Σελίδα 43 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 333839404142434445464748 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 728

Θέμα: ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Χρησιμοποιείτε συμπλέκτη για να ανεβάσετε;
    WTF?

Νέοι. Τι να πεις ?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Με είδα σήμερα το μεσημέρι μετα το γυάλισμα της μηχανής να πατάω φρένο καιτο μηχανάκι να συνεχίζει αμέριμνο την πορε8α του χωρίς να επιβρανδύνη ευτυχώς μόλις που ξεκινήσα από το σπίτι και πήγαινα με 10.Αφού συνήλθα από το σοκ και γύρισα να δω τι συμβαίνει διαπίστωσα πως όταν είπα τη θυγατέρα να γυαλίσει τα αλουμίνια και τις ζάντες θεώρησε καλό να γυαλίσει και τις δισκόπλακες.Προσοχή μεγάλη επειδή εμείς ξέρουμε κάτι και το θεωρούμε αυτονόητο δε πάει να πεί πως το ξέρει και ο άλλος.Το μπροστά σώθηκε το πίσω χρειάζεται τακάκια.
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    ...να φοραω καινουριο κρανος μετα απο 7 χρονια.
    Ουαου...ποσο σφιχτο ηταν!!
    Ποσο ειχαν πεσει τα μαξιλαρακια...στο παλιο μου!!
    Επισης τι εξαερισμος... Τι σκατα να εχουν παρει μεσα οι αεραγωγοι στο παλιο? Και το καθαριζα παντα.
    Ride(s) the wind of change...

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Με βλέπω κάθε μέρα να γράφω χιλιόμετρα με το σκουτεράκι που εδώ και καιρό θέλω να το αλλάξω γιατί μου την δίνει η θέση οδήγησης τύπου καρέκλας και η πίσω ανάρτηση που κοπανάει λόγω διάταξης.

Έλα όμως που κάθε φορά που πάω για ανταλλαγή και δοκιμάζω μηχανές το μετανιώνω γιατί τέτοια χρηστικότητα, ευκολία και οικονομία δεν υπάρχει σε μοτοσυκλέτα.......
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Με βλέπω κάθε μέρα να γράφω χιλιόμετρα με το σκουτεράκι που εδώ και καιρό θέλω να το αλλάξω γιατί μου την δίνει η θέση οδήγησης τύπου καρέκλας και η πίσω ανάρτηση που κοπανάει λόγω διάταξης.

Έλα όμως που κάθε φορά που πάω για ανταλλαγή και δοκιμάζω μηχανές το μετανιώνω γιατί τέτοια χρηστικότητα, ευκολία και οικονομία δεν υπάρχει σε μοτοσυκλέτα.......
    Έκαστος στο είδος του...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Με ειδα να οδηγαω ενα turismo veloce recluse για τις αναγκες ενος προμο και επαθα την πλακα μου...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	veloce.jpg 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	104,0 KB 
ID:	457663Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	veloce 1.jpg 
Προβολές:	228 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	457664
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    Με ειδα να οδηγαω ενα turismo veloce recluse για τις αναγκες ενος προμο και επαθα την πλακα μου...

2 λόγια αν θες για το veloce και την φάση (προμο)...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος

Πώπω κούκλα!!!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Προβολή μηνύματος
    Με είδα σήμερα το μεσημέρι μετα το γυάλισμα της μηχανής να πατάω φρένο καιτο μηχανάκι να συνεχίζει αμέριμνο την πορε8α του χωρίς να επιβρανδύνη ευτυχώς μόλις που ξεκινήσα από το σπίτι και πήγαινα με 10.Αφού συνήλθα από το σοκ και γύρισα να δω τι συμβαίνει διαπίστωσα πως όταν είπα τη θυγατέρα να γυαλίσει τα αλουμίνια και τις ζάντες θεώρησε καλό να γυαλίσει και τις δισκόπλακες.Προσοχή μεγάλη επειδή εμείς ξέρουμε κάτι και το θεωρούμε αυτονόητο δε πάει να πεί πως το ξέρει και ο άλλος.Το μπροστά σώθηκε το πίσω χρειάζεται τακάκια.

