Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Στραβά και αστεία ταξιδιωτικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    An officer and a gentleman...

Σε κάθε ταξίδι έρχεται η στιγμή που θα γίνει κάποια στραβή, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Και συνήθως θα έχει ήδη γίνει πριν καν προλάβεις να την αντιληφθείς...

Θα μπεις σε κάποια απαγορευμένη ζώνη χωρίς να το πάρεις χαμπάρι,. θα ανοίξεις το γκάζι για μια προσπέραση με την αστυνομία να σε περιμένει στην άλλη μεριά, θα δεις ξαφνικά τις ενδείξεις του ταχύμετρου να διαφέρουν δραστικά από τα νούμερα στις πινακίδες ή τέλος πάντων κάτι παρόμοιο.

Επιπλέον, στη δική μου περίπτωση γίνεται συνήθως όταν όλα είναι όμορφα και ανθηρά!

Έτσι λοιπόν μία (πολύ) ωραία πρωία στη Βερόνα, μετά από έναν ωραίο ύπνο και ένα ακόμα καλύτερο πρωινό, έχω ντυθεί και στολιστεί και ξεκινώ για Αυστρία με τη φωνή του gps στα αυτιά...

Σταματώ σε ένα φανάρι με δύο λεωφορεία στα αριστερά μου και με το που ανάβει πράσινο ξεκινώ και ακούω τερν λεφτ, βγάζω φλας και με το που αρχίζω να στρίβω βλέπω ότι η λωρίδα όπου είναι τα λεωφορεία είναι πράσινη και ανάμεσα από τα δύο λεωφορεία βλέπω έναν Ιταλό Ζητά να τινάζεται σαν να τον χτύπησε ρεύμα με το που με βλέπει να στρίβω

Τι να κάνω, η στραβή ήταν ήδη σε εξέλιξη, αφήνω να στρίψουν τα λεωφορεία, αμέσως αυτός σηκώνει το χέρι να με σταματήσει, σηκώνω κι εγώ το δικό μου και χαιρετάω και πάω καρφί και σταματώ δίπλα του, σβήνω, ανοίγω τη ζελατίνα και φωνάζω: Collega salvami! - συνάδελφε σώσε με!

Κάνει μια γύρα, βλέπει την πινακίδα, εδώ που έστριψες είναι μόνο για λεωφορεία, απαγορεύεται, μου λέει στα αγγλικά - μα επειδή σε είδα έστριψα του λέω, μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις!

Τα χαρτιά μού λέει, του δίνω το πακέτο με όλα τα κομφόρ, ανοίγει και το τρίπτυχο και βλέπει στο τρίτο φύλλο την ταυτότητα του υπολοχαγού που έχω εκεί από τότε που απολύθηκα. Είναι και στα αγγλικά και δεν γράφει κάπου έφεδρος αλλά μόνο βαθμό και τα παρελκόμενα...

Με κοιτάζει από πάνω ως κάτω, οφισερ μου λέει, οφισερ του λεω, κομάντο μου λέει, κομάντο του λέω, τρελό

Ευτυχώς με τη λαιμουριά δεν φαινόντουσαν μαλλιά και κοτσίδες για περαιτέρω εξηγήσεις, λίσεν του λέω και του δείχνω τα ακουστικά, το gps με έχει τρελάνει στο τερν λεφτ και κάνω κύκλους γύρω από εσένα εδώ και μισή ώρα, οπότε τώρα που σε ξαναείδα είπα να σε ρωτήσω

Πού πηγαίνεις μου κάνει και μου δίνει πίσω τα χαρτιά, στην Αυστρία μέσω Τρεντίνο του λέω, κλείστο αυτό μου λέει, θα σε βγάλω εγώ

Μπελά δεν είχαμε, έξτρα μπελά βρήκαμε, όχι, όχι, δεν είναι ανάγκη του λεω τζαστ τελ με γουερ του γκοου τίποτα αυτός, θα σε πάω εγω

Πες μου του λέω και μην ανησυχείς, χθες περπάτησα την πόλη και τη θυμάμαι, πες μου κτήρια και δρόμους και θα το βρω!

