Kαλημέρες...
Πριν από μερικούς μήνες βρήκα ένα χjr του 2008 , σε καλή κατάσταση και τιμή.
Θα γραψω με τον καιρό 2 λογια και εδω, να υπαρχουν.
Για αρχή θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς άλλος κάτοχος να λύσω μια δυο εργονονιμικές απορείες.
Kαλημέρες...
Πριν από μερικούς μήνες βρήκα ένα χjr του 2008 , σε καλή κατάσταση και τιμή.
Θα γραψω με τον καιρό 2 λογια και εδω, να υπαρχουν.
Για αρχή θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς άλλος κάτοχος να λύσω μια δυο εργονονιμικές απορείες.
Καλορίζικο! πραγματική μοτοσυκλέτα που γεφυρώνει το παρελθόν με το σήμερα
Να το χαρείς βαλε και καμία φωτο
Τέλειο!! Πολύ καλή επιλογή
Στο εξωτερικό είσαι;
Κουκλί, αν και μου αρέσει λίγο περισσότερο το προηγμένο με τα καρμπ, και τις διπλές εξατμίσεις αλλά είναι το απόλυτο όνειρο
Μόνο αυτή η σχάρα πίσω δεν μου αρέσει με το συνολο
Πολύ ωραίο φίλε, καλές βόλτες !!
when life gets complicated... i ride.
old school και all time classic. Διαχρωνική ομορφιά, όπως πρέπει να ειναι μια μοτοσυκλέτα.
Καλορίζικη και καλές βόλτες!
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται, σε τι φυσική κατάσταση ήταν; και ποσό σου κόστισε(για την σύγκριση με την εδώ τοπική αγορά);
50k χιλιόμετρα από σερβις σε yamaha, 1 χέρι, μαμίσιο χωρίς μόντες (εκτος της σέλας και των φλας), όχι στην καλύτερη εμφανισιακή κατάσταση (μικρες γρατζουνιές σε πλαστικά, καθρέφτες, και μανιτάρι, ψυγείο με εξωτερικές φθορές αλλά λειτουργικό, λαιμοί εξάτμισης με αρκετές σκουριές και αποχρωματισμούς, ζελατίνα ταλαιπωρημένη, αλυσιδογράναζα για άλλα 10k max) τιμή 4200.
Στο αντίστοιχο car της Γαλλίας ύπάρχουν περίπου 350 αγγελίες για καρμπιρατεράτα (<2007) και περίπου 150 ιντζεκτιον (>2007). Τιμές από 1300 (μοντέλο '98) μέχρι 9000 (μοντέλο '16 με 8k χιλιόμετρα).
Ωραίο! Καλότρεχούμενο!
Αν μάθεις κάτι για την ρίγα που έχει
πες σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει.
Την έχω πετύχει ξανα σε rz 250 /'78?
και θα ήθελα να ξέρω ποια αναφορά έχει.