Όντως, υπάρχουν αρκετές διαφορές στις εργασίες σερβις ανάμεσα στις χώρες. Στην Ισπανία πχ αναφαίρεται αλλαγή φίλτρου βενζίνης σε κάθε σέρβις. Όσον αφορά τον έλεγχο βαλβίδων, ρώτησα το μηχανικό και μου είπε ότι είναι υπερβολή ο έλεγχος κάθε 5000χλμ. Όπως και να 'χει, έχω φτάσει τις 8000χλμ και πάω για σέρβις, οπότε έχω συνεννοηθεί με το μηχανικό να κατεβάσουμε τεπόζιτο για να σφήξουμε τις βίδες της πάνω βάσης μοτέρ οπότε θα κάνουμε έναν έλεγχο βαλβίδων και θα ενημερώσω εάν βρούμε αποκλείσεις.
Τα Pirelly συμπεριφέρονται αρκετά καλά στην άσφαλτο, δεν είναι πολύ θορυβώδη και στη στεγνή άσφαλτο κρατάνε. Το πίσω, μετά από 7000χλμ, κρατάει ακόμα λίγο τακούνι για 1500-2000χλμ αν και έχει τετραγωνίσει αρκετά και το καταλαβαίνεις πλέον στις στροφές. Το μπροστά βγάζει σίγουρα 12-15κ. Στην ουσία πάς 1 μπροστά 2 πίσω.
Μετά το άπλωμα της μετάδοσης τα 100klm/h τα έχει στις 7000-7200 στροφές με κόκκινο στις 11000.
Μια που το ανέφερες, άλλο ένα περίεργο στην Ευρώπη. Υπάρχουν διαφορές στα επίσημα specs τόσο για το ύψος σέλας όσο και για την διαδρομή των αναρτήσεων και κατ'επέκταση απόσταση από το έδαφος.
Αλλού λένε 870mm σέλα, αλλού 910mm, αλλού 850mm. Και αντίστοιχα απόσταση από έδαφος, 24cm, 31cm, 22cm.
@geagelak, αν έχεις κουράγιο και ξέρεις πως να τα μετρήσεις please do it. Διαφορετικά την επόμενη φορά θα έχω μεζούρα μαζί μου στην MotoTrend![]()
850 σίγουρα δεν είναι, είναι αρκετά ψηλότερη. Εγώ νομίζω είναι 910 γιατί είναι αρκετά κοντά σε ύψος με το 690 που έχω οδηγήσει. Λόγω αρκετού στατικού sag εγώ με ύψος 175 πατάω και τα δύο πόδια στις μύτες όμως, λόγω χαμηλού βάρους, δεν με έχει προβληματίσει καθόλου το ύψος της. Θα το μετρήσω με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω.
300αρι μονοκύλινδρο έχει κόκκινο στις 11000;;;
Γιατί σου φαίνεται παράξενο?
10500rpm/min ξεκινά για την ακρίβεια σε όλα τα παρακάτω: Voge 300 Rally, Kawasaki KLX 300, Honda CRF300 (L & Rally).
Δεν θυμάμαι πόσο ξεκινά αυτό του Benelli 250, αλλά θυμάμαι πως και αυτό ήταν πολύ ψηλά.
Ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει peak power από 8000-9500 περίπου, οπότε λογικό το 10500 redline.
Τελευταία τροποποίηση από skritikos; 08/04/2023 στις 18:04.
Έχεις δίκιο. Ίσως θυμάμαι κάποιο παλιότερο κοντέρ τους. Από ότι φαίνεται οι τρέχουσες εκδόσεις έχουν άλλο tuning από το Rally. Το διορθώνω.