Εν συνεχεία της αφαίρεσης ρουλεμάν ψαλιδιού/μοχλικού.Κατάφερα και έβγαλα και τα 4 ρουλεμάν του μοχλικου,το ψαλίδι δεν το έχω πιάσει ακόμα.Σας είχα πει ότι το φθηνό σετ εξωλκέων που πήρα δεν έκανε δουλειά λόγω του ότι το χείλος του εξωλκέα δεν έπιανε καλά το ρουλεμάν με αποτέλεσμα να περνάει από μέσα.Εβγαλα σήμερα τον τροχό και δοκίμασα να φάω λίγο τον εξωλκέα ώστε να κάνει καλύτερο χείλος και να πιάσει.Έπιασε!Μάγκωσε καλά το ρουλεμάν,ζέσταμα με φλόγιστρο και βγήκε και το τρίτο ρουλεμάν.Το τέταρτο εφόσον απέναντι του δεν είχε πλέον ρουλεμάν έβαλα μια προέκταση καστάνιας λιγο μικρότερη σε διάμετρο απο την τρύπα και με χτύπημα με την βαριά βγήκε.Τωρα θέλω τα φώτα σας.Οι φωλιές των ρουλεμάν έχουν κάποια σημαδακια.Δεν ξέρω αν τα προκάλεσα εγώ η αν ήταν από πριν και ήταν και αυτός ένας λόγος που βγήκαν πολύ χορικά τα ρουλεμάν.Ακολουθούν φωτό σε λίγο λόγω ότι πρέπει να μικρύνω το μέγεθος τους
Το φαγωμα του εξωλκεα με τον τροχο
το πρωτο ρουλεμαν που βγηκε στην μεγγενη
Το δευτερο που βγηκε στην μεγγενη
Το τριτο και τεταρτο ρουλεμαν του μοχλικου,αυτα ειναι αντικρυστα.Το ενα βγηκε με τον εξωλκεα το αλλο με την προεκταση της καστανιας
Και οι φωλιες των ρουλεμαν του μοχλικου
Οι φωλιες εχουν καποια ζημια?Να τις κανω με ψιλο γυαλοχαρτο ή συρμα κουζινας?Πιστευετε εκανα εγω την οποια ζημια η ηταν απο πριν?
λίγο γυαλοχαρτατισμα δεν θα βλάψει,ίσα να φαγωθούν οι "αγριάδες".
έχει κάτι σβουρακια για δράπανο, νομίζω ταμάμ για αυτό που θες.
παράδειγμα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
δε θα σου προτεινα τετοια σβουρακια γιατι ειναι αγρια,καλυτερα με scoth brite.τωρα ειδα και το θεμα που εχεις για τους εξωλκεις,οπως βλεπω το μοχλικο με μια μεγγενη θα εκανες πιο ευκολα δουλεια,διαφορετικα με μια ντιζα ροδελες και παξιμαδια
Τα δύο ρουλεμάν τα έβγαλα με την μέγγενη.Τα αλλά δυο όμως ήταν αντικρυστά,δεν γινόταν με τον τρόπο που αναφέρεις.Τωρα έχω άλλα 4 στο ψαλίδι να βγάλω,και τα 4 αντικρυστά επίσης
Ε ναι!Έβγαλα όλα τα ρουλεμάν, μοχλικου και ψαλιδιού.Τα μεγάλα του ψαλιδιού που περνάει ο άξονας βγήκαν πανεύκολα!Και στην αρχή φανταστείτε τα πήγα σε συνεργείο όπου τα άφησα δύο μέρες,ο τύπος δεν τα έπιασε καθόλου να ασχοληθεί και μου έλεγε ψέματα ότι δεν βγαίναν με τίποτα κτλ. και μου έλεγε να μην τα αλλάξω αλλά να τα γρασάρω!!Έχω αγοράσει όλα τα ρουλεμάν τα γνήσια 200€ του λέω,άσε τι αγόρασες μου λεει.Από μένα τρώει ένα τεράστιο Χ.Και τον έχω προτείνει και σε κοσμο να φανταστείτεΓνώσεις έχει,αλλά αν βαριέσαι ρε φίλε να δουλέψεις γάμησε το.Χιλιες φορές να μου πεις αλήθεια,Βασίλη δεν θέλω να ασχοληθώ,δεν έχω χρόνο, οτιδήποτε.Να λες ψέματα χωρίς λόγο ενώ είσαι συνεχώς ο Χριστός και η Παναγία...Καλά λέω,αυτοί οι τύποι είναι οι χειρότεροι.Τωρα όσον αφορά το ψαλίδι,να το βάψω μαύρο ηλεκτροστατική ή να το κάνω γυμνό αλουμινίο,φακτορυ και καλά και αγωνιάρικο?
Μαύρο ηλεκτροστατική να κρατήσει για πάντα.