Όπως κι έγινε τελικά, μου έδειξε μάλιστα έναν μονόδρομο δίπλα στο ποτάμι κι έτσι γλίτωσα και την κλήση, και την κίνηση του κέντρου της πόλης, και το ταξίδι συνεχίστηκε χωρίς τίποτα άλλο να πάει στραβά!

Βέβαια για να βεβαιωθώ έπρεπε να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα καθώς οι κλήσεις από Ιταλία κάνουν περίπου έξι μήνες για να έρθουν με το ταχυδρομείο, αλλά τότε μπόρεσα επιτέλους με σιγουριά να πω γκράτσιε ρε Αντρέα, είσαι παλικάρι

Καμιά φορά οι δίκυκλες ιστορίες μάς προκύπτουν από το πουθενά ενώ επιδιώκουμε κάτι τελείως, ή ελαφρώς έστω, διαφορετικό…

Έτσι και με εμένα κάποτε στη Νέα Υόρκη, όπου νέος και ωραίος ζούσα τα τελευταία στάδια της φοιτητικής μου ζωής με μια ενέργεια που όταν την αναπολώ σήμερα μου προκαλεί τρόμο

Φοιτητής και εργάτης τη μέρα, ντόλτσε βίτα και μπον βιβέρ τα βράδια, με τη βοήθεια του ξαδέλφου μου φυσικά. Η οικογένεια του θείου μου ήταν και η αιτία που βρέθηκα στο Αμερική, και τα αυτοκίνητα του ξαδέρφου μου ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα να τον τσιγκλάω διαρκώς!

Ήταν βλέπετε η μοναδική ευκαιρία να βολτάρω ή και να οδηγήσω μία Πόρσε ή μία Φεράρι, οχήματα που έβλεπα μόνο στα περιοδικά και στα…όνειρά μου.

Είχε πάει Οκτώβρης λοιπόν, και ακόμη βόλτα γιοκ, τη μία είχε δουλειές, την άλλη ήταν εκτός πόλης, την άλλη κουρασμένος – έβαλα λοιπόν τα μεγάλα μέσα! Άρχισα να του λέω ότι οι αμερικάνοι είναι άσχετοι και δεν ξέρουν να οδηγούν και έχουν όλοι αυτόματα αυτοκίνητα και ότι δε βγάζει την 930 τούρμπο που είχε γιατί έχει συμπλέκτη και δεν ξέρει να αλλάζει ταχύτητες, επίτηδες φυσικά!

Σε δυο μέρες τον είχα κάνει αυτόν τούρμπο που λέγαμε τότε, και την επόμενη Κυριακή το μεσημέρι πήγαμε επιτέλους στα μυστικά γκαράζ του...

Να τονίσω εδώ ότι και ο ξάδερφος είναι πειραχτήρι από τα λίγα που δεν αφήνει ποτέ ευκαιρία για πλάκες και ότι δεν είχε ιδέα ότι εγώ καβαλούσα μοτοσικλέτες από δεκατριών χρονών και φυσικά ότι είχα το αντίστοιχο δίπλωμα

Ανοίγει η γκαραζόπορτα, μέσα η γαλάζια Πόρσε, δώρο γενεθλίων του πατέρα του, και δίπλα της ένα τσίλικο K1, ψιλά στο πορτοφόλι του για αυτόν!

Με το που το βλέπει, να η ευκαιρία σκέφτεται ο ξάδερφος να ρεφάρω για τις ταχύτητες και τους συμπλέκτες:

Το βλέπεις αυτό; μου λέει πονηρά – έχει το όνομα σου γραμμένο πάνω του! και χαμογελάει...

Που να ‘ξερε όμως

Αμέσως εγώ του λέω: Αλήθεια; ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για ss, θα το ξεσκίσω!

Κάπου εκεί κόπηκαν τα χαμόγελα αλλά εγώ ακάθεκτος κλείνω το καβαλέτο και τσουλάω το Σουζούκι έξω!

Για να το οδηγήσεις πρέπει να έχεις άδεια μου κάνει, ΕΧΩ του λέω, θες να στη δείξω;

Ξέρεις, άστο καλύτερα γιατί είναι πεσμένη και η μπαταρία – πατάω τη μίζα και…

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	trollface.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	28,4 KB 
ID:	459875

…παίρνει με την πρώτη!

