Με είδα σήμερα το μεσημέρι μετα το γυάλισμα της μηχανής να πατάω φρένο καιτο μηχανάκι να συνεχίζει αμέριμνο την πορε8α του χωρίς να επιβρανδύνη ευτυχώς μόλις που ξεκινήσα από το σπίτι και πήγαινα με 10.Αφού συνήλθα από το σοκ και γύρισα να δω τι συμβαίνει διαπίστωσα πως όταν είπα τη θυγατέρα να γυαλίσει τα αλουμίνια και τις ζάντες θεώρησε καλό να γυαλίσει και τις δισκόπλακες.Προσοχή μεγάλη επειδή εμείς ξέρουμε κάτι και το θεωρούμε αυτονόητο δε πάει να πεί πως το ξέρει και ο άλλος.Το μπροστά σώθηκε το πίσω χρειάζεται τακάκια.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
...να φοραω καινουριο κρανος μετα απο 7 χρονια.
Ουαου...ποσο σφιχτο ηταν!!
Ποσο ειχαν πεσει τα μαξιλαρακια...στο παλιο μου!!
Επισης τι εξαερισμος... Τι σκατα να εχουν παρει μεσα οι αεραγωγοι στο παλιο? Και το καθαριζα παντα.
Ride(s) the wind of change...
Με βλέπω κάθε μέρα να γράφω χιλιόμετρα με το σκουτεράκι που εδώ και καιρό θέλω να το αλλάξω γιατί μου την δίνει η θέση οδήγησης τύπου καρέκλας και η πίσω ανάρτηση που κοπανάει λόγω διάταξης.
Έλα όμως που κάθε φορά που πάω για ανταλλαγή και δοκιμάζω μηχανές το μετανιώνω γιατί τέτοια χρηστικότητα, ευκολία και οικονομία δεν υπάρχει σε μοτοσυκλέτα.......
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
το προμο αφορα τη μοτοπαρεα λεωνιδιου και το <οδοιπορικο ιστοριας1821 > που γινοταν επι 10 ετη μεχρι το 2023 και φετος επανερχεται με αλλαγες το 2025..γυριζονται καποιαβιντεο πανω σε αυτο και το πρωτο ειναι αυτο..
https://www.facebook.com/motoparea.l...ty=54163270279
οσον αφορα το τουρισμο,,καταρχην μεχρι να το καβαλησεις περναει αρκετος χρονος χαζευοντας τις λεπτομερειες του ντιζαιν που οι φωτο δεν μπορουν να δειξουν οσο το ζωντανο,κατα δευτερον η εκδοση ρεκλους εχει σκληρο κιβωτιο και παιρνει αρκετος χρονος να συνηθισεις την αισθηση,τη θεωρω γκατζετ ετσι για να λεμε,κατα τριτον η αισθηση ειναι ενα συγχρονο smt 990 ή multi 1000 οσον αφορα τη θεση οδηγησης,φανταστικο κοντρολ δηλ του τι γινεται...και κατα τεταρτον....εχει φανταστικο ηχο,πραγματικα με την αφτερ μαρκετ εξατμιση ο 3κ με το σιφτερ ηταν σκετη καβλα...μαχητικο...θεωρω οτι παροτι μιλαμε για μια μοτοσυκλετα που κυλισε τις ροδες το 2015,μετα απ 9 χρονια ειναι αχτυπητη ακομα ,φανταστικη δουλεια απ τους ιταλους..Ας οψεται κατι παννεληνιες και κατι φροντιστηρια μαζι με κατι ανακαινισεις,αλλιως ενα μεταχειρω απλο θα εκανε παρεα στο συγκεκριμενο που το εχει παρει πολυ καλος φιλος και μετα απο multi 1200,ktm 1290,caponord 1200 λεει τα καλυτερα για το mv!!!
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Και ναι.....είναι γεγονός....
ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! ! !
Με ειδα να βγαίνω χαρωπός με την πολυπόθητη κάρτα στα χέρια, να καβαλάω μετά από 60 μέρες και να (ξανα)θυμαμαι πόσο μπουρδέλο ειναι οι δρόμοι μας!
Επίσης να χέζομαι λίγο επειδή τα λάστιχα γλυστρούσαν λιγο παραπάνω απο την τελευταία φορά (μαλλον αναμενομενο λόγω της ακινησιας) και να κάνω το πρώτο μικρο άνοιγμα στη συγγρού. Μικρό και αυτό γιατί ένοιωσα το πίσω μέρος να έχει τάση για 8αρια.
Χαρά απεριγραπτη.
Με είδα να πέφτω με καμιά 50άρα.
Δεν ξέρω πώς ακριβώς δεν κατάφερα να κατεβάσω, μάλλον δεν κλώτσησα αρκετά πειστικά το λεβιέ, πριν από στροφή και μέχρι να καταλάβω τι έγινε
Με είδα επίσης να βγάζω το μηχανάκι από το χαντάκι που έφυγε μόνος μου γιατί κανείς κουτάκιας δεν με βοήθησε και να συνεχίζω τη βόλτα μου.
Ελπίζω να είναι όλα καλά!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan