Μινχουάϊλ με είδα για τα 10' που πετάχτηκα εχθές στο κέντρο, να γίνονται 30' από την κίνηση - κόλαση υπό βροχή και να γυρίζω πίσω μούσκεμα ως το σώβρακο![]()
Μινχουάϊλ με είδα για τα 10' που πετάχτηκα εχθές στο κέντρο, να γίνονται 30' από την κίνηση - κόλαση υπό βροχή και να γυρίζω πίσω μούσκεμα ως το σώβρακο![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
55 λεπτά, όλο το ποτάμι από Πειραιά μέχρι Μεταμόρφωση και όλη την Αττική Οδό από εκεί μέχρι τέλους.
Μπότες, overpant & jacket άντεξαν παληκαρίσια και respect.
Έκανα τη μέγιστη μαλακία και είχα μαζί μου μόνο ελαφριά γάντια, οπότε αποκουλάθηκα...
To κράνος μου έδειξε την τετραετή ηλικία του...
Τουλάχιστον φαίνεται να ήταν ψιλοκαθαρό το νερό που έπεσε, γλιτώσαμε τη λάσπη.
Με ειδα να σιχτιριζω 2-3 σκουτεραδες εχτες το μεσημερι (ημουν με το αμαξι λογω παιδικου) που δεν μπορουσανε να ελιχθουν στην κινηση κ μου λεγανε κανε ετσι κανε αλλιως.
Ρε κουλαδια αν δεν μπορειτε τραβατε με τα ποδια η παρτε μετρο.
Ειδικα ενας με ενα X-Adv 750...
Εχε χαρη που δεν ειχα το σκουτερ να σας κανω κανα berm αλλα Ροσι.![]()
Ride(s) the wind of change...
Είστε τυχερουληδες οι από πάνω.
Κάποιοι φάγαμε και σκατονερα (κυριολεκτικά) που από μουσκιδι, μας έκαναν ολοχεστους![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Με είδα χτες και μένα να βρέχω σώβρακο, μετά από αρκετά χρόνια![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα να διαβάζω το φόρουμ από το (ανησυχητικά στεγνό) Ηράκλειο και να αναρωτιέμαι για τι πράγμα γκρινιάζουν οι της ηπειρωτικής Ελλάδος
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γκέτες αξία 25 ευρώ, αδιάβροχα αξία 50 ευρώ, εκείνη η μοναδική αίσθηση όταν το νερό φτάνει σταδιακά στα α.....α σου
...αξία ανεκτίμητη!
Πράγματι, πλεονασμός
Εγώ στην ντουλάπα
Αυτό έγινε! Πετάχτηκα στο 3λεπτο μακριά από το σπίτι για μια δουλειά, με παίρνει η γυναίκα: ''δεν έρχεσαι να με πάρεις από τη δουλειά;'' ξεκινάει η ψιχάλα, λέω προλαβαίνω και ξαφνικά βρέθηκα σε μια κόλαση καθώς έκλεισαν την Β . Σοφίας προς Σύνταγμα και πήγαιναν όλοι από Σέκερη.
Λίγο νωρίτερα στη διαδρομή αμάξια να τα πιάνει κόκκινο στο σταυροδρόμι Β. Αλεξάνδρου με Κων/νου, οι άλλοι να έχουν πράσινο, να τους ξαναπιάνει κόκκινο, μΝί όλα ενώ έβρεχε πλέον φουλ.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Βρε,βρε, βρε................Βραχήκανε μιά μέρα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα
και θα το κάνουνε σήριαλ, τόλμη και γοητεία, ένα πράμα..................
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"