Τι να πει τώρα, τον έβλεπα που ζοριζότανε αλλά ήμουν κι εγώ καλός τσόγλανος, το τράβηξα μέχρι τέλους, ξαναμπαίνω μέσα, βάζω κάτι γάντια δερμάτινα και παίρνω παραμάσχαλα ένα κράνος!

Κοίταξε Παντελή μου λέει, δε γίνεται να μάθεις να οδηγείς με αυτό το μηχανάκι – τον κόβω εγώ κατευθείαν, να μάθω;! Βλέπεις το στενό του λέω, θα κάνω έναν γύρο το τετράγωνο και μετά θα το περάσω όλο σούζα, ετοίμασε την κάμερα να βγάλεις φωτογραφία!

Έβαλα αργά και βασανιστικά το κράνος, καβάλησα, έριξα δυο – τρεις ξερογκαζιές, αλλά μετά τον λυπήθηκα γιατί είχε γίνει κίτρινος και είχα και την Πόρσε να με κοιτά με τις γουρλοματάρες της – για αυτήν είχαμε έρθει άλλωστε.

Του εξήγησα τα καθέκαστα και αφού γύρισα τον μπλόκο που λένε εκεί, μιας που το βάλαμε μπρος και ζεστάθηκε το Κ1, το πάρκαρα ξανά στη θέση του για να επιστρέψει ξανά και το χρώμα του ξαδέρφου

ΥΓ: Στο διπλανό γκαράζ είχε και μια F360 Spider παρέα με μια Harley Road King και είχα την τύχη να τα οδηγήσω και αυτά τον καιρό που ήμουν εκεί, πολύ όμορφες εμπειρίες και ιστορίες για κάποια άλλη όμως φορά

Μέλος
    Καλοκαιράκι του 2023.
    Δουλεύω σε μια τοξική εταιρία και κατεβαίνω Ελλάδα για διακοπές με το Μ2. Το Μ2 τότε είχε άδεια εξατμιση όποτε σε τσιγκλούσε να κανεις αλητείες.

Αφού έχω περάσει όλη τη μέρα παριστάνοντας ότι έχω team calls φτάνω επιτέλους στην Ανκόνα. Διαμονή στο Europa hotel, τσεκ ιν,ιστορίες, ένα τελευταίο μίτινγκ πριν τις διακοπές και έχει αρχισει να με τρώει ο κωλος μου να πάω στης Ρόζας για παγωτό.
    Κατεβαίνω στην παραλιακή, μπαμ μπουμ, ιστορίες. Σε κάποια φάση έχει μια διάβαση πεζών, τσεκάρω πίσω μου δεν έχει τίποτα.

Τραβάω ένα εκπληκτικό launch control, το φτάνω στα 50 και το κοβω. Μα του κάκου. Πίσω απ το φορτηγό είχε καραμπινιέρι..
    Αφού παίρνω γραμμή ότι είναι για μένα ανεβαίνω σε ένα στενό και ακούω τα εξ αμάξης…"μετανιωμένος" τους εξηγώ ότι πάω διακοπές και είναι κρίμα να τις χάσω.
    Η συζήτηση και ο τονος της φωνής βέβαια άλλαξε ότι με ρώτησαν τι δουλειά κάνω και τους εξήγησα ότι θα ήταν καλό να μου εξηγήσουν τι έκανα λάθος, και πως μπορούν να το αποδείξουν.

Με ρώτησαν αν έχω μετρητά μαζί μου, τους είπα ποσά θέλετε, 59€ αργότερα τελειωσε.

Όνομα:	IMG_6702.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	459876

Στην επιστροφή εφαγα μια με το Μ4 της πρώην μετά το φαγητό και ηρέμησα.

Όνομα:	10115280_20769.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	93,2 KB 
ID:	459877

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει τα αίσχη στην γείτονα χώρα όποτε αυτά τα 120 whatever δεν με πείραξαν καθόλου…

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Σταμάτησα να διαβάζω στο 930 Turbo... καλά όχι... αλλά ναι

Με συμπλέκτη κιόλας κυριολεκτικά wet dream.
    V2 Mόνον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    Σταμάτησα να διαβάζω στο 930 Turbo... καλά όχι... αλλά ναι

Με συμπλέκτη κιόλας κυριολεκτικά wet dream.
    Και με συμπλέκτη και τετρατάχυτη παρακαλώ, γιατί τότε αγόραζαν τέτοια αυτοκίνητα επειδή είχαν turbo lag

Το μοντέλο με το ιντερκούλερ, τα 300 άλογα και το tea tray πίσω!

Γνωστή και ως Widowmaker ή, για εμένα, το αυτοκίνητο γυμναστήριο - τιμόνι τσιμέντο, συμπλέκτης για πόδι Σβαρτζενέγκερ και φρένα που πρέπει να τραβάς το τιμόνι για να τα πατήσεις

Όταν άρχιζε να τσουλάει όμως ήταν μαγεία, περίμενες δυο - τρία δευτερόλεπτα να "μπει" το τούρμπο και σε κολλούσε στο κάθισμα μέχρι να γεμίσουν οι μακριές σχέσεις του κιβωτίου με την απίστευτα μελωδική κακοφωνία του αερόψυκτου Mezger στα αυτιά και τον τρόμο στο αίμα να μην στρίψεις καμιά μοίρα παραπάνω το τιμόνι και σε "φτύσει" στο χαντάκι ακόμα και στην ευθεία...

Αυτό ήταν όντως το wet dream μου καθώς ο ξάδελφος είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και όταν του το δώρισε ο πατέρας του εγώ ήμουν πιτσιρικάς!

Always meet your heroes

ΥΓ: Τελικά ήξερε να αλλάζει ταχύτητες, αν και άγαρμπα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Καλοκαιράκι του 2023...
    Θυμήθηκα την ιστορία, την είχες πει το καλοκαίρι στη συνάντηση

Ρε λες να το γυρίσουμε στις τετράτροχες ιστορίες το θέμα;

Γράψτε και οι υπόλοιποι κανένα στραβό και αστείο ρε παιδιά!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Και με συμπλέκτη και τετρατάχυτη παρακαλώ, γιατί τότε αγόραζαν τέτοια αυτοκίνητα επειδή είχαν turbo lag

Το μοντέλο με το ιντερκούλερ, τα 300 άλογα και το tea tray πίσω!

Γνωστή και ως Widowmaker ή, για εμένα, το αυτοκίνητο γυμναστήριο - τιμόνι τσιμέντο, συμπλέκτης για πόδι Σβαρτζενέγκερ και φρένα που πρέπει να τραβάς το τιμόνι για να τα πατήσεις

Όταν άρχιζε να τσουλάει όμως ήταν μαγεία, περίμενες δυο - τρία δευτερόλεπτα να "μπει" το τούρμπο και σε κολλούσε στο κάθισμα μέχρι να γεμίσουν οι μακριές σχέσεις του κιβωτίου με την απίστευτα μελωδική κακοφωνία του αερόψυκτου Mezger στα αυτιά και τον τρόμο στο αίμα να μην στρίψεις καμιά μοίρα παραπάνω το τιμόνι και σε "φτύσει" στο χαντάκι ακόμα και στην ευθεία...

Αυτό ήταν όντως το wet dream μου καθώς ο ξάδελφος είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και όταν του το δώρισε ο πατέρας του εγώ ήμουν πιτσιρικάς!

Always meet your heroes

ΥΓ: Τελικά ήξερε να αλλάζει ταχύτητες, αν και άγαρμπα
    Δάκρυσα λίγο όσο διάβαζα να ξέρεις ... μακάρι να το γνώρισω κάποια στιγμή έστω για βόλτα.

Ωραία λοιπόν, ιστορία, αρκετά πιο κοντινή βέβαια.

