μακάρι να βρεθεί φίλε ,
σίγουρα ηταν παραγγελιά ...
(ενα πέταλο φίλε στη ρόδα - εστω κλειδαριά στο δισκόφρενο αν υπήρχε ισως να ηταν διαφορετικά τα πράγματα ...)
μακάρι να βρεθεί φίλε ,
σίγουρα ηταν παραγγελιά ...
(ενα πέταλο φίλε στη ρόδα - εστω κλειδαριά στο δισκόφρενο αν υπήρχε ισως να ηταν διαφορετικά τα πράγματα ...)
καπου να κανω και γω μια πρωτια.. τεσπα.. θα δουμε...
Μα ποιος να παραγγειλει nc, πραγματικα δλδ.. Εχεις δικιο για το πεταλο η ο,τι. λιγο η κουραση λιγο παντα η βιασυνη, λιγο η "ασφαλεια" του δεν το κλεβουνε, χαλάρωσα. It's ok. Μαθημα. Απλά την κλοπή δεν μπορώ να την δεχτώ, ειναι κατι που με τρελαίνει, οπως και πολλους φαντάζομαι νοήμονες ανθρώπους. Τεσπα έγινε. Δε μπορώ να κανω κατι ΑΦΟΥ έγινε.
Κάνω την έρευνα για αυτό, αν το βρω το βρήκα. Αλλιως θα πρέπει να δω πως θα κάνω τη δουλειά μου. Γιατι ήταν ενα και μοναδικό μέσο μετακίνησης. Τεσπα..
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Ειχες ασφαλεια κλοπης ?
Quod me nutrit... me destruit.....
Έλα ρε Νίκο??? Τι λες τώρα?
Ελπίζω να βρεθεί. Θα έχω και εγώ τα μάτια μου 14 μπας και δω τίποτα.
![]()
Οργίζομαι μόνο που το σκέφτομαι....
Περαστικά ρε φίλε.
Neil deGrasse Tyson:
"A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"
Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Ας το στείλουμε όλοι σε φίλους εκτός φόρουμ
Είναι λίγα τα μπλε γκρι.
Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρουμε ποιο κινεζικό φορά ακριβώς τον ίδιο κινητήρα .
Κρίμα ρε γμτ....
Νικόλα θα έχουμε το νου μας οι τριγύρω στο Νέο Κόσμο μπας και το έχουν παρατήσει πουθενά
**Στο μεταξύ αμα αρχίσουν να κλέβονται και όσα δεν πειράζανε μέχρι τώρα...κλάφτα
ευχομαι να το βρεις νικο...
you rise you fall you're down then you rise again
Aκόμα καλύτερα, έχει κάποιος πρόσβαση μέσω ασφαλιστικής ή οδικής να δει τα ατυχήματα με NC των τελευταίων 12 μηνών;
Αν υπάρχει κάποιος ας το πει στο Νίκο να το έχει υπόψιν μηπως χρειαστεί.
Νίκο λυπάμαι πολύ, είμαι στην διάθεσή σου να φτιάξω ένα flyer με τις πληροφορίες και φωτογραφίες για να σταλεί στα συνεργεία
και να το πάει όποιος θέλει στα μη νόμιμα συνεργεία της γειτονιάς του.
Τι να πείς..............
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Οτι και να πεις ειναι λιγο.2,5 χρονια εχουν περασει που μου εκλεψαν την μηχανη και ακομα μου ερχονται σκεψεις,μακαρι να τους επαιρνα χαμπαρι και να ειχα στα χερια μου καλαζνικοφ...Δεν ειναι ανθρωποι αυτοι ειλικρινα,κανενα ελεος,αξιζουν τα χειροτερα.
Οι κλοπες μεσα στην κριση αυξηθηκαν ραγδαια και συνεχιζουν να αυξανονται.Περα απο τους κλασικους επαγγελματιες ολο και περισσοτερα πρωην μικροκλεφτρονια αρχιζουν να ασχολουνται με κλοπες μοτο γιατι εχει πολυ ευκολο χρημα και αξιζει το ρισκο που παιρνουν.Μπορει να διαρρηξουν ενα σπιτι και να μην βρουν ουτε 50 ευρω λεια,με την μοτοσυκλετα θα βγαλουν 2κ ευρω στη χειροτερη.
Ελπιζω να την βρεις φιλε μου,βαλτο κα ιστην ομαδα facebook,ενα varadero που εκλεψαν απο Σπατα προσφατα το βρηκαν οι Διας.
https://www.facebook.com/groups/207554773342446
Πικρα ,αηδια,απελπισια και καταρες.Ειμαι στην θεση σου και ακομα την ψαχνω μετα απο 2 χρονια.Το μηχανακι εχει μπει σε αποθηκη η ειναι σκεπασμενο με κουκουλα και θα μεινει ετσι για 2-3 μερες ενω καποιος το επιβλεπει περνωντας βολτες για την περιπτωση gps .Δεν θα γινει ανταλακτικα πριν περασει μηνας η μπορει και να μπει σε φορτηγο μαζι με αλλα για εκτος Ελλαδας.Εσυ να εισαι καλα.Ποτε δεν θα την ξεχασεις αυτη την εμπειρια.Πληρωσες για να γινεις σοφοτερος..
κουκουρουκουκου