Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Και στο φανάρι τι κανουν, σβηνουν; Στο ρελαντι;
Μονο το πανε-ελα στη δουλεια ειναι 1 ωρα. Να σου βάλω και καμια ώρα ακομα, δηλ 2 ωρες μεσο όρο τη μερα; Γιατι και τα σκ δεν κάθεται παντα. Μας κανει εντελως μπακαλιστικα 750 μερες. 2 χρονια δηλ.
Για 100 ευρώ περιμένω κάτι παραπάνω ΚΑΙ από θεμα διάρκειας. Υποτιθεται ότι βάζω λεντ και για να μην ξαναασχοληθω.
Λόγω ζευγαριού όμως, υπολογίζουμε διπλάσιο χρόνο, άρα χοντρικά 4 χρόνια οπότε εδω κάτι γίνεται.
Και κάτι ακόμα, η λάμπα δεν προειδοποιεί ότι θα καεί, ουτε αλλάζεται προληπτικά. Απλά καιγεται και ψαχνεις εκεινη τη στιγμη να την αλλάξεις.
Γιώργο έχω αυτές τις λάμπες 5 χρόνια δοκιμασμένες σε όλες τις συνθήκες. Δίο λάμπες Η4 στο φανάρι. Η δέσμη τους είναι κανονική χωρίς είδωλα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν πάθουν κάτι πάλι τις ίδιες θα πάρω.
Έχω κάνει 40.000χιλ με αυτές και μέσα και έξω από την Αθήνα, δεν ξέρω πόσες ώρες έχουν. Έχει 191 κριτικές αυτό το προϊόν. Διάβασε, είναι πολύ κατατοπιστικό.
Θυμήσου να δεις την δέσμη και το φως σε κάποια συνάντηση για να καταλάβεις πόσο καλές είναι.
https://www.skroutz.gr/s/17145097/No...30W-2tmch.html
Ααααψού!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εντυπώσεις του χρόνου αφού κατόπιν εγκατάστασης, ήταν εμφανής η αλλαγή του ύψους της μοτο. Ζήτησα να δω το part number και φυσικά ... έκαναν λάθος
έβαλαν ανάρτηση για Triumph Street Twin 900 ( η οποία μάλιστα κοστίζει διπλάσια από την καλύτερη που βγάζει η bitubo για το Triumph Speed Twin 1200)...
shit happens.. αναμονή..
Λυπάμαι για την καθυστέρηση, απο γερμανία;
Πόση διαφορά μήκους έχουν ανάμεσα στα μοντέλα;
386mm είναι η μαμά διάσταση
346mm αυτό που ήρθε αλλά με ανησυχεί επίσης ότι είναι για άλλο μοντέλο..
παρήγγειλα από το μαγαζί που μου τις εγκατέστησε (Λουξεμβούργο) μιας και είναι επίσημος bitubo, η παραγγελία έγινε με βάση τον αριθμό πλαισίου της μοτό. Σαλάτα κανονική δλδ μιας και τα μπροστινά cartridge ήταν τα σωστά..
Τελευταία τροποποίηση από Viking; 26/11/2023 στις 19:06.
Ευχαριστώ!
Η αυξηση του υψους θα ειναι μολις 25μμ. Είναι μια φτηνή και πλήρως αναστρεψιμη μετατροπή, αν δεν μου αρεσει ξαναβαζω τα παλια λαμακια.
Αν βρω χρονο (και όρεξη) θα τα αλλαξω το σκ να προλαβω να κανω καμια βολτα οσο ειναι καλος ο καιρος.