Καλησπέρα σε όλους
Ειμαι μελος του φορουμ αρκετο καιρο αλλα προσφατα αποφασισα να μοιραστω την εμπειρια μου με εσας.
Από το 1997 και για 20 χρόνια, η μοτοσυκλετα ηταν το κυριο μεσο μεταφορας μου.
Με τα πολλά, αποχαιρετισα την τελευταια, το 2017, λιγους μερες πριν βγαλω το One way ticket για το Ηνωμενο Βασιλειο.
Εκτοτε, ζω και εργαζομαι Λονδινο και εχω και μια κορη. Ελλαδα ερχομαστε 2 φορες τον χρονο, μαξιμουμ για 3 βδομαδες. Εχω να ανεβω σε μηχανη, 7 χρονια.
Ευτυχως το Λονδινο δεν ειναι πολυ φιλικο σε μοτοσυκλετιστες και το δικτυο ΜΜΜ ειναι πολυ καλο, οποτε δεν με πολυενοχλουσε, πολυ...
Πριν απο λιγες βδομαδες, αποφασισα, να περασω αυτο το καλοκαιρι καβαλα σε 2 τροχους.
Κοιταζω το σεναριο να παρω κατι απο εδω και να το κατεβασω Ελλαδα, αλλα το θεμα της μεταφορας ποναει (λογω κορης δεν μπορω να την κατεβασω εγω)
Δευτερη επιλογη ειναι να παρω κατι απο Ελλάδα κατευθειαν με το που ερθω.
Το μηχανακι θα μεινει και Ελλαδα και θα μπαινει μπροστα 1 με 2 φορες το χρονο, να παιρνει την τζουρα του ο ιδιοκτητης
Το τι θα αγοραστει ειναι πραγματικα ήσσονος σημασιας, δεν θα ηθελα αυτο το ποστ να γινει πεδιο αντιπαραθεσης για το Α vs B μηχανακι.
Κυριος μου σκοπος ειναι να μοιραστω την ατελειωτη χαρα που νιωθω αυτην την περιοδο.
Οταν πεφτουν ολοι για υπνο, μπαινω και κοιταω αγγελιες με δικυκλα που θα ηθελα να περασω το καλοκαιρι μου μαζι τους
Χανομαι στις επιλογες και μου αρεσει. Ξεκιναω να κοιταω στοχευμενα sports touring (λεμε τωρα) και καταληγω να χαζευω μετα απο χ ωρες, κατι klr και tt
Περναω ολους τους παλιους μου ερωτες και τους ξανακοιταω με μια πιο ωριμη ματια
Κοιταω τα πιο καινουρια μοντελα (πραγματικα δεν κοιταζα τιποτα για 7 χρονια) και εκπλησσομαι και ευχαριστα και δυσαρεστα! Γιατι εχω αραγε την εντυπωση οτι καπου στο 2012, αλλαξε αρκετα το styling και εγινε τοσο φουτουριστικο (?)
Για να καταφερω να βαλω τα κριτηρια μου σε ταξη (ενω η τεστοστερονη μου βαραει σαν σε εφηβο), ξεκινησα να κανω λιστα με το γκαραζ των ονειρων μου.
Ποιος ξερει, αν το Μπιτκοιν φτασει τα 4 εκατομμυρια, να εχω ετοιμο το shopping list!
Εχω ψιλοκαταληξει σε τι κατηγορια, μαλλον θα κινηθω σε παλιο κλασσικο δικυλινδρο (?) streetfighter
Αναρωτιεμαι αν εχει βρεθει και αλλος σε αντιστοιχη φαση. Εκτεταμενη απουσια απο τη σελα, και μετα να νιωθεις σαν παιδι σε ζαχαροπλαστειο??
2 πραγματα για μενα, εχω κανει τα χιλιομετρα μου σε γιαπωνεζικα και ευρωπαικα μηχανακια, Αθηνα και επαρχια και ειχα τη τυχη να κανω και ταξιδι εξωτερικο.
Θοδωρης
ΥΓ: Ειχα να μπω στο φορουμ 7 χρονια, και ξαναρχισα πριν κανα μηνα, για ζεσταμα! Μετραω μερεες!!