Πολύ σωστά αμφότεροι.
Μια πρώτη ενημέρωση σε όχι βέβαια ιδανικές συνθήκες, λόγω ζέστης.
Το φόρεσα, καθώς είχα μια προσφορά (από το μαγαζί όπου το προμηθευτηκα) αναβάθμισης των προστασιών των αγκώνων και των ώμων σε τύπου 2 με 25 ευρώ, και επι τη ευκαιρία τοποθετήθηκε και το pro g2 της Dainese για την πλάτη.
Το μπουφάν είναι πολύ ελαφρύ και πολύ βολικό ως προς το μάκρος και με την αναβάθμιση της προστασίας είναι πλέον ότι πρέπει για εμένα.
Η δε προστασία της πλάτης, αν και ακριβή, είναι εξαιρετική σε αίσθηση, καθώς είναι αεριζόμενη και παρά την πολύ ζεστή ημέρα χθες δεν ιδρωσα καθόλου. (σε αντίθεση με την απλή της Revit όπου γίνομαι λούτσα παρά το καλοκαιρινό μπουφάν)
Ε μα ναι...έπεσα στην λούμπα που το έδιναν δώρο μαζί με το μπουφάν και το πήρα....ενώ θα μπορούσα να πάρω το προηγούμενο μοντέλο της Revit (eclipse 1 αντί για 2) με την αεριζόμενη προστασία πλάτης και να είναι κομπλέ στα ίδια λεφτά.
Αυτά (εκτός και των υπολοίπων τεχνικών θεμάτων) θέλω να διαβάζω σε ένα φόρουμ από τους κατόχους για να προλαβαίνει κάποιος τις κακοτοπιες.
Μια απο τα ιδια και εγω. Πηγαινα για το Revit eclipse 2, δελεαστηκα και απο την προστασια πλατης Rev'IT Seesoft Level 2 και την πατησα με τη ζεστη της. Οι τρυπες της πλατης δεν κανουν τιποτα. Τωρα μου κακοφαινεται να δωσω 80€ για την τρυπητη της dainese οταν 140€ ειχε το μπουφαν με δωρο την πλάτη. Θα επρεπε να βγαλει και η Revit μια αντιστοιχη πλατη.
ΥΓ. συμφωνω απολυτα και με την τελευταια σου προταση.
Προσοχή, η πλάτη της revit δεν μπαίνει στης dainese καθώς είναι λίγο πιο μακριά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι και της dainese δεν θα κάθεται καλά στον μπουφάν της revit, καθώς θα πηγαίνει πάνω κάτω, όντας πιο κοντή.