Περαστικά Νίκο, σωτήριο που πήγες απευθείας νοσοκομείο, αυτή η τόσο απλή κίνηση δεν είναι δεδομένη από τους περισσότερους, ότι είναι να προλάβεις είναι τις πρώτες 24 ώρες
Περαστικά slowmf
Περαστικά Νίκο, σωτήριο που πήγες απευθείας νοσοκομείο, αυτή η τόσο απλή κίνηση δεν είναι δεδομένη από τους περισσότερους, ότι είναι να προλάβεις είναι τις πρώτες 24 ώρες
Περαστικά slowmf
Περαστικά και από εμένα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να ρευστοποιώ τις μισές μετοχές της ΚΤΜ στο +92%.
Τα υπόλοιπα θα μείνουν μέσα, αλλά καλό ήταν να μειωθεί το ρίσκο τώρα που είμαστε στα πάνω μας.
Thanks Byron.![]()
Με είδα να με αφήνει από μπαταρία η ρουφιάνα! Μάλλον την άφησα με ανοιχτο διακόπτη λιγο παραπάνω απ'όσο έπρεπε.
Με τα πολλά κάλεσα οδική και πήρε μπρος. Γύρισα σπιτι και μιζάρει κανονικά. Παρόλα αυτά πλανάρεται ήδη η αντικατάσταση της μπαταρίας εντός ολίγων ημερων.
Με ειδα παλι φευγοντας απο την δουλεια με ψιλοβροχο στα 2χλμ να σβηνει το παπι και να μην ξαναπερνει μπρος.3η φορα που το ξανακανει.Ετσι και το αφησω μιση ωρα σβηστο μετα ξαναπερνει.wtf
Με είδα σήμερα το βράδυ, ίσως για πρώτη φορά από τότε που πήρα το δίπλωμα, να μου έχω τόσο εμπιστοσύνη πάνω στη μηχανή όντας πιο θαρρετός από άλλες φορές. Όχι μπράβο μου!![]()
Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 22/01/2025 στις 22:39.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Με είδα χθες μετά από άπειρη γραφειοκρατεία να καταφέρνω να πάρω στο όνομά μου το 50άρι Honda του παππού μου που είναι με χαμένη άδεια από το 1995...
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Να το χαρείς και να του φερθείς όπως του αξίζει, c50 πολλά του παππού όμως ένα.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Και αν θες κάνε και ενα tread με μερικές πληροφορίες για το πως το κατάφερες. Θα βοηθίσεις πολύ κόσμο
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Με είδα εχθές να απολαμβάνω στο έπακρο την Σουνιαδα μουΕιδικά το κομμάτι από Λομβαρδα μέχρι λίμνη Βουλιαγμένης ήταν φανταστικό!