Σελίδα 45 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 665 από 665

Θέμα: Voge 300 (loncin)

Μέλος
    @Bowleno
    Συμφώνω απόλυτα για την ομορφιά του 500 σε σχέση με το 525.

Ωστόσο διατηρώ μια επιφύλαξη για τον κινητήρα στο κατά πόσο είναι ίδιος με το 525.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα στο να "πηδήξει" κάποιος το 300αρι και να πάει απευθείας στο 500αρι.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    @Bowleno
    Συμφώνω απόλυτα για την ομορφιά του 500 σε σχέση με το 525.

Ωστόσο διατηρώ μια επιφύλαξη για τον κινητήρα στο κατά πόσο είναι ίδιος με το 525.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα στο να "πηδήξει" κάποιος το 300αρι και να πάει απευθείας στο 500αρι.
    Που είπα ρε συ ότι είναι ίδια τα μοτέρ;
    Πλαίσιο, όργανο, αναρτήσεις, φρένα, ντεπόζιτο, ναι, είναι ίδια.
    Η διαφορά τους είναι μόνο στο μοτέρ, εξάτμιση και ζάντες..
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και το νέο 525 που όμως δεν αρέσει σε όλους (εμού περιλαμβανομένου) ακτίνες, εξάτμιση ψηλά, για μένα δεν...στα λοιπά είναι ολόιδιο με το 500.
    Διαλέγεις και παίρνεις. ρίξε ένα διάβασμα εδώ και ότι θες ρώτα εκεί.
    Από αυτό μπερδεύτηκα και είπα να το ξεκαθαρίσω.
    Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

Τέλος για εμένα η αντιπροσωπεία θα έπρεπε έστω και σιωπηλά να το έδινε ένα 500αρικο κάτω από το 525 (ίσως και να το κάνει δεν ξέρω)

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Που είπα ρε συ ότι είναι ίδια τα μοτέρ;
    Πλαίσιο, όργανο, αναρτήσεις, φρένα, ντεπόζιτο, ναι, είναι ίδια.
    Η διαφορά τους είναι μόνο στο μοτέρ, εξάτμιση και ζάντες..
    Ναι, είναι το AC525Χ ->scrambler. Έχω δει και AC525 (χωρίς το X δηλαδή), που το έχουν οι Ρώσοι αν δεν κάνω λάθος.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος Το avatar του/της CHINARULEZ21
    Πάντως τα ογκώδη μηχανάκια δεν κάνουν για την Αθήνα.

Τα scrambler παπιά και σκούτερ πιστεύω πως είναι η ιδανικότερη λύση για την Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις γενικά...βλέπω πολλά BMW GS,VARADERO,VSTROM κτλ να παλεύουν πολλές φορές στην Λ. Αλεξάνδρας, Μάρνη, Πατησίων να χωθούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα...Βρίζουν οταν δεν χωράνε και νομίζω πως αυτοί οι τύποι τελικά δεν γυρίζουν νορμάλ ψυχολογικάσπίτι τους....θα μου πείτε ποιός γυρίζει νορμάλ σπίτι του με τόση κίνηση και σταμάτα ξεκίνα.
    Πάντως πιό πολύ μου αρέσει το AC500 απο το 525. Με χαλάει η εξάτμιση η οποία είναι τοποθετημένη κάπως που το κονταίνει κι αλλο το μηχανάκι.

Εύχομαι να τα καταφέρω να αναβαθμιστώ σε κυβικά γιατι το παπί απλά ΔΕΝ κάνει για Εθνική.

Το μόνο που έχω να πώ και θα φανεί κλισέ, είναι πως οταν βλέπω τα πιτσιρίκια με το VF185,BEVERLY,SYM,CRYPTON κτλ να τα πηγαίνουν τάπα φορώντας μόνο την κουκούλα του φούτερ στο κεφάλι τους στεναχωριέμαι πιό πολύ παρά ενοχλούμαι.

Και αναφέρω την παραπάνω παρατήρηση καθώς θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη εμπειρία που είχα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συγκεκριμένα.

Την 31-12-2024 και περί ώρας 07:15 καθώς πήγαινα για δουλειά , θέλησα να σταματήσω σε ένα πρατήριο που ήταν ανοικτό να βάλω στο παπί βενζίνη γιατί θα έμενα απο καύσιμο.
    Θέλετε η κούραση, θέλετε η κακιά στιγμή δεν είδα κάν την αλυσίδα που είχε (πλαστική ασπροκόκκινη) στην είσοδο του πρατηρίου και με 10 χαω απλά πάτησα το μπροστινό φρένο μόνο για να αποφύγω να πέσω επάνω στην αλυσίδα που δεν είχα δει καν.Αποτέλεσμα; Έπεσα σαν πέτρα χωρίς χέρια στο πλάϊ και με το κεφάλι μου έσκασε επάνω σε ένα σιδερένιο φρεάτιο, έσπασε το σιδερένιο κολωνάκι που συγκρατούσε την αλυσίδα και χτύπησε το κράνος μου στο πίσω μέρος με δύναμη αρκετή μέχρι που σκάλισε το πλαστικό. Αποτέλεσμα μία μικρή ζαλάδα επι ένα λεπτό μεχρι να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς συνέβη και αφού σηκώθηκα κατάλαβα πόνο και στα δεξιά πλευρά μου στο κάτω μέρος ακριβώς του θώρακα. Έπειτα απο 13 ημέρες οξύ πόνο σήμερα αρχίζω να είμαι καλύτερα. Δεν πήγα σε γιατρό (κακώς) γιατί δεν θα έκανα πρωτοχρονιά στο σπίτι μου.

Ο εξοπλισμός που φορούσα ήταν κράνος (φθηνό full face), γάντια, μπουφάν μηχανής και άρβυλα. Οι οδηγοί που βρίσκονταν στα 2 μέτρα απέναντί μου στο φανάρι σταματημένοι δεν έκαναν τον κόπο να με ρωτήσουν αν είναι καλά, ή έστω μια κίνηση να με ξεπλακώσουν απο το μηχανάκι που με είχε πλακώσει απο την δεξιά πλευρά. Δεν έχω λόγια πραγματικά γιατί έχω σταματήσει σε παρόμοια περιστατικά αρκετές φορές να βοηθήσω.

Και καταλήγω πάλι στους ακράνωτους πιτσιρικάδες με την κουκούλα στο κεφάλι...Γιατι ρε παιδιά; ΓΙΑΤΙ;;; Με 10 χαω έπεσα και δεν θα ζούσα πιστεύω λόγω της ιδιαιτερότητας της πτώσης.
    Το κράνος είναι απαραίτητο στο κεφάλι μέχρι και για τσιγάρα στο περίπτερο να πάς που λέει ο λόγος όποιου κυβισμού δίκυκλο και να οδηγείς, απο παπί μέχρι BUSA...
    Δεν θα το βγάλω ξανά όσο θα είμαι ενεργός αναβάτης και για κανένα λόγο.

Ζητώ συγνώμη για την φλυαρία μου αλλά με πείραξε πολύ και ήθελα να το μοιραστώ.

Απο αυτό το γεγονός και έπειτα μου κόλλησε στο μυαλό και η αναβάθμιση σε κυβικά , φρένα , ελαστικά μεγαλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας ασφάλεια.
    Τελευταία τροποποίηση από CHINARULEZ21; 13/01/2025 στις 18:23.
    Keep your friends close and your enemies closer....

Σελίδα 45 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 Rally
    από lleonidas στο forum Voge
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2024, 17:47
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2024, 16:29
  3. Ελαστικά για Voge 300 ACX
    από Lakisss στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2023, 17:59