Αυτή εδώ Πέτρο αλλά το κιτ λογικά καλύπτει όλες τις τύπου 19άρες γιατί όπως έγραψα τα listings αλλάζουν:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163683
Είχα πολύ τρέξιμο αυτή την εβδομάδα και δεν την πέρασα ακόμη παίδες, πάντως η επισκευή έγινε κανονικά.
Σήμερα και αύριο έχω και κάτι DIY μερεμέτια, μέσα στην εβδομάδα όμως θα γράψω πλήρεις εντυπώσεις όπως πάντα, δεν σας ξεχνάω
Λοιπόν παιδιά, η ακτινική ξανακουμπώθηκε πριν δυο μέρες και αμέσως αισθάνθηκα σαν εκείνον στη διαφήμιση για το καθαρτικό
Το στέλεχος στο εσωτερικό ήταν άθικτο και η μόνη διαφορά που είχε το σετάκι επισκευής ήταν το κωνικό ελατήριο που αντικαθιστά το γραμμικό με το πιράκι που είχε εξαρχής η αντλία:
Η τοποθέτηση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα και με την εξαέρωση και το φρέσκο υγρό φρένων...
...έχω και πάλι την εξαιρετική αίσθηση ασφάλειας και πλήρους αξιοποίησης του υπάρχοντος hardware
Αρχικές εντυπώσεις άριστες λοιπόν, θα σας ενημερώσω και για την αντοχή σε βάθος χρόνου!
Τα τσιμουχοειδή του κιτ επισκευής φαίνονται πάντως να είναι της ίδιας ή ίσως και καλύτερης ποιότητας και ευελπιστώ
Τελευταία τροποποίηση από Tsber; Χθες στις 12:50.
Με γεια και ευχαριστώ.
Κερασάκι ο κωδικος του, μου φτιάξε χαμόγελο.
Επιβεβαιώνω πως όλα καλά. Καμιά 10αριά μέρες μετά την εγκατάσταση του Optimate USB charger (τόσον καιρό δεν είχα καταφέρει να πάω καμιά βόλτα ή πχ στη δουλειά), το μηχανάκι πήρε μπροστά κατευθείαν και χωρίς πολλά, πολλά! Ένα ψιλοάγχος μην έχει αδειάσει τη μπαταρία το είχα η αλήθεια είναι.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan