Και εμένα είναι έτοιμη η μηχανή και θέλω να αρχίσω να το βλέπω πιο ζεστά το θέμα. Σίγουρα κάτι θα κανονίσουμε
Και εμένα είναι έτοιμη η μηχανή και θέλω να αρχίσω να το βλέπω πιο ζεστά το θέμα. Σίγουρα κάτι θα κανονίσουμε
καλημέρα
δυο ερωτήσεις:
Παρνηθα τι εννοείς; απο χαμηλά απο το τελεφερίκ και τον γύρο μεχρι πάνω από Αυλώνα;
τι μηχανάκια λέμε; εντουρο ή μαστόδοντα ον-οφ; (υγ: αποσύρω το δευτερο ερώτημα τωρα είδα οτι λες ξεκάθαρα καθαρόαιμα εντουρο οπότε κομπλέ)
πχ εγω κατι γνωρίζω από Πάρνηθα, μπορώ να έρθω με το τρέιλερ (μοτοκρος μηχανάκι αλλά πάω παντού) να παρκάρω χαμηλά Πάρνηθα και να μπούμε χώμα από κει.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Η διαδρομή που κάνουμε κινείται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Ξεκινάει από τη γέρφυρα της Μεταμόρφωσης και καταλήγει μέσα από μονοπάτια, δασικούς και την ευθεία του αγωγού στην πηγή. Εκεί κάνουμε διάλειμμα και μετά κατεβαίνουμε πάλι από μονοπάτια & δασικούς μέχρι το στρατόπεδο στην Ερυθραίας.
Υπάρχει και η δυνατότητα να σταματήσουμε στα πιστάκια στην επιστροφή γιατί είναι πάνω στη διαδρομή. Αυτό δεν το κάνουμε στη βόλτα, αλλά το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιοι mxάδες θέλουν και λίγο πίστα.
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Καλησπέρα παιδιά!
Εύχομαι καλή χρονιά με πολύ χώμα.
Θα βγει κανείς την Κυριακή; Ψάχνω παρέα.
Πρώτη επιλογή Πάρνηθα, αλλά δεν αποκλείω και άλλες προτάσεις.