Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 126 από 126

Θέμα: Ευκαιρίες Αγοράς Προστατευτικού Εξοπλισμού Αναβάτη

Μέλος
    Δεν αγοράζω συνήθως στην black Friday αλλά αυτή τη φορά έκανα την εξαίρεση καθώς αφορά σε καλή ευκαιρία

Είχα πριν δύο έτη περίπου, κλείσει την αγορά μέσω skroutz ενός δερματινου μπουφαν της spidi, αλλά την τελευταία στιγμή με ειδοποίησαν ότι δεν υπήρχε το νούμερο και μου είχε μείνει η προστασία πλάτης βερεσέ (δεν την άλλαξα ποτέ γιατί έλεγα όλο και κάποια στιγμή θα τη χρησιμοποιήσω)

Χθες είδα αυτήν την προσφορά και δεν αντιστάθηκα, το δοκίμασα και μετά από δύο χρόνια η πλάτη θα βρει το ταίρι της.
    Επίσης η ποιότητα του είναι εξαιρετική και στην τιμή της προσφοράς, ενώ δεν είναι λίγα, το κάνει πιο προσιτό.

https://www.motomarket-shop.gr/eksop...tino-mayro-026

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Καλορίζικο μου αρέσουν τα προιοντα της spidi το είχα δει και εγώ το συγκεκριμένο τζάκετ
    Πρέπει να είναι σχετικά ελαφρύ

Μέλος
    Ευχαριστώ, μάλλον είναι σχετικά βαρύ, αλλά επ'ουδενι δεν με προβλημάτισε.

Βέβαια το νούμερο μου ήταν ένα μεγαλύτερο από αυτό που δοκίμασα και πρέπει να έρθει από Θεσσαλονίκη, οπότε λογικά την Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου και θα δοκιμάσω το σωστό νούμερο.

Σε κάθε περίπτωση θα επανέλθω με νέες εντυπώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Στον τζωρτζοπουλο έχει προσφορά αρκετά καλή σε όλα τα μποτάκια-μπότες της εταιρείας falco,όσα έχω δει από την εταιρεία είναι αρκετά ποιοτικά και αξίζει για όποιον ενδιαφέρεται
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Μέλος
    Ήρθε το μπουφαν και είναι άψογο από κάθε άποψη.

Είναι αρκετά στιβαρό (βαρύ δερμα και όχι απλα ενα αρνάκι), πολυ διακριτικό στο στυλ οποτε μπορεί να φορεθεί και ως πιο καλό και οι προστασίες πολύ καλές.

Το μόνο μείον (αν μπορεί να το πει κάποιος) είναι ότι αφήνει μέρος του λαιμού εκτεθειμένο, οπότε και πρέπει να φορέσει κάποιος κάτι πχ κασκόλ ή λαιμουδιερα. (Είχα γλυκαθεί από το dainese το χειμερινο που έχω όπου ο λαιμός κλείνει έως ψηλά και μπαίνει κατά κάποιο τρόπο μέσα στο κράνος).

Οπότε τα νεότερα από τη χρήση του και την αντοχή του αν και πιστεύω ότι θα είναι ψογο και εκεί καθώς δείχνει πολύ ποιοτικό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Ήρθε το μπουφαν και είναι άψογο από κάθε άποψη.

Είναι αρκετά στιβαρό (βαρύ δερμα και όχι απλα ενα αρνάκι), πολυ διακριτικό στο στυλ οποτε μπορεί να φορεθεί και ως πιο καλό και οι προστασίες πολύ καλές.

Το μόνο μείον (αν μπορεί να το πει κάποιος) είναι ότι αφήνει μέρος του λαιμού εκτεθειμένο, οπότε και πρέπει να φορέσει κάποιος κάτι πχ κασκόλ ή λαιμουδιερα. (Είχα γλυκαθεί από το dainese το χειμερινο που έχω όπου ο λαιμός κλείνει έως ψηλά και μπαίνει κατά κάποιο τρόπο μέσα στο κράνος).

Οπότε τα νεότερα από τη χρήση του και την αντοχή του αν και πιστεύω ότι θα είναι ψογο και εκεί καθώς δείχνει πολύ ποιοτικό.
    Το μοτο.τζιαρ έχει προβλέψει για σένα

Μεγειες!

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
    από div400 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2020, 00:39
  2. Λάθη στην αγορά Προστατευτικού Εξοπλισμού
    από EVI στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2010, 00:11