Εχουμε και λεμε
1. Ρουλεμαν λαιμου - Done
2. Γκαζιερα, ντιζα (δεν εχει καθολου επαναφορα, η εχει οταν θελει, κολλαει, κανει τα δικα της...) - Done, ανοιχτηκε σπειρωμα και τωρα καθονται τα παξιμαδια και οι οδηγοι, εκανα καμια 40 χλμ, χωρις θεμα
3. Επισκευη σταντ - ανοιχτηκε τρυπα και περασε με παξιμαδι σιδερο για 'πατακι'. Δεν φαινετε ασχημα και κανει και τη δουλεια.
4. Φως μπροστα, για καποιο λογο (δεν ειναι μπαταρια) δεν αναβει - Που να αναψει..ειχε μια ασχετη λαμπα στερεωμενη με αλουμινοχαρτο. Τωρα εχω ντουι μαμα και λαμπα led να μη τραβαει και πολυ απο τη μπαταρια να 'ουμ.
5. Λαδια, βαλβολινες - Done
6. Τσιμουχα ταπας βενζινης - Μπηκε φελοτσιμουχα χειροποιητη
7. και συτη τι στιμγη ζυγιζω και σκεφτομαι για βαψιμο, μαυρο - Ακυρο το βαψιμο, ας τη χαρω οπως ειναι πρωτα! Το συριτι ειναι πολυ καλη ιδεα ομως.
Αυτα που παρατηρησα ειναι τα εξης
1. Οπως κοιτας απο πανω το τιμονι, το φως εχει μια ταση προς τα αριστερα. Φαινετε πως τα αφτια που το στηριζουν και ειναι πανω στα καλαμια πρεπει να στριψουν λιγο προς τα δεξια. Αυτο καταλαβαινω πως γινετε με φαπα η εχει κανενα βιδακι που χαλαρωνουν και ερχονται και μετα ξανασγιγγω?
2. Το δεξι μαρσπιε ειναι λιγο στραβο και κολλημενο με ηλεκτροκοληση. Ειδα ανταλακτικο και παει κανα 25/30αρι. Θα περιμενω μηπως πετυχω κανενα μεταχειρισμενο
3 Κοιταξα για γκαζιερα και συμπλεκτη, ετσι, για το γαμωτο...κανενα 230αρι και τα δυο με τις μανετες...θα περιμενω.
Νομιζω πως ειναι η ωρα να του κανω κανενα χλμ να ζησουμε τον ερωτα μας!
Αυτο που ψαχνω ειναι tool kit, τι πρεπει να εχω μαζι μου γιαυτο το μηχανακι. Εχει καποιος καμια λιστα?