Δημοσιεύθηκε αρχικά από
AUFGEBRACHT
Κοίτα....διαβάζω κάτι σχόλια (όχι απαραίτητα μόνο εδώ μέσα) ότι η Kove δείχνει να είναι η πιο σοβαρή κινεζική προσπάθεια, ότι η συμετοχή κι ο τερματισμός στο Dakar είναι εχέγγυο εγγύησης και αξιοπιστίας κτλ... κι η CFMoto συμμετέχει σε αγώνες στη Moto 3, και η ινδική Hero συμμετέχει στο Paris Dakar, αλλά δεν διάβασα διθυραμβικά σχόλια για λαμπρό μέλλον, όπως για την Kove. Η Voge δηλ, που για εμένα είναι αυτή που ξεχωρίζει από τις κινεζικές εταιρείες, επειδή δεν συμμετέχει σε αγώνες, δεν έχει λαμπρό μέλλον, ή είναι υποδεέστερη από την Kove;
To ότι ο πρόεδρος είναι ένας κοντοπίθαρος που το λέει η ψυχή του, κι ότι είναι φανατικός μηχανόβιος, και έβγαλε ρέπλικα Dakar για τον καθένα και λοιπά, μπορεί να είναι αληθή, αλλά είναι και μια μαρκετινίστικη κίνηση...εκτός αν πιστεύουν κάποιοι ότι θα δώσουν 7.500 χιλιάρικα και θα πάρουν την ίδια μηχανή που έτρεξε στο Dakar...η ίδια εταιρεία βγάζει και το Maverick, που κυκλοφορεί φασόν σαν Macbor, σαν Jawa, σαν Raticosa, σαν Daytona του Γκοργκόλη στα καθ' ημάς...δηλ η ίδια εταιρεία σαν Kove έχει λαμπρό μέλλον, αλλά σαν Daytona δεν έχει; Μόνο και μόνο επειδή σαν Kove συμμετείχε σε Dakar; Τις προάλλες, αγαπητός συμφορουμίτης υπέρμαχος των Made in PRC δίτροχων, αναρωτιόταν για την BMW τι έχει να επιδείξει σε αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία 30 χρόνια...
Για να ανακεφαλαιώσω, προσωπικά δεν βλέπω κάποια διαφορά της Kove από τις υπόλοιπες κινεζικές εταιρείες, βασίζεται και αυτή σε δοκιμασμένα μηχανικά μέρη του παρελθόντος τα οποία έχει αντιγράψει/αγοράσει δικαιώματα/δεν ξέρω κι εγώ τι, ξέρει τι παράγει, ξέρει ποιο είναι το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται.