Ω ΝΑΙ!!!
Ω ΝΑΙ!!!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Η συζήτηση περί αριθμού κυλίνδρων και τα προτερήματα αυτών συνεχίζεται εδώ.
Στο παρόν νήμα παραμένουν μόνο οι φήμες/εξαγγελίες.
Εμένα μου αρέσει το υπάρχον στην Ιαπωνία cb400 VTech που δυστυχώς δεν ήρθε στην Ελλάδα. Έχω δει από κοντά ένα κομμάτι που το έφερε πριν χρόνια ιδιώτης καί είναι κούκλα.
Δεν καταλαβαίνω το καινούργιο τι παραπάνω έχει απο το παλιό Japan.
Κάποιος να σφουγγαρίσει τα σάλια των υποψηφίων αγοραστών σε αυτό το νήμα. Είμαστε και κάποιας ηλικίας και ως γνωστόν προσέχουμε το πέσιμο και το ...
Τα CB400SF δεν εισήχθησαν ποτέ επίσημα στην Ελλάδα. Μόνο παραεισαγωγές είχαμε.
Τα τελευταία χρόνια δεν εισάγονται γενικότερα στην Ε.Ε., και όχι μόνο στην Ελλάδα, γιατί απλά δεν πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων που έχει θέσει η Ε.Ε.
Οπότε για να έρθει οποιοδήποτε CB400/500 εδώ θα πρέπει πρώτα η Honda να "σχεδιάσει" τον κινητήρα έτσι ώστε να πληροί τις προδιαγραφές ρύπων της Ε.Ε.
"...έρχονται νέες πληροφορίες από τον Minoru Kato, επικεφαλής του τμήματος μοτοσυκλετών και προϊόντων ισχύος της Honda...
Ο Kato δηλώνει, λοιπόν, ότι η ισχύς που πρέπει να περιμένουμε από τον νέο 4κύλινδρο κινητήρα, είναι περίπου 70 ίπποι. Μάλιστα, σημείωσε ότι η Honda δεν επιδιώκει «ευθέως» την σύγκριση με το Kawasaki ZX-4R, που είναι επίσης 4κύλινδρο εν σειρά στα ίδια κυβικά. Στόχος του νέου project της Honda είναι η «τέλεια ισορροπία»
...έκανε δηλώσεις και για τον τύπο πλαισίου που ίσως χρησιμοποιήσει η μοτοσυκλέτα: «Είναι μεγάλες οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί πλαίσιο τύπου διαμαντιού, για να μειωθεί το βάρος»"
Από bikeit.gr
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Πωπωπω!!!!το μπιμπελό είναι αυτό !!!
Για όσους ειπαν γιατί Ι4 400, γιατί είναι μανιτζεβελο είναι μινιατούρα σε σχέση με τα 1000ρια
Και το κοτσαρεις σε κάνα σαλόνι να ομορφαίνει τον χώρο σου
Κυριως όμως γιατί μας θυμίζει τη λαμπρή δεκαετία 80 για τους Ιάπωνες που κοσμούσαν τότε με δεκάδες μοντέλα με Ι4 μοτερ σε όλους τους κυλινδρισμους.
Σχετικα με το βάρος
Τα πρώτης γενιάς cb400sf ανέφεραν 180kg γεμάτα, δεν ξέρω κατά ποσό είναι πραγματικό αλλά είναι εκπληκτικό νούμερο αν ειναι αληθινο, γιατί μαζί με το βαρύ μοτερ πήγαινε κλειστό σωληνωτό δυο δοκών και διπλό σταντ στον βασικό εξοπλισμό
Οι συζήτηση περί κόφτη μεταφέρθηκε εδώ
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..