Από την αρχή σχεδόν όταν πατούσα έντονα φρένο ακούγονταν ένα τακ, και ακόμα ένα όταν το άφηνα, το ίδιο μερικές φορες και σε λακούβες-
πλακόστρωτο. Τελικά έλυσα το εμπρός πλαστικό (5βιδες) και έσφιξα το κεντρικό παξιμάδι του λαιμού (κατσαβίδι σφυρί) και έγινε τέλειο, εξαφανίστηκε εντελος ο ήχος, άρα ήταν ξεσφιχτο από το εργοστάσιο. Βέβαια μου πήρε 3-4 φορές μέχρι να πετύχω το σωστό σφίξιμο, (με πολύ σφιχτό κάνει σαν να έχει χαλάσει ρουλεμάν λαιμού, μαγκωνει ελαφρά το τιμόνι στο κέντρο και έχει περίεργη αίσθηση στην οδήγηση)
Με το γρανάζωμα πάει πολύ άνετα με 80km/h
Άμα βιάζομαι πάω συνέχεια με τόσα +
Τελική βλέπει εύκολα 110+ κοντέρ.
Ακόμα έχω να βάψει εδώ και καιρό τον λαιμό τις εξάτμισης με μαύρο θερμοκρασίας,
Επίσης ρύθμισα τον συμπλέκτη σε λίγο ποιο ομαλό αλλαγμα ταχύτητας, προς τα δεξιά η βίδα, δεν πατιναρει ακόμα ( μόνο αν πέσεις σε λακούβες με τέρμα γκάζι ανηφόρα, υποπτεύομαι ότι τρανταζεται το φυγοκεντρικό και αφήνει στιγμιαία, όπως και αν από τέρμα γκάζι κλείσεις εντελος το γκάζι και ξαναδώσεις στιγμιαία πάλι τέρμα( σαν να πας να κάνεις κλοτσιά,σούζα) τότε ίσως πατιναρει, πρέπει να είναι από την κατασκευή του φυγοκεντρικόυ αυτό σχεδιαση
Σήμερα το έβγαλα από ακινησία κάνα μήνα να δουλέψει λίγο,, τεστ τελικής με κακές συνθήκες, (απλό άνοιγμα και δεν είχα όλη την ευθεία λόγο έργων) ποιο παλιά στον ίδιο δρόμο είχε δείξει 115 κοντέρ,, σήμερα πήγε μέχρι 110 χωρίς ιδιαίτερη πίεση,, το gps κινητού έδειξε 104 km/h πραγματικά, άρα απόκλιση 6km η 6%, καθόλου άσχημα για κινέζικο κοντέρ, η θεωρητική τελική του είναι 110 πραγματικά αν πήγαινε 115 κοντέρ όπως την αλλη φορά..
Καλημέρα. αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με μπροστινή δαγκάνα φρένου? Έχω πρόβλημα επαναφοράς ο επάνω πύρρος είναι κολλημένος όχι το έμβολο.
Μιας και πέρασαν 2 χρόνια από την αγορά ας δούμε κατάσταση... Τα συνολικά χιλιόμετρα τα υπολογίζω κάπου στα 40 με 50.000
τώρα κάνει στάνταρ κάπου στα 2500 χιλιόμετρα κάθε μήνα (από αρχές καλοκαιριού αυτό)...
Τα μόνα πράγματα που έχω αλλάξει είναι λάδια μερικές φορές και ένα μπουζί, + λίγο σέρβις που έχει κάνει 1 η 2 ρυθμίσεις βαλβίδων και 1 μάζεμα καδένας. Δηλαδή δεν ζήτησε κάποιο ακριβό ανταλλακτικό η ακριβή επισκευή...
Ακόμα ΔΕΝ έχω αλλάξει μπαταρία,λάστιχα,τακάκια,ντιζες, λάμπες(δεν έχει κάψει ποτέ καμία και όλα τα λαμπάκια στο καντράν,φλας λειτουργούν), οι αναρτήσεις είναι καλές,δεν χάνουν, τα φρένα ακόμα πολύ καλά,, η κατανάλωση και τα γκάζια το ίδιο, δεν καίει λάδια (και δεν θυμάμαι καν ποτέ άλλαξα τελευταία φορά)
Δεν έχω αλλάξει φίλτρο αέρα, ούτε φίλτρο βενζίνης, ούτε τρόμπα, παίρνει ακόμα με πρώτη μιζια-μανιβελια πάντα, η αλυσίδα και τα γρανάζια είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει πάθει ποτέ λάστιχο, οπότε δεν έχει βγει ποτέ ο τροχός,, λαστιχακια-συνεμπλοκ είναι ακόμα τα μαμά, δεν έχει ανοιχτεί το μοτέρ,, έχει ακόμα τα μαμά δισκα-φυγοκεντρικο, από ηλεκτρικά δεν έχει κάψει τίποτα (αισθητήρες κτλ) σκουριά δεν έχει παρά τις άπειρες βροχές που έχει φάει,
Τα τακάκια φτάσανε σχεδόν στο τέλος τους και είναι το πρώτο που θα χρειαστεί αλλαγή,, μετά τα λάστιχα που σε βρεγμένο είναι λιγο επικίνδυνα, το πίσω δεν έχει και πολύ ψωμί έτσι κ αλλιώς..
Κάποιες μικρο ρωγμές στα πλαστικά, κύριος στην κάτω αριστερή μεριά και μπροστά, που θα φτιαχτούν χωρίς κόστος,, η εμπρός δισκοπλακα αρχίζει να έχει μια μικρή φθορά,, αυτά, για 2 χρόνια σκληρής χρήσης (ντελιβερι, και ανοίγματα-τελικες του κάνω,και κόφτες και ανοίγματα στα φανάρια με αλλά πάπια) νομίζω καλά πήγε μέχρι τώρα,,, σχεδόν μηδέν κόστος χρήσης συντήρησης
Αλλαγή και εμπρός τακάκια, (μάλιστα αντιπροσωπεία μου έδωσαν λάθος οπότε πήγα και πήρα όχι γνήσια αυτερμαρκετ, αλυσιδογραναζα ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση, έγινε και τεντωμα πρόσφατα,, ίσως αντέχουν τόσο πολύ λόγο του μπάνιου με λάδι που τους κάνω πολύ συχνά..
Αλλαγή λαδιού,, πολύ καλό λάδι,,, γράφει και daytona dv πάνω του,
Ο διακόπτης για τα φώτα,, ίσως συνέβαλε να αντέξει η μπαταρία και η εμπρός λάμπα.
Αλλαγή και μπουζί το οποίο ήταν σε καλή κατάσταση, δεν ήθελε αλλαγή και ωραίο κεραμίδι χρώμα..
Το παλιό φίλτρο είδα ότι είχε μαζέψει λίγο νερό κάτω κάτω(είχα κάνει πλύσιμο πριν 2 μέρες με πίεση στα μέσα φίλτρο κουτιά κτλ)
Αυτή η τάπα είχε λίγο νερό μέσα, δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι εκεί, ίσως για να βλέπεις αν έχει νερό η να αδειάζεις όταν μαζέψει,, οδηγεί στην μέσα μεριά του φίλτρου οπότε αν την βγάλεις θα παίρνει αφιλτράριστο αέρα μέσα,, για το εμπρός μέρος του φίλτρου είδα 2 άλλες τρύπες δεξιά και αριστερά,