Με ειδα να γίνομαι (πάλι) μουσκεμα από την σημερινή βροχή.
Αλλα δεν με ενόχλησε αυτό. Πιο πολύ με ενόχλησε που η μηχανή ήταν καθαρή και γυαλισμένη από το περασμένο σάββατο που πλύθηκε (από επαγγελματία κιολας) και έγινε πάλι σκατά.![]()
Με ειδα να γίνομαι (πάλι) μουσκεμα από την σημερινή βροχή.
Αλλα δεν με ενόχλησε αυτό. Πιο πολύ με ενόχλησε που η μηχανή ήταν καθαρή και γυαλισμένη από το περασμένο σάββατο που πλύθηκε (από επαγγελματία κιολας) και έγινε πάλι σκατά.![]()
Με είδα να ψάχνω το κράνος (Arai TourX4) που ειχα αφήσει στο παράθυρο με περβάζι φαρδος 50-60cm που επισκεύτηκα και να το βρίσκω 3 ορόφους κάτω λόγο ξαφνικού αέρα
Το μόνο παρήγορο οτι ήταν 6 ετών κράνος αλλά δεν είχε ουτε μια γρατζουνιά, ουτε μια πτωση απο μισό μέτρο (τα πήρε όλα τα μέτρα μαζί)
To μονο παρήγορο ειναι που δεν το έφαγε κανείς στο κεφάλι! Πόσο οξύμωρο να παει κανείς από....κράνος!
Δεν μας ειπες όμως σε τι κατάσταση το βρήκες;
Μπαααα ηταν με περιμετρική πρασιά μιας και το κτηριο ειναι στην μεση του πουθενα .
Το βρηκα σε πολύ καλή κατάσταση, πρεπει να έσκασε με το πάνω δεξιά μερος που έχει ενα πολύ μικρό κρακάρισμα χιλιοστών χωρίς να έχει ανοίξει ή να φάινεται (μονο με την αφή και πολύ προσοχή το βλέπεις).
Εσωτερικά δεν φαίνεται κάτι κάτω απο τα μαξιλάρια.
Επίσης έφυγαν οι 2 πλαστικές βιδες απο το πλαι που κρατάνε γείσο + ζελατίνα και ξεκουμπωσαν τα μάγουλα.
Για 3 ορόφους πτώση πολύ καλά τα πήγε![]()
Με είδα χθες το πρωί να θέλω να φύγω ταξίδι και κατεβάζοντας το διπλό σταν να κόβεται στη μέση (ΟΚ 18 χρονων η βεφα)
Το έδεσα με λάστιχο& έκανα το ταξίδι κανονικά![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
με ειδα 2 χρονια τώρα να αλλάζω μηχανάκια λες και ειμαι ο ΠΑΠ.
Με είδα να κρυφογελώ όταν είδα τον πιτσιρικά στο σούπερ μάρκετ να γκρινιάζει στην μάνα του ότι έσκασε και στο καπάκι να γυρνά να με βλέπει να φορώ μπουφάν και παντελόνι μηχανής το πώς γούρλωσαν τα μάτια του όλα τα λεφτά
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Χα,χα...εντάξει η θερμοκρασία εκεί μέσα είναι απίστευτη,πάντα παθαίνω ενα σοκ!
Έρευνες λένε οτι η χαμηλή θερμοκρασία ωθεί τον κόσμο στην κατανάλωση!
Με είδα να αφήνω την γυναίκα μου στην κουνιάδα μου και να κάνω το Ηράκλειο -άγιοι δέκα σε 32 λεπτά από τον παλιό δρόμο .
Υπέροχα στροφιλίκια αλλά κακός δρόμος
The Dirty Harry