ωραιος ! αυτο το δεξι για το crf μου το περιμενα κανα μηνα απο japan (στο γενικο ριμπιλντ ειχα αλλαξει τακακι και στραβοεκατσε και εσπασε σε δυο κομματια και βρηκα το ενα)
από που τα παίρνεις;
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Τα περισσότερα γνήσια ανταλλακτικά για Honda τα παίρνω από το mps.net (πρώην madnessmoto.gr) που είναι κοντά μου.
Ένα από τα δύο λαμάκια υπήρχε σαν στοκ αλλά περίμενα γύρω στις 10 μέρες (από 18 που μου είπαν αρχικά) για να τα πάρω όλα μαζί με κάτι ροδελες τάπας λαδιού.
RIDE MORE TALK LESS
κάτι δεν πάει καλά Λευκάδιε, το λινκ οδηγεί σε κάτι τσαρλατάνους, άσχετους με μοτό και γενικά.
Αυτο εννοει.
Κ ο e-moto.gr εχει αρκετα ανταλλακτικα.
Θυμαμαι που ψωνιζαμε αρχες του 2000 απο Μιχαηλ Βοδα κατι ανταλλακτικα για CBR400.
Ειχε πολυ πραγμα κ ειδικα Honda αν θυμαμαι καλα.
Πλεον ψωνιζεις κ αλλα πραγματακια.
Το εχει αναπτυξει το concept...
Τελευταία τροποποίηση από DoctoR_k6; 22/09/2023 στις 09:55.
Ride(s) the wind of change...
Πρέπει να πάρω τα ελάσματα για monoblock tokico αν ξέρετε ότι είναι πανάκριβα πείτε το να συνηθίζω
Εγώ από motosp.gr, κανένα απολύτως παράπονο μέχρι στιγμής.
Σε συνέχεια της χθεσινοβραδινής αφαίρεσης των τροχών είχαμε την επανατοποθέτηση τους σήμερα με νέα ελαστικά.
Έμεινα στην επιλογή που είχα κάνει και πριν από δυο χρόνια, δηλαδή στα Michelin Power Pilot που κατά τη γνώμη μου ταίριαξαν πολύ στο στυλ οδήγησης που κάνω και ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις εύκολα. Το πίσω ελαστικό άντεξε 12.500 χλμ ενώ το μπροστινό φαίνεται να άντεχε τουλάχιστον άλλα 6-7000 χλμ, παρ' όλα αυτά αλλάχθηκε και αυτό ένεκα της ευχαρίστησης που προσφέρουν στο δρόμο δυο φρέσκα ελαστικά.
Και... έτοιμος ο DP
Δυστυχώς δεν άλλαξα τα μπροστινά φρένα καθώς αγόρασα λάθος κωδικό. Εμπιστεύτηκα διαδικτυακή πληροφορία πράγμα που κάνω πολύ σπάνια -χωρίς ενδελεχή έρευνα- αλλά το έξυπνο πουλί τελικά κάποια στιγμή από τη μύτη θα πιαστεί σίγουρα.
Είχα όμως το χρόνο και τη διάθεση να αποκαταστήσω μια ασχήμια που συνόδευε τη μοτοσυκλέτα από τότε που την αγόρασα....
Για όσους δεν καταλάβατε πρόκειται για τη κιτρινίλα (κάψιμο) που έχει το τελικό στο εμπρός του τμήμα. Οπότε αγοράστηκε το κατάλληλο προϊόν και ξεκίνησα δουλειά.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από STF; 23/09/2023 στις 23:00.
καλοπάτητα τα λάστιχα.
αν ο χώρος που έχεις το θηρίο ειναι ιδιωτικός να ξέρεις ότι ζηλεύω (το όνειρο μου ειναι να κάνω ετσι το γκαράζ αλλά με το καρο μέσα δύσκολα)
για την εξατμα μια χαρά το έκανες, αν βγάλεις τελείως το τελικό και το παρεις πάνω στον πάγκο συνοδεία glanol και αλειφαδόρου θα πάρεις τη μέγιστη γυαλάδα.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Μετά από 5 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας, η μπαταρία πρώτης τοποθέτησης (Yuasa YTZ14S) άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια κόπωσης.
Οι επιλογές που αποφάσισα ότι είχα ήταν είτε ακριβώς η ίδια είτε κάτι πιο "σύγχρονο".
Για τα +25 Ευρώ και την 5ετή (!) εγγύηση προτίμησα την κουρτίνα δύο.
1.182 γραμμάρια με την προσθήκη που θέλει για να έρθει στο μέγεθος της YTZ14S, τάση από το σφραγισμένο της κουτί στα 13,29V (~90%).
Μπήκε, εννοείται, κατευθείαν στο φορτιστή της για να ανέβει στο 100% και αύριο το πρωί κατεβαίνω για αλλαγή.