Ξεκινάω που λέτε από θεσσαλονίκη με την πρώην (CBR600 F2) για βόλτα στην αγαπημένη μου κοντινή διαδρομή η οποία είναι η ανάβαση της περιστεράς. Συνήθως όταν πάω εκεί πάω για αραγματική στο κιόσκι που είναι μπαίνοντας στο χωριό από την πίσω την μεριά, την ωραία, την στριφτερή, κι ας έχει καμιά φόρα χώματα και πέτρες πεσμένα στην άσφαλτο. Περνάω λοιπόν σιγά σιγά (ή γρήγορα γρήγορα) τις ευθείες της Ραιδεστού και έχω στο μυαλό μου οτί αυτή την φορά θα φύγω από πάνω προς Λιβάδι για Ζαγκλιβέρι και από εκεί κάτω για τις λίμνες.
    Όσο εγώ σκεφτόμουν και έκανα σχέδια, η κιουρία ρούφαγε βενζίνη ανενόχλητη μέχρι που άρχισε να σκορτσάρει, πάω και εγώ ο πανέξυπνος να γυρίσω το ρουμπινέτο και προφανώς ήταν ήδη γυρισμένο στην RES (τι πιο σύνηθες), ακολουθεί λοιπόν μια μάχη με τις τελευταίες σταγόνες μέχρι να βρέθει η πρώτη αντλία, η οποία ήξερα που είναι αλλα ήξερα επίσης ότι δεν θα φτάσω ποτέ.
    Σβησίματα, κακό, ιστορίες... βέβαια έτσι άρχισα να παρατηρώ πράγματα στα οποία το μυαλό μου δεν πήγε ποτέ όσες φορές είχα κάνει αυτήν την διαδρομή, πχ ανηφόρες κατηφόρες, κλίσεις οδοστρώματος και αυτά τα ωραία. Τέλος πάντων μετά από 4, 5 ώρες (ή και λεπτά) πάλης, και μία στάση για να κουνήσω την γουρούνα να μπει λίγο υγρό στα καρμπυρατέρ καταφέρνω να φτάσω στο βενζινάδικο το οποίο ήταν ελαφρώς ανηφορικό να προσθέσω και με το που μπήκα έσβησε τελείως αλλά με αρκετή φόρα ωστέ να φτάσω 5 μέτρα πριν την αντλία, από την μια χάρηκα, από την άλλη νευρίασα που δεν με έβγαλε ακριβώς μέχρι μπροστά και ο βενζινάς ήρθε κάνοντας καλαμπούρι .

Εν τέλη ούτε Ζαγκλιβέρι πήγα, ούτε λίμνες ούτε τίποτα.
    Πήγα όμως μέχρι το κλασικό κιόσκι που ξέρω και εμπιστεύομαι και έκανα ένα αγχολυτικό τσιγάρο με θέα.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων fffffffffff.jpg‎  
    V2 Mόνον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Εχω κι εγω μια τετρατροχη ιστορια, αρκετά χρόνια πίσω...

Ήταν ενα καλοκαίρι, το '15 ή το '16 δεν θυμαμαι, μετά τα μέσα (και ισως προς τελη) Αυγουστου, επεστρεφα οδικώς πίσω στη Γερμανία. Ειχα σχεδιάσει να σταματήσω Βουδαπέστη, να μεινω δυο μερες να δω την πόλη μιας και δεν είχα ξαναπάει ποτέ. Έφτασα κατα τις μια το βράδυ στο ξενοδοχείο και παρκαρα ακριβώς μπροστά που τυχαία ήταν ελεύθερα και ειχε σημανση για χωρο του ξενοδοχείου. Μαζι μου πήρα μόνο τα απαραίτητα ρουχα για τις 2 μερες και φυσικά το πορτοφόλι. Όλα τα υπολοιπα μέσα στο αμαξι.

Το πρωι (σαββατο) σηκωθηκα, πηρα πρωινό και ξεκίνησα να εξερευνησω την πόλη. Το αμαξι εκει, σε ωραία θέση μπροστα στο ξενοδοχειο χωρις να εμποδίζει κανένα, εφυγα ορεξάτος να δω την πόλη.
    Όλα καλά, η πόλη όμορφη, την περπάτησα όσο μπορουσα (και την Βούδα και την Πέστη) και αργά το απογευμα ξεκίνησα να γυρισω σπιτι να ξεκουραστώ και να ετοιμαστω για βραδυνή έξοδο.
    Ο δρόμος που ήταν το ξενοδοχείο ήταν ένα στενό ανάμεσα σε 2 πιο μεγάλους δρόμους. Όπως μπηκα από την μια πλευρά αναγνώριζα στο βάθος το ξενοδοχείο, είχα την αίσθηση όμως ότι κάτι λείπει. Κάτι δεν μου κολαγε στο πλάνο. Στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά όσο πλησίαζα τόσο καλύτερα φαινόταν ότι αυτό που έλειπε ήταν το αμάξι μου! Κι όντως, έλειπε.