Εσύ φταίς, που δεν έδωσες πλήρεις και εμπεριστατωμένες οδηγίες, πλΕρωνε τώρα ΚΑΙ την θυγατέρα (αυτήν και τα μάτια σου!) ΚΑΙ τακάκια....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εσύ φταίς, που δεν έδωσες πλήρεις και εμπεριστατωμένες οδηγίες, πλΕρωνε τώρα ΚΑΙ την θυγατέρα (αυτήν και τα μάτια σου!) ΚΑΙ τακάκια....
    Τι να κάνουμε ρε Δημήτρη την προσέχω μπας και πιώ κανα ποτήρι νερό στα γεράματα (λέμε τώρα).
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    2 λόγια αν θες για το veloce και την φάση (προμο)...
    το προμο αφορα τη μοτοπαρεα λεωνιδιου και το <οδοιπορικο ιστοριας1821 > που γινοταν επι 10 ετη μεχρι το 2023 και φετος επανερχεται με αλλαγες το 2025..γυριζονται καποιαβιντεο πανω σε αυτο και το πρωτο ειναι αυτο..
    https://www.facebook.com/motoparea.l...ty=54163270279

οσον αφορα το τουρισμο,,καταρχην μεχρι να το καβαλησεις περναει αρκετος χρονος χαζευοντας τις λεπτομερειες του ντιζαιν που οι φωτο δεν μπορουν να δειξουν οσο το ζωντανο,κατα δευτερον η εκδοση ρεκλους εχει σκληρο κιβωτιο και παιρνει αρκετος χρονος να συνηθισεις την αισθηση,τη θεωρω γκατζετ ετσι για να λεμε,κατα τριτον η αισθηση ειναι ενα συγχρονο smt 990 ή multi 1000 οσον αφορα τη θεση οδηγησης,φανταστικο κοντρολ δηλ του τι γινεται...και κατα τεταρτον....εχει φανταστικο ηχο,πραγματικα με την αφτερ μαρκετ εξατμιση ο 3κ με το σιφτερ ηταν σκετη καβλα...μαχητικο...θεωρω οτι παροτι μιλαμε για μια μοτοσυκλετα που κυλισε τις ροδες το 2015,μετα απ 9 χρονια ειναι αχτυπητη ακομα ,φανταστικη δουλεια απ τους ιταλους..Ας οψεται κατι παννεληνιες και κατι φροντιστηρια μαζι με κατι ανακαινισεις,αλλιως ενα μεταχειρω απλο θα εκανε παρεα στο συγκεκριμενο που το εχει παρει πολυ καλος φιλος και μετα απο multi 1200,ktm 1290,caponord 1200 λεει τα καλυτερα για το mv!!!
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Και ναι.....είναι γεγονός....

ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! ! !

Με ειδα να βγαίνω χαρωπός με την πολυπόθητη κάρτα στα χέρια, να καβαλάω μετά από 60 μέρες και να (ξανα)θυμαμαι πόσο μπουρδέλο ειναι οι δρόμοι μας!

Επίσης να χέζομαι λίγο επειδή τα λάστιχα γλυστρούσαν λιγο παραπάνω απο την τελευταία φορά (μαλλον αναμενομενο λόγω της ακινησιας) και να κάνω το πρώτο μικρο άνοιγμα στη συγγρού. Μικρό και αυτό γιατί ένοιωσα το πίσω μέρος να έχει τάση για 8αρια.

Χαρά απεριγραπτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της asxetost
    Με είδα να πέφτω με καμιά 50άρα.
    Δεν ξέρω πώς ακριβώς δεν κατάφερα να κατεβάσω, μάλλον δεν κλώτσησα αρκετά πειστικά το λεβιέ, πριν από στροφή και μέχρι να καταλάβω τι έγινε
    Με είδα επίσης να βγάζω το μηχανάκι από το χαντάκι που έφυγε μόνος μου γιατί κανείς κουτάκιας δεν με βοήθησε και να συνεχίζω τη βόλτα μου.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Ελπίζω να είναι όλα καλά!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Με είδα να πέφτω με καμιά 50άρα.
    Δεν ξέρω πώς ακριβώς δεν κατάφερα να κατεβάσω, μάλλον δεν κλώτσησα αρκετά πειστικά το λεβιέ, πριν από στροφή και μέχρι να καταλάβω τι έγινε
    Με είδα επίσης να βγάζω το μηχανάκι από το χαντάκι που έφυγε μόνος μου γιατί κανείς κουτάκιας δεν με βοήθησε και να συνεχίζω τη βόλτα μου.
    αφού συνέχισες όλα καλά φαντάζομαι.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα... Vol II
    από amyroukai στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1497
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2023, 21:54
  2. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 20:17
  3. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου