Αρνητικά, θετικά, κόστος σερβις και άλλα. Ελπίζω να αρέσει
https://youtu.be/dztSj55vz-g
Αρνητικά, θετικά, κόστος σερβις και άλλα. Ελπίζω να αρέσει
https://youtu.be/dztSj55vz-g
Πολύ ωραία τα βίντεό σου και εξαιρετικά βοηθητικά για κάποιον που ενδιαφέρεται για το Speed Twin.
Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν όλες οι μετατροπές που έχεις κάνει, αλλά τουλάχιστον είναι σημαντικό που τις έχει κάνει και μας δίνεις την εικόνα τους και το feedback.
Ειδικά την τάπα καυσίμου, που ίσως το έκανες για χρηστικότητα, αλλά οκ, είναι θέμα προσωπικού γούστου.
Ωραία λοιπόν τα βίντεό σου, συνέχισε δυναμικά!![]()
Με τα throttle spacers είσαι ικανοποιημένος? Τη θεωρείς μια "απαραίτητη" τροποποίηση?
Επανέρχομαι μιας και μετά από περίπου έναν μήνα και έχοντας κάνει κάποια χλμ (μοντέλο 2020), νομίζω ότι βρήκα τη λύση.
1. Spacers δεν ήθελα να βάλω, δεν μου κάθεται καλά να πειράξω κάτι στην γκαζιέρα.
2. Το rain mode καλό, δεν κόβει όντως τη δύναμη αλλά - έχοντας δει πώς βγάζει τη δύναμη στο road mode - ένιωθα να μου λείπει κάτι.
3. To road mode είναι όντως απότομο στα ανοιγοκλεισίματα του γκαζιού, πρέπει να κάνεις χειρουργικές κινήσεις πάντα (καμιά φορά θες και να χαλαρώσεις λίγο).
Η λύση:
Sport mode
όλα μια χαρά, απόκριση ξυράφι και βελούδο μαζί, τα βρήκαμε τα λεφτά μας, μπράβο μωρή triumph
Κατα τα άλλα, θετικότατες εντυπώσεις, πλαγιάζει, στρίβει, πανέμορφο, μοτερούκλα, κιβώτιο ταχυτήτων, αίσθηση συνολικά/ποιότητα κύλισης άψογη, αναρτήσεις προς το μαλακό (προσωπικά μου αρέσουν, δεν έχει και λακούβες εδώ να χαλάνε το γλυκό).
Στα αρνητικά: άμα βγεις με βροχή ο λασπωτήρας δεν κάνει τίποτα και γίνεσαι λούτσα από πίσω και δεν έχει καθόλου (μα καθόλου) χώρο κάτω από τη σέλα (ούτε για τα χαρτιά).
έρωτας και όνειρο όμως
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Viking; 02/05/2023 στις 21:35.
Ρε συ τώρα είδα την απάντηση... δεν είχε φανεί πριν...
Η αλήθεια είναι το sport είναι το καλύτερο φαίνεται πραγματικά το μοτερ στα καλύτερα του. Λίγο το φοβάμαι για μέσα στην πόλη αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου.
Τώρα για τα νερά κλπ... ε γυμνό είναι τι να περιμένεις... Καλές βόλτες.
Και ένα update μετά από έναν χρόνο :
Μου αρέσει, μου αρέσει πολύ και θέλω να την κρατήσω απλά και μόνο γιατί όταν την κοιτάω την χαίρομαι.
Οδηγικά είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα: ροπή , ζωντανός κινητήρας , ήχος, κοφτερή συμπεριφορά . Έχουν μεταμορφώσει βέβαια τη μοτοσυκλέτα οι αναρτήσεις της bitubo (cartridge μπροστά, και αλλαγή των πίσω) αλλά και τα Michelin Road 6.
Δεν είναι για commuting σε κίνηση , δεν είναι για κάθε μέρα , δεν κόβει το τιμόνι, βγάζει τρελή ζέστη ο κινητήρας ειδικά τώρα που έχουμε καύσωνα με σχεδόν 30 βαθμούς Κελσίου . Γενικά , δεν νομίζω ότι κάποιος θα την ευχαριστηθεί στην Ελλάδα .
Τώρα εδώ για χαλαρό commuting μέσα από δάση και χωράφια με αγελάδες, για κοντινές βόλτες το ΣΚ και αλλά τέτοια παρόμοια , είναι ότι πρέπει.