Τα χρειάστηκα λίγο, αμέσως το μυαλό πάει στην κλοπή. Ήθελα να το απορρίψω αυτό το σενάριο γιατί το αμάξι ήταν παλιό και δεν είχε καμία αξία. Οπότε το δευτερο κι επικρατέστερο σενάριο ήταν να το έχει σηκώσει η αστυνομία και πίεζα τον εαυτο μου να δεχτεί αυτο. Σε κάθε περίπτωση όμως, πιο πολύ φοβήθηκα την ταλαιπωρία που θα έτρωγα και όχι την απωλεια του αμαξιου ή το πρόστιμο. Όλα μου τα πραγματα ήταν μεσα σε αυτο, διαβατηριο, κλειδια σπιτιου κλπ. Την επόμενη μερα (κυριακή) ήταν να αναχωρήσω και τη δευτέρα δουλευα.

Μπήκα μεσα στη ρεσεψιον και λεω στην κοπέλα, που ηταν αλλη από αυτή που ειχα κανει το checkin, ότι ειχα αφησει το αυτοκινητο μου απ'έξω και τωρα λειπει. Μου είπε αδιάφορα να περιμένω λιγο να τελειωσει κάτι και θα το κοιτάγαμε. Όντως μετα από 2 λεπτά της εξηγω την κατάσταση και βγαίνουμε έξω. Εκεί βρίσκει έναν τυπο, σαν εργατη και τον ρώταγε, προφανώς για το αυτοκίνητο. Δεν ένοιωθα και τρομερή σιγουρια για το τι γινόταν, μιλουσαν μερικά λεπτα στη γλώσσα τους που δεν καταλάβαινα. Προσπαθησα μερικές φορές να τους διακόψω και να καλέσουμε την αστυνομία αλλα με αγνοουσαν.

Τελικά σταμάτησαν κάποια στιγμή και μου λέει η κοπέλα πάμε μεσα να σου δειξω που έχουν το αμαξι. Μου λέει έκλεισαν το στενό σημερα για ενα food festival που θα λαμβανε χωρα την κυριακη και το μετεφεραν αλλου. Βγάζει έναν χάρτη, από αυτους τους τουριστικους με τα αξιοθέτα και μου λέει να σε αυτόν τον δρόμο ειναι το αυτοκινητο σου. Τρελαμένος από την αγωνία φεύγω τρέχοντας να παω να το βρω.
    Ήταν ένας φαρδύς δρόμος με τα αυτοκινητα παρκαρισμένα κάθετα. Έκανα 2-3 φορες το δρομο πάνω κάτω, το αμαξι πουθενα. Για την ακριβεια, εγω δεν το έβλεπα, το είδα όταν άρχισα να τα μετράω ενα-ενα. Το τσεκαρα γυρω-γυρω, ανεπαφο απο ζημιές, κανένα χαρτάκι με "λογαριασμό", ηρέμησα. Αφου δεν μου εκαναν ζημια στη μεταφορά και δεν μου ζήτησαν και λεφτα μια χαρά. Εντυπωσιακό θα έλεγα μιας και στα συνορα οι Ουγγροι μου είχαν δώσει χειρότερη εικόνα.

Κι έτσι την αλλη μέρα έφυγα κύριος, πήγα σε κατι λουτρά για μπανακι και κατα το μεσημερακι ξεκινησα για τα τελευταία 750χλμ μέχρι το σπίτι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    Ωραία λοιπόν, ιστορία, αρκετά πιο κοντινή βέβαια...
    Κλασικά πράματα, you are not alone

Είχα γράψει και αλλού ότι συνήθως οι μοτό μάς κουβαλάνε παντού ε, ας τις κουβαλήσουμε κι εμείς καμιά φορά - η δικιά σου πάντως σε γλίτωσε από σοβαρή γυμναστική!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Εχω κι εγω μια τετρατροχη ιστορια, αρκετά χρόνια πίσω...
    Ανεξαρτήτως οχήματος το συναίσθημα είναι το ίδιο ελεεινό με την υποψία και μόνο κλοπής, ευτυχώς όλα πήγαν καλά

Ρώτα πάντα στο ξενοδοχείο αν είναι οκ να παρκάρεις στο συγκεκριμένο σημείο για όσο διάστημα μείνεις, επειδή έχουν πολλά στο κεφάλι και αλλάζουν βάρδιες όπως έγραψες είναι πολύ χλωμό να σου το πουν οι ίδιοι.

