχω παράπονα. Προφανώς και συντονισμοί γίνονται αλλά όχι σε υψηλές συχνότητες για να ακουστεί σαν τρίξιμο που θα σου τρυπήσει το μυαλο.

Μόνο το μπροστινό φτερό (αυτο που ανέφερα + τα αυτάκια που κοιτανε πατωμα), πίσω πινακίδα ελάχιστα, και στη βάση της βαλίτσας είχα και έλυσα με ελληνοπρεπείς πατέντες.

Τι λαστιχάκια να βάλεις στα κάγκελα, και που; Αφού με τις βίδες γίνονται ένα σώμα με το πλαίσιο. Μόνο αν το λάστιχο μπορούσε να γίνει sleeve γύρω απο την βίδα ίσως να είχες μια άλφα απομόνωση, αλλά και παλι θα υπήρχαν άλλου είδους προβλήματα. Αν όντως συντονίζονται τα κάγκελά σου, μήπως με προσθήκη κάποιου βάρους στρατηγικά (κάτι πλαστικά προστατευτικά ή προβολάκια πχ) να μειωνόταν το εφέ

Σελίδα 44 από 44 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 Rally
    από lleonidas στο forum Voge
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2024, 17:47
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2024, 16:29
  3. Ελαστικά για Voge 300 ACX
    από Lakisss στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2023, 17:59
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2022, 23:08
  5. voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2021, 00:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