Σελίδα 124 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.859 από 1859

Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
    Νομίζω όμως οτι το animation ανάβει το φλας και μετά μένει συνεχώς αναμμένο μέχρι να σβήσει από την φλασιέρα.
    Οπότε ναι, αν η φλασιέρα είναι γρήγορη δεν προλαβαίνεις όλο το animation, αλλά αν είναι "αργή" απλά μένεις με το φλας πλήρως αναμμένο.

Και στο DRL το ίδιο κάνει. Έχει ένα χαζό animation για να ανάψουν τα LED και μετά μένουν σταθερά αναμμένα.

Σημείωση:
    Υπάρχουν πλέον και φλασιέρες με ρυθμιζόμενο χρόνο. Δεν είναι πολύ πιο ακριβές από τις απλές και θα αγόραζα μία, αλλά δεν είναι "1 προς 1" αντικατάσταση της παλιάς.
    Εννοώ οτι η φλασιέρα που βρήκα είναι ολόιδια με την εργοστασιακή, με την ίδια φίσα, ακόμα και με τα ίδια σημεία αγκύρωσης στο σασί. Οπότε προτίμησα αυτή αντί για την ρυθμιζόμενη που είναι τελείως "universal"

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Την έβαλα μπροστά. Ο Μπάμπουρας άρπαξε με την πρώτη μιζιά και η μπαταρία έδειχνε 12v. Πήγαμε και μια βόλτα στην πόλη και στα πέριξ για να φορτίσει. Βάλαμε και αέρα στα λάστιχα, τα οποία ήταν τσιταααα. Ισως γι αυτό να μην έστριβε τόσο εύκολα, διότι τώρα μου φάνηκε πιο εύκολη. Μάλλον όταν ο προηγούμενος μου είπε ότι ήταν κομπλέ εννοούσε ότι φούσκωσε λίγο πριν σκάσουν. Κι εγώ σαν μπούφος, δεν τα τσέκαρα.
    Λχ, από 36 psi που έγραφε για το πίσω το μανόμετρο έδειξε 44 και το πρατήριο είναι στα 200 μέτρα, οπότε σίγουρα δεν ζεστάθηκε.

Επισης, θυμάστε σε παλιά ταινία που φώναζε ο Σταυρίδης «κάηκαααα»; Αυτό θυμήθηκα όταν μας έκλεισε ένα αστικό που όμως είχαν φρακάρει κάτι διπλοπαρκαρισμένα και όσο περιμέναμε υπομονετικά για να περάσουμε, ένιωσα τι θα εξάτμιση πίσω από το πόδι. Οι ντελιβεραδες καβάλησαν το πεζοδρόμιο κι έφυγαν. Εγώ κολώνω να τα κάνω αυτά

Παλαιό μέλος
    Μετά απο 35 χρόνια το μικρό, (CRM),ζήτησε ενα σετάκι επισκευής για το καρμπυρατέρ που δάκρυζε,πολυέξοδα αυτά τα Honda!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20250416_202113_241.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	82,5 KB 
ID:	461475

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Μου εκτυπωσε ενας φιλος 2 ταπες για το πλαισιο
    αλλα δεν μ αρεσε ολο μαυρο και του προσθεσα
    λιγο χρωματακι

Όνομα:	PXL_20250416_171024458-1.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	103,5 KB 
ID:	461520

Όνομα:	PXL_20250417_164703858.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	33,5 KB 
ID:	461521

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Επαγγελματική όψη!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Μιας και προχθές είχα βάψει ήδη τα....αυγά
    Χθες δεν είχα τι να κάνω, είπα να αλλάξω επιτέλους τα τακάκια στον κινεζάκο μου.
    κατέβηκα, τσέκαρα ενδελεχώς και τελικά έχουν πολύ ψωμί ακόμα, 22k μετά.... μπήκαν τα νέα τακάκια στην εργαλειοθήκη και πάμε για καλοκαίρι την αλλαγή.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Όχι ακριβώς σήμερα αλλά πριν λίγες μέρες. Αλλάχτηκε η μανέτα μαζί με τη βάση με καινούργια(!) που βρέθηκε στο ebay στην Ιταλία. Μάλιστα είναι η ρυθμιζόμενη της domino που την έδινε η aprilia για το strada ως αξεσουάρ! Καινούργια -το ξαναλέω- σε στοκ (ας είναι καλά ο bill που την βρήκε).
    Η κανονική μαζί με τη βάση δεν υπάρχει πουθενά. Το τελευταίο χρόνο είχα τρελαθεί να αλλάζω ντίζες, μάλιστα κουβαλούσα συρματόσχοινα με βαρελάκια κάτω από τη σέλα. Κάθε τρεις και λίγο τα έκοβε.
    Μαζί μπήκε και καινούργια ντίζα με τη φωλιά, aftermarket αυτή, η μαμά δεν, παίζει να πήρα την τελευταία σε στοκ πριν ένα χρόνο άλλα τη μάσησε κι αυτή.

Ακόμα μου έχει μείνει το ψυχολογικό αλλά σιγά σιγά το ξεπερνάω

Όνομα:	IMG20250418150754.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	461547

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από filipp0s Προβολή μηνύματος
    Όχι ακριβώς σήμερα αλλά πριν λίγες μέρες. Αλλάχτηκε η μανέτα μαζί με τη βάση με καινούργια(!) που βρέθηκε στο ebay στην Ιταλία. Μάλιστα είναι η ρυθμιζόμενη της domino που την έδινε η aprilia για το strada ως αξεσουάρ! Καινούργια -το ξαναλέω- σε στοκ (ας είναι καλά ο bill που την βρήκε).
    Η κανονική μαζί με τη βάση δεν υπάρχει πουθενά. Το τελευταίο χρόνο είχα τρελαθεί να αλλάζω ντίζες, μάλιστα κουβαλούσα συρματόσχοινα με βαρελάκια κάτω από τη σέλα. Κάθε τρεις και λίγο τα έκοβε.
    Μαζί μπήκε και καινούργια ντίζα με τη φωλιά, aftermarket αυτή, η μαμά δεν, παίζει να πήρα την τελευταία σε στοκ πριν ένα χρόνο άλλα τη μάσησε κι αυτή.

Ακόμα μου έχει μείνει το ψυχολογικό αλλά σιγά σιγά το ξεπερνάω

Όνομα:	IMG20250418150754.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	461547
    Κανονικά, εφόσον την έκανες πριν μέρες την εργασία και όχι σήμερα, θα έπρεπε να σβήσω το ποστ αλλά ένεκα του Πάσχα στην χαρίζω

Ωραίος ρε, μακάρι να είχα ακόμα το δικό μου....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Έβαλα τα μαμά μαρσπιέ, γιατί το σπείρωμα του αντάπτορα αυτών που είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έσπασε.

Όνομα:	broken_footpeg_adaptor.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	29,1 KB 
ID:	461563

WTF???
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Έβαλα τα μαμά μαρσπιέ, γιατί το σπείρωμα του αντάπτορα αυτών που είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έσπασε.

Όνομα:	broken_footpeg_adaptor.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	29,1 KB 
ID:	461563

WTF???
    ίσως είναι γνήσια κινέζικα.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    ίσως είναι γνήσια κινέζικα.
    Μάλλον. Εντάξει η μηχανή είναι του 2010 (και ο προηγούμενος την είχε στην πένα). Αλλά και πάλι, παρά τα χρόνια της δε μπορώ να το δικαιολογήσω.

Έγινε το πρωί της Κυριακής 13/4 που πήγαμε Επίδαυρο με τα παιδιά. Ανεβαίνοντας στη σέλα και χωρίς καν να έχω πατήσει στα μαρσπιέ, άκουσα ένα μεταλλικό ήχο στο πλακάκι και όταν είδα τι έγινε έμεινα χαζός! Το ξαναβίδωσα όπως, όπως και αφού το σιγούρεψα πήγα στο σημείο συνάντησης.
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Μάλλον. Εντάξει η μηχανή είναι του 2010 (και ο προηγούμενος την είχε στην πένα). Αλλά και πάλι, παρά τα χρόνια της δε μπορώ να το δικαιολογήσω.

Έγινε το πρωί της Κυριακής 13/4 που πήγαμε Επίδαυρο με τα παιδιά. Ανεβαίνοντας στη σέλα και χωρίς καν να έχω πατήσει στα μαρσπιέ, άκουσα ένα μεταλλικό ήχο στο πλακάκι και όταν είδα τι έγινε έμεινα χαζός! Το ξαναβίδωσα όπως, όπως και αφού το σιγούρεψα πήγα στο σημείο συνάντησης.

δεν θα το έκανα , αλλά εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ τα μαρσπιέ.
    αφού πήγες και γύρισες χωρίς θέμα,όλα καλά!

Γνήσιες κινεζιές μόνο για διακοσμητικά. Απαγορεύονται δια ροπάλου σε:
    • μαρσπιέ
    • μανέτες
    • κλιπ-ον
    • δισκόφρενα
    • τιμονόπλακες
    • κι οτιδήποτε τυχαίνει να ξεχνάω

edit:
    κάτι πολύ καλό βγήκε από αυτό και σ'ευχαριστώ grinderx!
    βρήκα ότι η Gilles φτιάχνει μαρσπιέ για τις oem βάσεις! είναι που είναι γλιστερά τα μαμά μαρσπιέ από καινούρια, τώρα έχουν γίνει γυαλί.

Όνομα:	Screenshot 2025-04-19 183820.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	35,9 KB 
ID:	461564
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 19/04/2025 στις 17:43.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος

δεν θα το έκανα , αλλά εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ τα μαρσπιέ.
    αφού πήγες και γύρισες χωρίς θέμα,όλα καλά!
    Καλά ότι έκανα καουμποϊλίκι να λέγεται! Αλλά έχω χάσει τόσες βόλτες που σπάστηκα και το πήρα πεισματικά.

Πάντως αν δε με βολέψουν τα μαμά μαρσπιε με το λάστιχο (είχα συνηθίσει την αίσθηση των προηγούμενων), λέω να πάρω αυτό ή αυτό που δεν είναι βιδωτά.

Σελίδα 124 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 308
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2023, 13:54
  2. Τι κάνατε για τη μοτοσικλέτα σας στο #lockdown2;
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2020, 18:13
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2016, 08:20
  4. Eσεις τι κανατε σημερα με το TM σας??????
    από 7gibernau στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 23:11
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