Κλασικά πράματα, you are not alone

Είχα γράψει και αλλού ότι συνήθως οι μοτό μάς κουβαλάνε παντού ε, ας τις κουβαλήσουμε κι εμείς καμιά φορά - η δικιά σου πάντως σε γλίτωσε από σοβαρή γυμναστική!
    Την είχα κάνει την γυμναστική μου μια φορά όταν την έσπρωξα την χοντρή σε όλη την μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την Μπότσαρη
    V2 Mόνον

Νέο μέλος Το avatar του/της NickBel
    Γράψτε και οι υπόλοιποι κανένα στραβό και αστείο ρε παιδιά!
    Παντελή δεν είναι μόνο τι γράφουμε αλλά και πως το γράφουμε εσυ και τι ψωνίσεις το μεσημέρι στο σουπερμάρκετ να γράψεις πάλι ωραίο θα είναι για αυτό μάλλον σου φαίνεται εύκολο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NickBel Προβολή μηνύματος
    Παντελή δεν είναι μόνο τι γράφουμε αλλά και πως το γράφουμε εσυ και τι ψωνίσεις το μεσημέρι στο σουπερμάρκετ να γράψεις πάλι ωραίο θα είναι για αυτό μάλλον σου φαίνεται εύκολο.
    Εκτός από όταν περιγράφει καφέδες, εκεί θες να του ανοίξεις το κεφάλι

(από την ζήλεια....πάω να κάνω καφέ)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NickBel Προβολή μηνύματος
    Υπερβολές είναι αυτά, just do it που έλεγε η διαφήμιση, για τους φίλους μας γράφουμε όχι για εξετάσεις στη Σορβόννη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εκτός από όταν περιγράφει καφέδες, εκεί θες να του ανοίξεις το κεφάλι

(από την ζήλεια....πάω να κάνω καφέ)
    Εμ, από τη ρημάδα την Αμέρικα ξεκίνησε και το κόλλημα με τον καφέ Δημήτρη μου, το χρήμα έχει τη δύναμη να διαφθείρει ακόμα και αν είναι των άλλων κι εσύ είσαι περαστικός

Τον καλύτερο espresso της ζωής μου τον δοκίμασα μετά από γεύμα σε ένα πανάκριβο εστιατόριο στην Park Avenue και αυτό ήταν, κόλλησα!

Προφανώς αυτά τα πλήρωσαν άλλοι, στα Burger King και στα McDonalds κερνούσα πάντα εγώ πάντως, και με υφάκι

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Εμ, από τη ρημάδα την Αμέρικα ξεκίνησε και το κόλλημα με τον καφέ Δημήτρη μου, το χρήμα έχει τη δύναμη να διαφθείρει ακόμα και αν είναι των άλλων κι εσύ είσαι περαστικός

Τον καλύτερο espresso της ζωής μου τον δοκίμασα μετά από γεύμα σε ένα πανάκριβο εστιατόριο στην Park Avenue και αυτό ήταν, κόλλησα!

Προφανώς αυτά τα πλήρωσαν άλλοι, στα Burger King και στα McDonalds κερνούσα πάντα εγώ πάντως, και με υφάκι

Εγώ τον πρωτοδοκίμασα στο Μιλάνο το (πολύ πλέον) μακρινό 1994, μου φέρνουν εναν μονό, τον κοιτάω καλά καλά και με πιάνει ένα νευρικό γέλιο, ζήτησα να μου φέρουν άλλους...3 διπλούς(!) (που να ήξερα τότε) και με κοιτάγανε καλά καλά οι σερβιτόροι αυτήν την φορά
    Έκανα 3 μέρες να κλείσω μάτι, δεν ξεχνιέται, λέμε!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. στραβα και αναποδα
    από mourgakos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 573
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 14:32
  2. Στραβά και ανάποδα μέσα σε πίστα... (ανακύκλωση απο motomag forum)
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 14:58
  3. Διάφορα στραβά και ανάποδα...
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 18:48
  4. ολα στραβα και αναποδα
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 16:17
  5. Στραβα Και Αναποδα Στισ Ταινιεσ!!!!!