Ναι επιβεβαιώνω. Στο ευρο5 μπήκαν στην τιμή τα κάγκελα
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Τα λάστιχα είναι με σαμπρέλα η τιουμπλες;;
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Με γειες ! Κούκλα είναι (και ψήνομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο)
Να σε ρωτήσω κάτι γιατί μου είχε ψιλοκανει εντυπωση οταν έκανα test drive (το 300 ac / δεν ειχαν το acx για δοκιμη) . Όταν το σταμάτησα με αναμμένη μηχανή για να το δω/περιεργαστώ γύρω-γύρω, έκανε αρκετά μεγάλο θόρυβο το cooler . Κάνει έτσι γενικά ; ή έτυχε σε αυτό που τέσταρα ;
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Η αλήθεια είναι ότι και στο δικό μου δουλεύει υπερωρίες το βεντιλατέρ και στην αρχή προβληματίστηκα.
Η απάντηση που πήρα όταν ρώτησα ήταν ότι είναι γνωστό το θέμα και συμβαίνει σε όλα γιατί είναι για κάποιο λόγο ρυθμισμένο να παίρνει μπροστά σχετικά χαμηλά, στους 92 βαθμούς (και έτσι είναι γιατί το βλέπω στο όργανο της θερμοκρασίας).
Έχουν, από ότι μου είπαν, απευθυνθεί στο εργοστάσιο για το θέμα αλλά ακόμα δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο. Τους είπαν αρχικά ότι έτσι πρέπει δουλεύει.
Γενικά, δεν παρατηρώ να ανεβάζει θερμοκρασίες γρήγορα και εύκολα, έχει φυσιολογική συμπεριφορά. Απλά δουλεύει συχνά το βεντιλατέρ, πάντα όταν φτάσει τους 92 βαθμούς.
Αναρωτιέμαι βέβαια τι θα γίνει το καλοκαίρι, πάντως για την ώρα το έχω σχεδόν συνηθίσει ήδη.
Voge 300 ACX - Sym HD300 - Suzuki 650 Freewind - Modenas Kristar - Honda AX-1 - Yamaha F1z
Mε 'γειές!
Νομίζω γυρνά τα υγρά συνέχεια αλλά με την εντολή του θερμοστάτη μπαίνει και το ψυγείο στο κύκλωμα.
Σε λίγο μεγαλύτερες το ρυθμίζουμε μέσω του εγκεφάλου στους 92C στην ελλάδα.
Στην προσπάθεια τους να περνούν προδιαγραφές οι περισσότερες μοτό χρησιμοποιούν το λιγότερο δυνατό καυσίμου.
Αυτό σημαίνει ότι συχνά υπάρχει παραπάνω αέρας στο μίγμα που σηκώνει περισσότερη θερμοκρασία λειτουργίας.
Προσωπικά θα πήγαινα να μου ελέγξει τα μίγματα μηχανικός και να τα διορθώσει αν χρειάζεται.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στρωθεί ο κινητήρας με φτωχό μίγμα.
Πολύ πιθανά να το κάνουν και στην αντιπροσωπία αν το ζητήσεις με τρόπο που δεν προσβάλει αλλά
και δεν αφήνει περιθώρια έκθεσής τους.
Καλά χιλιόμετρα!
Ευχαριστώ για τις ευχές και για την πρόταση για έλεγχο.
Θα το ψάξω!
Voge 300 ACX - Sym HD300 - Suzuki 650 Freewind - Modenas Kristar - Honda AX-1 - Yamaha F1z
Από κατανάλωση πως πάει;